• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar selam, çok mutsuz döndüm bu muayeneden.
Doktor resmen iki haftada bir içimden geçiyor.
Bi hafta herşey yolunda çok iyi diyor bir hafta 4 kiloyu geçerse sezeryan alalım diyor.

Yıldım artık süreçten.

Geçen hafta 40 üstü çıkan sancı bu hafta 5 çıktı ya 5 yarın 39 bitiyor artık.

Diyorki senin gebelik şekerin var ben sabahları açlık şekerim 77 falan çıkıyor tokluk şekerim 100 geçmiyor. Gebelik şekeri doğum için riskli eğer kabul ediyorsanız imza vereceksiniz dedi.

Hastaneden çıkıp eşimle oturduk bi kahve içtik başladım hüngür hüngür ağlamaya.
Eşim sağolsun başka bir doktor ile görüşelim dedi gittik randevum olduğu için başka doktora kayıt açmıyorlarmış. Doktor da tanıdık 10 dk görüşelim dedik olmaz dediler. Pazartesiye randevu aldık tekrar ama bu seferde kendi doktoruma randevu alamayacağım. Eşime dedim randevu almayalım diye boşver bu doktor ile devam etmeyelim dedi.

Eve gelsem annemler var noldu diye sıkıştırıyorlar. Gelmesem neden geç kaldınız diye sıkıştırıyorlar. Eve geldik babam diyorki o hastane ile ilgili çok şikayet var. Doğuma kalmış 8 gün hastane mi değiştirirler bu saatte artık.

Eve geldik şimdi bişeyler yedim yattım felaket başım ağrıyor.

Dayanamıyorum artık. Eve gelirken de hüngür hüngür ağladım. Ben çok sıkıldım bu süreçten.
Geçmiş olsun. 😔😔 Bana da geçen hafta dr neler dedi 37 . Hafta şekerin yine yüksek çıkarsa yatış yaptırmamız lazım bebeği suni sancıyla alalım beklerse olumsuz sonuçlanır vs. Eve geldim bi ton ağladım. Eşimin moral sıfır. Evde ölçüm yapıyorm normal çıkıyo. Şeker olsa kendim de hissederim. Bi lokma beyaz ekmek yesen fırlar diyo hiç de öyle olmuyo 😅 yok bnm şekerm zorla şeker çıkaracak. Neymiş şeker yüklemesi yaptırmadım diye tüm bunlar bir daha hamile kalırsan mutlaka yaptır falan dedi. 😛 bugün izinli doktorum başka dr bakıyo yerine bebek 3050 gr dı şimdi 2950 cihazdan fark eder dedi dr. Yani kesin olmayan veriler. Birde bnm şeker optima marka ile ölçüyorm 2 sprit var biri yüksek ölçüyo. Hastanede en son aç 87 - tok 137 normal çıktı diyet yapıyorm 2 haftadır . Ödemim gitti 1 kilo vermişim gibi duruyor. S senon Ayetel Kürsinin gücüne inanıyorum bol bol okuyun kızlar. Rabbim sağlıkla afiyetle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. 😇😇

Sezeryan olan hanımlar bu ağrılar ne zaman hafifliyor ya sağ ve sol taraf çok ağrıyor.. yani bir sağ bir sol boşluk ağrıyor birde karnım gurul gurul ama Pırt gelmiyor . İlaç alıyorum bağırsaklar için .

Sezeryan olan hanımlar bu ağrılar ne zaman hafifliyor ya sağ ve sol taraf çok ağrıyor.. yani bir sağ bir sol boşluk ağrıyor birde karnım gurul gurul ama Pırt gelmiyor . İlaç alıyorum bağırsaklar için .
Gaz olmadığı için oluyo canım bir de. 2 3 güne rahatlarsın, bol su iç ve yürü.

