• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.
Hiç öyle bir şey yaşamadım bebekmi anne karnında hıçkırıyor yoksa annemi hıçkırıyor

Ahahahha yaa aşkım neymiş birinde öyle görmüş . Onun gebelikleri hep çok hareketliymiş mişte miş miş . Bence bebeğin karakteri ile alakalı . Keyfine düşkün oluyor bazıları ben çok hateketliyimdir , eşim çok sakin bir yapıda yani 5 parmağın 5 bile bir değilken böyle gereksiz konuşmalar insanı sinir ediyor haklısın gerçekten cehaletle alakalı ..

Ooo dansöz ablalar hee ah ah sal beni dışarı anne neler görüyorum allahım demiştir barlas 😂 ahahha ay çok tatlı demekki seviyor müziği ..

Aşkım bizim bebekler kabak yemeğinemi coşsun ? Napsın bu garipler 😂 yeseydi çikolataları ,tatlıları bizimkide coşardı 😂
Bebek bir nebze de olsa anneye babaya çeker ayrıca kendi karakteri de olacak elbette yani o da canlı ya 😂😂 Ah bu insanlar ahhhhhhhhhhh.

Hahhaha müziği aşırı seviyor ya anası da oynak bi müzik duysam kurtlanıyorum benim bebe de böyle oldu işte 😂😂 İlerleyen senelere alıştırma yapıyoruz Barlas’a 🕺🏻🤩

Hahajsksks gerçekten ya kabak, patlıcan, brokoli, balık nerde tatsız tutsuz şey var yedik bebeler isyanda 🥹🥲

Ben şu hamileliği bi sağ salim atlatırsam bir de lohusalığı inşallah bakcam ama bildiğim kadarıyla şöyle bana spiral uygun değil, ilaçlardansa implantın daha iyi olduğunu söyledi doktorum %98 mi ne demişti hatırlamıyorum
Aminn inşallah sağlıcakla kavusalim önce sonra bakicaz artık 🥰🥰🥰🥰

Bende onu çok düşünmüştüm bı ara Eylül sonrası Doğanlar diye baslatiyorlar hep ama sınırda kalırsa Dilekce yazılır 🥰
Bize okula gondermeyeceksek gelişimi uygun değil raporu almamizi istemislerdi.Dilekce olmuyordu o yüzden başlattık.Birde üstüne o sene korona patladı ,uzaktan eğitimle canım çıktı.Cok şükür oğlum mutlu olarak ilkokulu bitirdi.İyiki erken baslamisim diyor kendisi.Suan 6. Sınıfa gecti ♥️
İnşallah canım bakalım hiç bilmiyorum hala hastanede riskli zamanları atlatıp minimum riske düşürmeye çalışıyoruz 🥹
Emin ellerdesin cnm ,inş istedigin gibi gelişir herşey 🌹
Oğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Dualarimiz seninle ve bebeginle cnm inş sağlıkla bir an önce çıkar kuvozden.

Anladim kuzucum😃 benimki 6 ekim Görünüyor 40.haftayi tamamlarsa
Normal olursa 40 i da geçebilir belki cnm .Ama sezeryanda en fazla 39. haftada alıyorlar.
Selam benim doktorum doğum tarihime gün veriyor, 25 ekim doğum günüm 25-26 ekim diyor ama ben istemiyorum. Düşünsene doğumgünümde kendimle değil hepçoluk çocuk partisiyle ilgilencem. Ya da ilerde oğlum evlenmiş barklanmış mesela doğum gününde belki karısı yemeğe gitmek isticek başbaşa ama benim de doğum günüm olcak beklenti içinde olcam. En iyisi herkesin lendi doğum günü olsun bence😂
Bende hiç sevmem doğum günü kutlamalarini oğlumda bana çekmiş 😀
Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende bu konuda endişeliyim açıkçası .Allah bu kuzularima ömür versin daha da istemiyorum çocuk mocuk😂 .2 tane çok fazla bana göre😊Kordonları baglatsam dini açıdan uygun olmaz diyorlar.Spiralde hıc taktirmadim şimdiye kadar ,o da aslında riskli,bilemiyorum artık😐

Bize okula gondermeyeceksek gelişimi uygun değil raporu almamizi istemislerdi.Dilekce olmuyordu o yüzden başlattık.Birde üstüne o sene korona patladı ,uzaktan eğitimle canım çıktı.Cok şükür oğlum mutlu olarak ilkokulu bitirdi.İyiki erken baslamisim diyor kendisi.Suan 6. Sınıfa gecti ♥️

Emin ellerdesin cnm ,inş istedigin gibi gelişir herşey 🌹

Dualarimiz seninle ve bebeginle cnm inş sağlıkla bir an önce çıkar kuvozden.

