• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallah 🙏🏻 rabbimin izniyle 🩷 dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz 🙏🏻 dualarınıza talibim 🥹🥹
Sağ salim atlatırsınız inşallah ❤️ bebeğin ve sana sağlık diliyorum, çok güzel haftası kısa sürede kavuşursunuz inşallah ❤️

Kızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallah 🙏🏻 rabbimin izniyle 🩷 dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz 🙏🏻 dualarınıza talibim 🥹🥹
Her şey güzel geçer inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına ❤️ kilosu haftası da iyi ❤️

Kızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi😑
Bi hastaneye mi gitsen canım bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu ama ne olur olmaz

Canımmmm şimdi görüyorum umarım iyisinizdir 😍😍😍 sağlıkla gelsin minnoşumuz dualarım seninle inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine 💛

Oy kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Ayyy çok şükür bu haftalara gelebilmişsin. Maşallah ikinizede sağlıkla doğsun inşallah. Kilosuda çok iyi biraz toparlanınca sana verirler bebegi. Kendine geldikten sonra haber ver mutlaka

Günaydınlar güzel bir gün olsun.
Bende o gerćekleşmesinden korktuğum şeyi rüyamda gördüm. Hastanedeyim bir tombik kısık gözlü bir bebeğim oluyor. Ama üstünü değiştireceğim zaman eşyalarını bulamıyorum 🤣 meğer ben her şeyi tam hazırlamadığım için bebe kiyafetsiz kalıyor 🤣 bu gun başlıyorum aslında bebişin herseyi hazır ama niye hastaneye goturmemisim onuda bilmiyorum 😅

Bende bugün yıkamayı düşünüyorum kuruyunca da çantayı hazırlarım artık 33+4 bugün🫠

Kızlar selam günaydın bugün kontrolüm vardı endokrin ve perinatoloji diyetimin gayet iyi gittiğini insülin vermeyeceklerini aynen bu şekilde devam etmemi söylediler. Daha sonra perinatoloji bebeğimi kontrol ettikten sonra baş çevresi geriden geliyor küçük ama belki pozisyonuyla alakalıdır aşağıya baskı yapıyor sırtı da bize doğru dönük dedi. Aşırı tadım kaçtı bu zamana kadar böyle bir şey hiç söylenmemişti…

Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. 🙏😍

Kızlar selam günaydın bugün kontrolüm vardı endokrin ve perinatoloji diyetimin gayet iyi gittiğini insülin vermeyeceklerini aynen bu şekilde devam etmemi söylediler. Daha sonra perinatoloji bebeğimi kontrol ettikten sonra baş çevresi geriden geliyor küçük ama belki pozisyonuyla alakalıdır aşağıya baskı yapıyor sırtı da bize doğru dönük dedi. Aşırı tadım kaçtı bu zamana kadar böyle bir şey hiç söylenmemişti…
Pozisyondan kaynaklıdır büyük ihtimalle pozisyon değiştirince bakalım demedi mi

Pozisyondan kaynaklıdır büyük ihtimalle pozisyon değiştirince bakalım demedi mi
Demedi haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek o zaman. Baş aşağı sırtı dönüktü dönmedi de üzüldüm yani…

Demedi haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek o zaman. Baş aşağı sırtı dönüktü dönmedi de üzüldüm yani…
Özele gitme şansın varsa git kafanda iz olmaz en azından 🙁

Günaydın kızlar hastane eksiklerimi tamamladim.Bu hafta veya haftaya yikayip valize yerleştireceğim.30 haftalık olduk.

Esmoss60 Esmoss60 yine bi gitmende fayda var cnm .Ben memleketteyken banyo yaparken soğuk akıntı geldi idrar koktugu icin önemsemedim sonrada zaten birşey gelmedi.

L luckykus dediği gibi pozisyonla alakalı olabilir cnm öyle olsaydı şimdiye kadar böyle biseyden bahsederlerdi ,ortaya çıkardı yani.

A ayseipekalp25 Cnm inş sağlıkla gelsin bebeğin,doğumun kolay olsun 🌹

Kızlar ben gebelik iznine çıktım, çalışamaz raporumu aldım. Bugün nst ye girdim sancım vs yok her şey yolunda bundan sonra kontrollerimiz sıklaşacak, artık kontrol öncesi de nst ye gireceksin dedi. O yüzden haftaya cumaya randevu verdi. Söylediğim gibi bugün tek olumsuzluk bebemin başına küçük, geriden geliyor dedi. Ama pozisyonu baş aşağı ve sırtı dönüktü belki de pozisyon kaynaklı ölçüm yapamadı bilemiyorum. Fetal dna sonucuma güvendiğim için ve bu zamana kadar böyle bir olumsuzluk duymadığım için çok kafama takmak istemiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla gelsin.

Günaydın kızlar hastane eksiklerimi tamamladim.Bu hafta veya haftaya yikayip valize yerleştireceğim.30 haftalık olduk.

Esmoss60 Esmoss60 yine bi gitmende fayda var cnm .Ben memleketteyken banyo yaparken soğuk akıntı geldi idrar koktugu icin önemsemedim sonrada zaten birşey gelmedi.

L luckykus dediği gibi pozisyonla alakalı olabilir cnm öyle olsaydı şimdiye kadar böyle biseyden bahsederlerdi ,ortaya çıkardı yani.

A ayseipekalp25 Cnm inş sağlıkla gelsin bebeğin,doğumun kolay olsun 🌹
Ben de öyle düşünüyorum canım eve gidince raporlarıma bakacağım ölçümleri karşılaştıracağım inşallah normaldir.

Back
X