Herkese merhaba. 37+4 üm bugün randevum vardı. Hastane 1,5 saatlik mesafede arabayla gelirken üç kez aralıklarla bel ve rahimde ağrı oldu ama arabadan inince geçti. Doktoruma söyledim normal artık bebek de her an gelebilir ama şu an bir doğum belirtisi yok dedi. Normalde bugün artık sezaryen için gün alalım diye gelmiştik, doktorum haftaya tekrar gel ama doğum da her an olabilir hazırlıklı ol dedi. Sanırım biz doğumun kendi kendine başlamasını bekleyeceğiz, bir türlü gün alamadık. Onun dışında bebek 3200 gr olmuş suyu da maalesef gebelik şekerinden dolayı fazlaymış. Hem özelde hem devlet hastanesinde iki farklı doktora gidiyorum. Şeker ölçüm sonuçlarım için devletteki doktor yüksek çok dikkat etmelisin dedi hatta böyle giderse 38. haftada bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi. Özeldeki doktorum evet biraz yüksek ama tolere edilmeyecek seviyede değil 40. haftaya kadar bebek kendisi gelmezse bekleriz dedi. Yani iki farklı görüşle bu şekilde devam ediyoruz şimdilik.

Kızlar 37+0 oldum bugün. Kuyruk sokumumda inanılmaz bir ağrı var. Normal mi bu kadar ağrıması.

Kızlar bu gün kontrol vardı herşey yolunda çıktı. Suyu boyu kilosu iyi geldi çok şükür. Artık istediği gün gelebilir sakıncası yok dedi doktor. Stres yaptım yarım kilo vermişim 3 günde

Kıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldum😥 demşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba😔
Bende de var iki aydır, demir ilacından oluyor kabızlık yaptığı için. Geçen hafta yürüyemiyordum bile ağrısından şimdi biraz daha iyiyim. Doktorum duphalac diye bir şurup verdi kabızlığı önlüyor o iyi geldi bana.

Canım ben dün 10 da ameliyat oldum. Gece 3 te ancak gaz yapabildim. Karnını ve ayaklarını sıcak tut. Kayısı kompostosunun suyunu içmek de çok iyi geliyor . Bağırsak için ben de dupalac diye bi şurup kullanıyorum. Onun da faydası oluyor.

Bende de var iki aydır, demir ilacından oluyor kabızlık yaptığı için. Geçen hafta yürüyemiyordum bile ağrısından şimdi biraz daha iyiyim. Doktorum duphalac diye bir şurup verdi kabızlığı önlüyor o iyi geldi bana.
Evet ya bu demir ilacı yüzünden bende öyleyim, yükseldiği de yok demirin işe de yaramıyor sanki.. İnternete yazınca hemen en kötüsü çıkıyor birde panik bozukluk var... Keşke rahat bir insan olabilsem biraz. Teşekkür ederim cevabınız için🙏

Evet ya bu demir ilacı yüzünden bende öyleyim, yükseldiği de yok demirin işe de yaramıyor sanki.. İnternete yazınca hemen en kötüsü çıkıyor birde panik bozukluk var... Keşke rahat bir insan olabilsem biraz. Teşekkür ederim cevabınız için🙏
Benim de demir yükselmiyor aksine her tahlilde biraz daha düşüyor ama günde bir kullanmaya devam ediyorum doktorum arttırmadı. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş çoğunlukla. Rahat olmak gerek hem kendimiz hem bebekler için ama bazen ister istemez takılıyoruz bazı şeylere. Sağlıkla atlatalım hepimiz bu süreci 🙏🏻

