• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar günaydın 🩷 hepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim🌸 önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi 😁 gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür 🙏🏻Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım 🥹🥹🥹🥹🩷 Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan 😁 bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum 🥹🥹 çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum 🥹 sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz 😂🙈🩷
Canım çok sevindimmm❤️ allahım sağlık versin bir an önce kavuş bebişinle 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz 🌸

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz 🌸
İçine giydireceğim zıbınlarda etiket yoktu diğer kıyafetlerinde etiketlerini iyice dipten kestim parçalarını cımbızla çektim, makinemi de önceden 90 derecede çalıştırdım ekstra bişey yapmadım fazla Pinpirikli olursam cildi hassas kalır hep uğraşmak zorunda kalırım diye düşündüm

Kızlar günaydın 🩷 hepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim🌸 önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi 😁 gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür 🙏🏻Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım 🥹🥹🥹🥹🩷 Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan 😁 bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum 🥹🥹 çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum 🥹 sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz 😂🙈🩷
Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun. Süt işini hiç takma sen kendine iyi bak o gelecek illaki. Dua ediyorum hemen eve döneceksiniz sağ Salim inşallah 🙏

Merveturann Merveturann sağlıklı bi doğum diliyorum. Koskoca ameliyatta bi iğneden çekinme bacım en kolayı o. Hiç düşünme onu her şey çok güzel olacak ❤️

Yok canım üç kademeli şekilde yatıyor, özelliği tam yatması aslında yeni çıkmış model bundan mı bahsediyorsun
Maxi cosi Pebble 360 diye geçiyorlar aynı modelmi aceba .. bilemedim yarım yatar pozisyon gibiydi vize gösterdikleri .

canim hayirli olsun, saglikla mutlulukla buyutun bebisinizi ☺️ biraz minnos bir bebis olsa da cok sukur saglikla geldi, ilk yazdigindan bu yana bak yine epey zaman gecti cok sukur 🙏🏻 bundan sonrasi biraz sabir sadece, benim cevremden gozlemledigim kadariyla da sut illa ki geliyor, zaten orada ebeler hemsireler yardimci olacaklardir. her gecen gun daha da guzel haberlerini alalim umarim. 🙏🏻☺️🌸

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 🤍 3.700 şuan kilomuz
ayyy saglikla gelsin minnos 🙏🏻🌸 dualarimdasin canim, umarim; hicbir sey anlamadim hic agri sizi hissetmedim miss gibi dogurdum dogumu olsun 🙏🏻 maasallah her sey yolunda zaten.

kizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim 😓 35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu 🙏🏻

doktorumu aradim bu arada, rahim agzi biraz acilmis olabilir, bundan sonra istirahat edelim artik, gun icerisinde de takip et, bir daha gelecek mi, su sizmasi olacak mi, en onemlisi sanci hissedecek misin, bunlar olursa gelirsin bakariz, su an icin yatip istirahat et sadece panik olma dedi ama tabii ister istemez stres oluyor insan, sizin yorumlarinizi merak ettim ben de 😔

Kızına inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım birlikte sağlıkla eve dönersiniz, sütün de gelir sen stres yapma en önemlisi o zamanla mutlaka gelir hemşireler de yardım eder sen de bol bol sağım yaparsın ♥️

Günaydın
Hayır olsun bugün rüyamda bebeğim doğmuş kucagimdaydi.Yuzu net belli değildi tombiş birşeydi gazını cikariyorum.Ama nasıl dogurmusum hatirlamadim karnıma ellliyorum sezeryan kesigim yok heralde normal doğurdum diyorum.Ekim anneleri gruba haber vereyim sadece ben doğurdum yazayım çünkü detayları hatırlamıyorum ,hatırladıkça yazarım diyorum😄

A ayseipekalp25 canım Allah babalı büyütsün inş .Göğsüne elle masaj yap ,uyarilinca daha çabuk gelir sütun inş🌹

Merveturann Merveturann sağlıkla kolaylıkla gelir inş bebeğin ♥️Arkadaşların dediği gibi benim de sezeryanin en kolay aşaması o iğneydi diyebilirim.

Ben öncesinde makinayı temizlemedim canım zaten sürekli yıkanıyor diye . Temiz içi felan

Ben etiketleri kestim ama keşke kesmeseydim numara ve ay yazan kısımları dedim bazılarında unuttum kaç numara olduklarını .. 56 mıydı 62 miydi diye baya düşündüm 🤭 Bebek için parfümsüz çok hassas bir deterjan kullandım baya araştırıp onu aldım 🌸

Canım ben makinemi temizledim çünkü köpeğimin de eşyalarını yıkanıyor çarşafı, battaniyesi, tasması vs 🤩😂 Böyle bir durum olmasaydı temizlemezdim bile ne gerek var. İçini, lastik aralarını temizledikten sonra çamaşır makinesi temizleme deterjanıyla bir kere boş çalıştırdım.

Etiketler duruyor sadece bu sağ veya solda yıkama talimatı olan büyük etiketler varya onları kestim. Bu ensedeki ay belirtilmiş olan etiketleri tahriş falan ederse keserim diyerek bıraktım. Hem iyi ki de bırakmışım yoksa çok karışırdı hangisi kaç aylıktı vs diye zorlanırdım.

Eşyalar çok minik olduğu için file almıştım çorap, eldiven, şapka gibi küçük parçaları filede yıkadım. Ek olarak domolun renk ayırıcı mendilleri çok işime yaradı aşırı kategorize etmeden hepsini bir yıkamış oldum.

kizlar benim bu sabah bi’ anda gelen kahverengi akintim oldu ilk defa, icinde damarimsi parcacik var mi diye baktim goremedim, ama s seklinde gibiydi, nisanim mi geldi diye dusuncelerdeyim 😓 35+2’deyim su an, bebis de; ptesi kontroldeydim, 2700gr 47cm, cok riskli zamanlari gectik artik diye dusunuyorum ama yine de 38-39’lari gorsek guzel olurdu 🙏🏻

doktorumu aradim bu arada, rahim agzi biraz acilmis olabilir, bundan sonra istirahat edelim artik, gun icerisinde de takip et, bir daha gelecek mi, su sizmasi olacak mi, en onemlisi sanci hissedecek misin, bunlar olursa gelirsin bakariz, su an icin yatip istirahat et sadece panik olma dedi ama tabii ister istemez stres oluyor insan, sizin yorumlarinizi merak ettim ben de 😔
Canım çok geçmiş olsun dinlen istirahat et umarım aksi bir durum yoktur vaktinde gelir bebeğin 🌷

Çamaşır makinemi kazan temizleme özelliğinde boş çalıştırdım etiketleri ise içindeki saginda yada solundaki büyük olanları kestim ama ay yazılı olanları kesmedim çünkü çok karışıklık oluyor bakacağım eğer kızarıklık falan yaparsa keserim 🤣🤣

Back
X