• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar merhaba 30 +2 haftalık hamileyim 29+3 haftalıkken kontrole gittiğimde kilosu 1420 gram çıktı ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok kilosu normal mi doktor pek ilgili değildi
Merhaba. Evet tam olması gereken kiloda

Aminnnn amin canım inşallah 😍😍😍💛 Eğitim araştırma hastanesinde doğum yapacağım sadece vajinal doğuma eşlerin katılma imkanı var, sezaryen doğuma girmesine izin verilmiyor öyle söylemişlerdi. Amaaaa eşim biraz tuhaftır her yerde herkesi ikna eder, bir şekilde olmayanı oldurur maşallah diyim de 🤩🤩 girerse de hiç şaşırmam… Bence babaların kesinlikle doğuma girmesi o ana şahit olmaları gerekiyor resmen mucizevi bir an niye girmesinler ki? Hiç katılmıyorum seks hayatı biter olaylarına. Sevişirken tiksinilmiyor da doğum anından mı tiksiniliyor çok saçma 😂
Ahah harika bi özellik eşindeki maşallah gerçekten☺️ Ya ben o tiksinme olayını gerçekten anlamlandıramıyorum zaten.Benim derdim o hiç değil, bir sürü sağlık sorununda birbirimizin ne hallerini görmüşüzdür.O an tek derdimiz kim zordaysa ona destek olmak oluyor.İş cinselliğe gelince o zor anları kafaya kazıyıp soğumak bana çok acayip geliyor hiç öyle bir çekincem yok.Ama kıyamıyorum çok hassas kan görünce, iğne görünce bile suratı bembeyaz oluyor😂

Böbrek mevzusunu bilmiyorum canım geçmiş olsun ama bana da 16. Haftada dedi ki devletin yazığı evet işe yarar ama daha kalitelisini alabilirsen onu önereyim dedi ben ücretli olandan içiyorum her gün. Sabah mag4 day&night ın day ini içiyorum çok halsiz olduğum günler ya da kasılmam olduğu zaman diyim, geceleri de evernes magnezyum var onu içiyorum. Bu şekilde dengeledi doktorum bir kez kramp girdi o da normal diye düşünüyorum çok şükür
Magnormmuş adı yanlış yazmısım benim bir ara kanlı idrar sorunum oldu kan işedim baya enfeksiyon dendi taş dendi kum dendi protein kaçagı densi ama tam olarak ne olduğu anlaşılamadı. Eczacı başka bir markasını vermiş yine sordum doktor kullanabilirsin dedi ama bir sorun olursa değiştir dedi.

Yani böbreklerle alakalı olabilir mi bilmşyorum ama genelde doktorlar devlet karşılıyo diye magnezyum oksit veriyo. Eczacı değiştirip farklı marka bile verse muadilidir zaten endişelenme boşuna. bence doktoruna danışıp diğer markaları kullanabilir miyim de. eğer böbrekle alakalı sorunun yoksa doktorun da onay veriyosa alabilirsin. magnezyum oksit sadece bağırsak hazımsızlığa iyi gelir genelde kaslara çok faydası olmaz kramplar için.
Doktorum kullanabilirsin ama sıkıntı yaşarsan değiştiririz dedi. Eczacı muadili veriyor ona tamam da bilgisini de vermesi gerekmiyor mu bize elimizde yoktu muadilini verdim diye.

Magnormmuş adı yanlış yazmısım benim bir ara kanlı idrar sorunum oldu kan işedim baya enfeksiyon dendi taş dendi kum dendi protein kaçagı densi ama tam olarak ne olduğu anlaşılamadı. Eczacı başka bir markasını vermiş yine sordum doktor kullanabilirsin dedi ama bir sorun olursa değiştir dedi.
Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi 🥹 geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz

Benim eşim hastane izin verirse girerim yanında olurum diyor. Ama birazda korkuyor. Yani neden ığreniler bilmiyorum anlamaya çalışıyorum o işi yaparken igrenmezler doğumdan igrenirler

Ben çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.
Ben kanguru aldım ilk zamanlar onu kullanırım diye. Travel sistem çok ağır oluypr diye almak istemedim. İnşallah pişman olmam

Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi 🥹 geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz
İnşallah kimseye yaşatmasın Rabbim 🙏🏼🙏🏼 çok fena bir durumdu 24-25 haftalıktım kasılmalarım oldu zor durdurduk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Bir hunimiz eksik artık onuda bebeler doğunca takarız 😅

