• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar 35+2 yim oğlum 37+2 de doğmuştu. Dün eşime diyorum buda öyle olursa tam 2 haftamız var diye. Ya böyle deyince çok heyecanlı geliyor. 🙃 2 hafta değişik geliyor.
Ay bana gün verdiler ya 3 hafta var diyorum 🥰 ama patron boya yaptık detaylı bir temizlik yapılmıştı ama yazın sıcağından her yer aynı oldu tekrar lazım. Hastane çantam yok 🙈 ev geri dağıldı aaaaay panik oldum 🙈

Galiba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafı
Yani sezeryani kolay gören kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ve normal doğumu marifet gibi gören insanlar bence. Sağlığımız neye elveriyorsa gönlümüz nasıl çekiyorsa öyle doğum yaparız, geri kalanlara sadece hayırlı olsun demek düşer fazlası değil 🤷🏼‍♀️

Kizlar bebek için yatağina çarşaf alacağim ama yatağin ölçüsü 63*120 siz çarşaf aldinizmi bu ölçüde bulamadım ebebek ve civilde.

Kizlar günaydin benim bu oğluş sağima yatinca sagda toplanıyor soluma yatinca solda toplaniyo iki tarafımada yatinca rahat edemiyorum toplandıği için bu durumu yaşayan varmı uyku kalitem iyice düştü hic uykumu alamıyorum birde göğsüm çok ağrimaya başladi🤷son aylar ne zormuş hemen 38-39lara işinlnmk istiyorum 🥺
Yaa canımcım ben de yaşıyorum bunu ne yana dönsem oraya toplanıp bi de vurmaya başlıyor o taraftan, pozisyon değiş anaa diyor resmen.Değişiyorum hop bu sefer ordan başlıyor.Zaten tam yan da dönülmüyo yastık desteğiyle tuhaf bi eğimle yatıyoruz malum😂 Öyle böyle iki saat pozisyonu ayarlamaya çalışıyorum.Tam azıcık rahat bi pozisyon buldum derken noluyo?Tabii ki tuvaletim geliyo🫠🫠🫠
Geceler gerçekten aşırı zor geçiyor ya🥹

Öff maalesef, bende artık çenemi tutamadığım zamanlara geldim sanırım, hadi doğurmuş olanı vs sinirleniyorum ama yine de geçiyorum geçen işyerinde canım kahve istedi kafeinsiz kahve almıştım kendime taa ne zaman, bı fincan yaptım aldım kenarda içiyorum adam gelmis yalnız karnındaki çocuğa yazık kahve fln.. ya sen ne büyüttün içinde ne doğurdun da yargiliyosun samimiyetim de yok..dayanamadım senden iyi düşünürüm heralde karnimdaki çocuğu diye çıkışınca bı daha ses etmedi😂doğum fasli da spinal sezeryan planladık bizde, sorana Eylül sonu bekleniyo bakalım diip detay vermiyorum, ilk başta soyluyodum baktım millet manyak😂
ADAM gelmişi okuduğum an tansiyonum fırladı.Aslında haklısın al sen iç o zaman diyip kahveyi yüzüne döküceksin, off hayali bile güzel değil mi ama😌

Benim bi perdelerim kaldi yikanacak Onlar gözümde büyüyor çünkü eşim perde takmayi hic sevmiyor😄hep erteliyor haftaya yaparz bakalim o hafta ne zaman gelecek😅haftaya çikarcam yikayinca mecbur takar :))
Yıka bitince de hadi aşkım de 😂 kırışacak lütfen acele edelim de gönlü olur 😂🤩

Yaa canımcım ben de yaşıyorum bunu ne yana dönsem oraya toplanıp bi de vurmaya başlıyor o taraftan, pozisyon değiş anaa diyor resmen.Değişiyorum hop bu sefer ordan başlıyor.Zaten tam yan da dönülmüyo yastık desteğiyle tuhaf bi eğimle yatıyoruz malum😂 Öyle böyle iki saat pozisyonu ayarlamaya çalışıyorum.Tam azıcık rahat bi pozisyon buldum derken noluyo?Tabii ki tuvaletim geliyo🫠🫠🫠
Geceler gerçekten aşırı zor geçiyor ya🥹
Benimde öyle uykumu hiç alamiyorum geceleri🥺şimdiden idman yaptırıyor ufakliklar bize uykusuzluğa alışalim diye

Ay bana gün verdiler ya 3 hafta var diyorum 🥰 ama patron boya yaptık detaylı bir temizlik yapılmıştı ama yazın sıcağından her yer aynı oldu tekrar lazım. Hastane çantam yok 🙈 ev geri dağıldı aaaaay panik oldum 🙈
Oyyy çok az kalmışşşş gün verilince daha da heyecanlı olunur ya 😍😍😍

Back
X