Hahahaha al benden de o kadar

Sıcaklar çok zorladı cidden hele ben tesettürlüyüm tüm gün giyimli kuşamlı sandalyede oturmak mahvetti beni son birkaç haftadır. Yürümesi yorulması onlara girmiyorum bile
Ben bir ara 20 gün kadar raporluydum yani 1 aya yakın evdeydim ama evde olmaktan ziyade riskli olduğu için ayağa kalkamıyor HİÇBİR YERE gidemiyordum. Bir ayda en fazla karşı binadaki eczaneye ve mandıraya gittim çok zordu gerçekten. Onu gördüğüm için bence şu an o kadar zorlamaz beni hafta ilerledikçe risk azalıyor çünkü, erken doğum için çok sıkıntılı haftalardaydım o zamanlar. Onu düşünüp şükrederim sıkılmam gibime geliyor, bir hafta kardeşimde kalıcam, arkadaşlarla buluşma son eksikleri tamamlama derken bence su gibi geçecek inşallah

Seni çok iyi anlıyorum insan o tempoya alışınca bırakması zor oluyor. 3 seneye yakındır çalışıyorum ben de ama öncesinde de aktif bi okul hayatım vardı. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler de biraz sıkılsak da bişey olmaz
Çok teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünüyorum çok yoruldum özellikle son bir aydır