İnşallah kimseye yaşatmasın Rabbim 🙏🏼🙏🏼 çok fena bir durumdu 24-25 haftalıktım kasılmalarım oldu zor durdurduk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Bir hunimiz eksik artık onuda bebeler doğunca takarız 😅
Amin canım, ben de aynı şeyi diyorum sağ salim şu bebek bi doğsun online bile olsa terapiye başlamam lazım 😃

Benim eşim hastane izin verirse girerim yanında olurum diyor. Ama birazda korkuyor. Yani neden ığreniler bilmiyorum anlamaya çalışıyorum o işi yaparken igrenmezler doğumdan igrenirler
Benimki iğrenmez, lohusalıkta çok iğrenç şeylerle karşılaştı 😃 ama kendisi panik atak uzun yolda araç bile kullanamaz ben kullanıyorum, onun için de girerim ama girmem gibi yuvarlak şeyler söylüyo 😃 girmemesi benim için daha hayırlı 😃 gerçekten uğraşamam o an onunla

O açıdan iyi olur tabi koluna yapışıp güç alırım normalde de regl olunca yaparım bazen ortak çocuk için niye her ay acı çekiyorum ben falan diye rahat rahat bağrırsın diyor ahaha😅 ahah erkekler doğursa başka bir yöntem bulurlardı zaten onlar bu kadarını kaldıramazdı herhalde 😃 başında durup özellikle bakmazsada görmez diyorlar zaten öyle olunca girmek istiyor bakalım
Ya evet ne kadar doğru bir tespit😄 Erkekler doğursa kesin hepsi prenses doğum yaparlardı 😂 (bu arada prenses doğum ne diye baktım bildiğin epiduralmış.hayal ettiğim asla bu değildi shsgdf)

Ya evet ne kadar doğru bir tespit😄 Erkekler doğursa kesin hepsi prenses doğum yaparlardı 😂 (bu arada prenses doğum ne diye baktım bildiğin epiduralmış.hayal ettiğim asla bu değildi shsgdf)
Ayy sorma dün gece eşim diyo ki ben hamile olsam akşama kadar emirler verirdim senin hiç sesin çıkmıyor 😃 doğurmam ben sezaryen olurum diyordu sanki sezaryen çok kolay 😃😃

Bende geçen hafta ayrıldım izne, babamın yanında birçok toleransa sahip olarak çalışmama rağmen, evde yatıp dinlenmek istedim ne kadar araçla gidip gelsem de hazırlanmak azıcık bişey araca yürümek bile zorluyor artık. Elimde olsa kontrollere çıplak gideceğim 😅
Hahahaha al benden de o kadar 😂 Sıcaklar çok zorladı cidden hele ben tesettürlüyüm tüm gün giyimli kuşamlı sandalyede oturmak mahvetti beni son birkaç haftadır. Yürümesi yorulması onlara girmiyorum bile 🥲
Hayırlı olsun canım gözün aydın ☺️ Ben de izne ayrılalı 3 hafta oldu, yıllık iznimle birleştirip geçen hafta da raporumu verdim yani 2 hafta erken çıktım o çok sıcaklara dayanamadığım için. Kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum ama ben eve adaptasyon sürecinde çok zorlanıyorum 🥲 Hiç ev hanımı olmadım 7 senedir çalışıyorum 2 senedir evliyim ve evimde ilk defa bu kadar fazla vakit geçiriyorum. Naçizane tavsiyem eğer benim gibiysen mutlaka kendine oyalanacak bir şeyler bul 😂 Ben sayılarla boyama seti falan aldım tablo yapıyorum puzzle falan yapıyorum gün içinde. Yoksa kafayı yerdim… İşleri yaya yaya yapıyorum ki ertesi güne de işim kalsın diye 😂 Ama yine de sevdim evde olmayı 🥰 Gerçekten hamileliğin tadı çıkıyor evdeyken. Darısı rapor haftası bekleyen diğer annelerin başına 😂😍
Ben bir ara 20 gün kadar raporluydum yani 1 aya yakın evdeydim ama evde olmaktan ziyade riskli olduğu için ayağa kalkamıyor HİÇBİR YERE gidemiyordum. Bir ayda en fazla karşı binadaki eczaneye ve mandıraya gittim çok zordu gerçekten. Onu gördüğüm için bence şu an o kadar zorlamaz beni hafta ilerledikçe risk azalıyor çünkü, erken doğum için çok sıkıntılı haftalardaydım o zamanlar. Onu düşünüp şükrederim sıkılmam gibime geliyor, bir hafta kardeşimde kalıcam, arkadaşlarla buluşma son eksikleri tamamlama derken bence su gibi geçecek inşallah 😍 Seni çok iyi anlıyorum insan o tempoya alışınca bırakması zor oluyor. 3 seneye yakındır çalışıyorum ben de ama öncesinde de aktif bi okul hayatım vardı. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler de biraz sıkılsak da bişey olmaz 🩷
Vajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum 🫠🤩