Normal olursa 40 i da geçebilir belki cnm .Ama sezeryanda en fazla 39. haftada alıyorlar.

Bende hiç sevmem doğum günü kutlamalarini oğlumda bana çekmiş 😀

Bende bu konuda endişeliyim açıkçası .Allah bu kuzularima ömür versin daha da istemiyorum çocuk mocuk😂 .2 tane çok fazla bana göre😊Kordonları baglatsam dini açıdan uygun olmaz diyorlar.Spiralde hıc taktirmadim şimdiye kadar ,o da aslında riskli,bilemiyorum artık😐
Ayy 40ı geçmesin tabi hayırlısı ama şimdiden uykular haram oldu bana😂

saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Yani Banada saçma geldi bir kişide öyle görmüş ne alaka yani gelip bana anlatıyosun

Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.
Canım bence hıçkırıyordur ama sen hark etmiyorsundur konumu ile alakalı olabilir .. sırtı dönükse ondan olabilir .. ben ilk hıçkırığı 28 de felan hissettim 😂yazık içeride hıçkırdıkça hareketleniyor sinirleniyor galiba

Bebek bir nebze de olsa anneye babaya çeker ayrıca kendi karakteri de olacak elbette yani o da canlı ya 😂😂 Ah bu insanlar ahhhhhhhhhhh.

Hahhaha müziği aşırı seviyor ya anası da oynak bi müzik duysam kurtlanıyorum benim bebe de böyle oldu işte 😂😂 İlerleyen senelere alıştırma yapıyoruz Barlas’a 🕺🏻🤩

Hahajsksks gerçekten ya kabak, patlıcan, brokoli, balık nerde tatsız tutsuz şey var yedik bebeler isyanda 🥹🥲
Ahaha ay çok tatlı bende kapı gıcırtısına oynarım severim müzik olsun ,dans etmek olsun 😂 senin pipili şimdiden çapkınlık peşinde annesi kendini göstermeye çalışmış dansmz ablalara 😂

Ay kesinlikle nerede diyet nerede sağlıklı şeyler var yedik. Allahtan 24 de kadar ben kaçamak çok yaptım 😂 iyiki oralarda dikkat etmemissim 😂 yoksa çok zorlanırdım

Benim en son 25-30 arası çıktı hep, yarın yine gireceğim büyük ihtimalle
Aa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heralde

Aa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heralde
Benim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa

Ahaha ay çok tatlı bende kapı gıcırtısına oynarım severim müzik olsun ,dans etmek olsun 😂 senin pipili şimdiden çapkınlık peşinde annesi kendini göstermeye çalışmış dansmz ablalara 😂

Ay kesinlikle nerede diyet nerede sağlıklı şeyler var yedik. Allahtan 24 de kadar ben kaçamak çok yaptım 😂 iyiki oralarda dikkat etmemissim 😂 yoksa çok zorlanırdım
Vallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsin 🤩🤩🤩 Şu an olsa asla 7. haftada diyete başlamazdım neler yerdim neleeeeeer offff 😍

Hajsjjss hiç sorma hiiiiiç 🤩

Vallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsin 🤩🤩🤩 Şu an olsa asla 7. haftada diyete başlamazdım neler yerdim neleeeeeer offff 😍

Hajsjjss hiç sorma hiiiiiç 🤩
İkinci hamileliğinde lütfen ye 😂 çocuk sağlıksız şeylerde görsün 😂senin bebe uzman diyetisyen olarak doğacak direk sixpack ile doğacak 🤭

Benim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa
Yarın sorcaz bugün rahatsız etmek istemedik. Ağrım falanda yok. İnşallah bi aksilik yoktur. Nişan nasıl oluyor o u da bilmiyorum

İkinci hamileliğinde lütfen ye 😂 çocuk sağlıksız şeylerde görsün 😂senin bebe uzman diyetisyen olarak doğacak direk sixpack ile doğacak 🤭
Ayyy ben tek çocuk olduğum için bi kardeşi olsun istiyorum inşallah olursa ciddili yiycem 24. haftadan sonra tutarım kendimi ama asla diyetle başlamam tövbeler olsun 😂😂 çocuğum bi hamburger, pizza, çikolata, dondurma yiyemedi yazık günah ya 🥹

Back
X