Geçmiş olsun. 😔😔 Bana da geçen hafta dr neler dedi 37 . Hafta şekerin yine yüksek çıkarsa yatış yaptırmamız lazım bebeği suni sancıyla alalım beklerse olumsuz sonuçlanır vs. Eve geldim bi ton ağladım. Eşimin moral sıfır. Evde ölçüm yapıyorm normal çıkıyo. Şeker olsa kendim de hissederim. Bi lokma beyaz ekmek yesen fırlar diyo hiç de öyle olmuyo 😅 yok bnm şekerm zorla şeker çıkaracak. Neymiş şeker yüklemesi yaptırmadım diye tüm bunlar bir daha hamile kalırsan mutlaka yaptır falan dedi. 😛 bugün izinli doktorum başka dr bakıyo yerine bebek 3050 gr dı şimdi 2950 cihazdan fark eder dedi dr. Yani kesin olmayan veriler. Birde bnm şeker optima marka ile ölçüyorm 2 sprit var biri yüksek ölçüyo. Hastanede en son aç 87 - tok 137 normal çıktı diyet yapıyorm 2 haftadır . Ödemim gitti 1 kilo vermişim gibi duruyor. S senon Ayetel Kürsinin gücüne inanıyorum bol bol okuyun kızlar. Rabbim sağlıkla afiyetle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. 😇😇
Aminn inşallah ya .Allahın izniyle sağlıkla atlatsaydık şu süreci.Sağlıkla mucağımıza alıp bütelim inşallah 🤲🏻🤲🏻💚

Peki hastanede kaç çıktığı için yatış yaptırmak istediler acaba

Canım ilk gün öyle yarına gaz çıkarırsan rahatlarsın hareket etmeye çalış gazlar aşağıya insin

Herkese merhaba. 37+4 üm bugün randevum vardı. Hastane 1,5 saatlik mesafede arabayla gelirken üç kez aralıklarla bel ve rahimde ağrı oldu ama arabadan inince geçti. Doktoruma söyledim normal artık bebek de her an gelebilir ama şu an bir doğum belirtisi yok dedi. Normalde bugün artık sezaryen için gün alalım diye gelmiştik, doktorum haftaya tekrar gel ama doğum da her an olabilir hazırlıklı ol dedi. Sanırım biz doğumun kendi kendine başlamasını bekleyeceğiz, bir türlü gün alamadık. Onun dışında bebek 3200 gr olmuş suyu da maalesef gebelik şekerinden dolayı fazlaymış. Hem özelde hem devlet hastanesinde iki farklı doktora gidiyorum. Şeker ölçüm sonuçlarım için devletteki doktor yüksek çok dikkat etmelisin dedi hatta böyle giderse 38. haftada bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi. Özeldeki doktorum evet biraz yüksek ama tolere edilmeyecek seviyede değil 40. haftaya kadar bebek kendisi gelmezse bekleriz dedi. Yani iki farklı görüşle bu şekilde devam ediyoruz şimdilik.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Şekeriniz kaç çıkıyor .doktor yüksek demiş ya .Benimde gebelik şekerim var da

Ben pazartesi olmuştum canım ağrılarım bugün hafifledi oturup kalkamıyordum bugün oturup kalkabiliyorum tek başıma ama tabi tam geçmiş değil ama daha hafif ağrılar

Ben 7 sene önce sezeryan oldum o zaman vermişti doktorum geçen ay arkadaşım oldu ona da vermiş doktoru kanama düzenlenmesi için veriliyor sanirim

Kullanırken emziriyor muydun canım ya da arkadaşın emziriyor muydu biliyor musun yani emzirirken sıkıntı olur mu bilemedim prospektüsünde emzirmeye ara verin yazıyor

Kızlar sezaryen doğum yapanlar kan sulandırıcı iğne kullandı mı acaba, bende pıhtılaşma sorunu yok hamilelikte kullanmadım sezaryen sonrası 10 günlük oksapar vermiş doktor ama ilk defa duydum
Kullandırılıyor canm pıhtı riskine karşı

Kullanırken emziriyor muydun canım ya da arkadaşın emziriyor muydu biliyor musun yani emzirirken sıkıntı olur mu bilemedim prospektüsünde emzirmeye ara verin yazıyor
Emziriyordum canım hiç okumamıştım ben hatta şimdi düşündüm doktor verince göbekten hergun yapıp geçiyordum hiç düşünmemiştim bir arayıp sor istersen sen 🥲

Back
X