Canım çok sevindimmmKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim
önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi
gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür
Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım
Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan
bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum
çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum
sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz![]()