Şimdiden iyi istirahatler 😍😍😍 Bebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
Çok teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünüyorum çok yoruldum özellikle son bir aydır 💞🎀

Kızlar benim bugün saat 13 ten beri 6-7 kez kasılmam oldu. Karnım taş gibi oluyor sanki bebek bir yere toplanıyor gibi oluyor ve alttan baskı hissediyorum o sırada, bu kasılma mı bilmiyorum. Acile gitsem mi ki, gitsem ne yaparlar nst ye mi bağlarlar acaba

Ayy sorma dün gece eşim diyo ki ben hamile olsam akşama kadar emirler verirdim senin hiç sesin çıkmıyor 😃 doğurmam ben sezaryen olurum diyordu sanki sezaryen çok kolay 😃😃
Ahaha yaa çok komikler, benim eşim de aşılama, tüp bebek süreçlerindeyken bunları bana yapsalar herkes anne baba olmak zorunda değil hayatım ben sadece seninle mutluyum boşver olmasın çocuğumuz diye seni ikna etmeye çalışırdım diyodu😂Neysa en azından kabul ediyolar o da bişey😄😄

Kızlar benim bugün saat 13 ten beri 6-7 kez kasılmam oldu. Karnım taş gibi oluyor sanki bebek bir yere toplanıyor gibi oluyor ve alttan baskı hissediyorum o sırada, bu kasılma mı bilmiyorum. Acile gitsem mi ki, gitsem ne yaparlar nst ye mi bağlarlar acaba
Git bence canım ne olur ne olmaz

Ahah harika bi özellik eşindeki maşallah gerçekten☺️ Ya ben o tiksinme olayını gerçekten anlamlandıramıyorum zaten.Benim derdim o hiç değil, bir sürü sağlık sorununda birbirimizin ne hallerini görmüşüzdür.O an tek derdimiz kim zordaysa ona destek olmak oluyor.İş cinselliğe gelince o zor anları kafaya kazıyıp soğumak bana çok acayip geliyor hiç öyle bir çekincem yok.Ama kıyamıyorum çok hassas kan görünce, iğne görünce bile suratı bembeyaz oluyor😂
Kesinlikle çok haklısın. Eğer kan tutuyorsa zaten girmemesi senin için de iyi olur yoksa aklın onda kalacak bayılsa etse allah korusun. Benim eşimin de canı aşırı tatlıdır bir kan verir o kolu 1 gün kullanmaz öyle bebişkodur 100 kilo adam 😂 ama girmek istiyor ben de istiyorum birlikte yaptık birlikte doğurcaz diyorum. Bakalım istekli de hayırlısı olsun inşallah 😍

Hahahaha al benden de o kadar 😂 Sıcaklar çok zorladı cidden hele ben tesettürlüyüm tüm gün giyimli kuşamlı sandalyede oturmak mahvetti beni son birkaç haftadır. Yürümesi yorulması onlara girmiyorum bile 🥲

Ben bir ara 20 gün kadar raporluydum yani 1 aya yakın evdeydim ama evde olmaktan ziyade riskli olduğu için ayağa kalkamıyor HİÇBİR YERE gidemiyordum. Bir ayda en fazla karşı binadaki eczaneye ve mandıraya gittim çok zordu gerçekten. Onu gördüğüm için bence şu an o kadar zorlamaz beni hafta ilerledikçe risk azalıyor çünkü, erken doğum için çok sıkıntılı haftalardaydım o zamanlar. Onu düşünüp şükrederim sıkılmam gibime geliyor, bir hafta kardeşimde kalıcam, arkadaşlarla buluşma son eksikleri tamamlama derken bence su gibi geçecek inşallah 😍 Seni çok iyi anlıyorum insan o tempoya alışınca bırakması zor oluyor. 3 seneye yakındır çalışıyorum ben de ama öncesinde de aktif bi okul hayatım vardı. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler de biraz sıkılsak da bişey olmaz 🩷

Çok teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünüyorum çok yoruldum özellikle son bir aydır 💞🎀
Bende tesettürlüyüm artık dışarı çıkarken başıma yemeni alıp çıkıyorum şal eşarp yapmak çok zor geliyor 😅

O yorgunluğu çok iyi anlıyorum benim de son haftam diye resmen annemden emdiğim süt burnumdan geldi pertim çıktı işleri yetiştireceğim diye 🥺

Back
X