- 12 Şubat 2025
- 281
- 145
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yolu enfeksiyonu için hem tek kullanımlık hemde normal tabletlerden kullanmıştım benKızlar 36+4 haftalık hamileyim iki gündür yirmilik dişim çıkmaya başladı diş etlerim falan hep şişti bu durumu yaşayıp antibiyotik kullanan oldumu hiç gebelik aylarında ilaçta kullanmak istemiyorum ama çok kötü oldum iyce
Al benden de o kadarKızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Çok geçmiş olsun canım sarılık değeri kaç çıkmıştı ? Bizde şuan yatış yaptık 17.4 çıktı . Sabaha çıkarız inşallahBizimki de aynı uzatılmış sarılık. Ah canım vallahi seni çok iyi anlıyorum yapmam denilen her şeyi insan çaresiz anında yapıyor. Bana sadece memeden sonra mama önerisinde bulunuldu alabildiği kadar ver dediler öyle yapıyorum. Önce emdiği kadar meme sonra mama takviyesi. Biberon kullanma hatasında bulundum mecburen süt kaşığı artık çok zorluyor bu sefer de sanki memeden uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum reddediyor gibi. Ay allahım inşallah kafayı yemeden atlatırız çok zor…
Yaa çok haklısın ben o kadar zorlandım ki bilsem normal doğururdum diyorum
Kızlar normal doğum da kolay bişey değil ki ,sancı çek hemen doğur olmuyor.Onda da bazı komplikasyonlar oluyor.Sizin daha taze olduğu için sıcağı sıcağına böyle düşünüyorsunuz.Dogum zaten başlı başına zor.Bende hematoloji izin vermemişti normal doğum için ama bir sonrakinde duruma göre zorlarım asla kolay değil onu çekiyorsun bitiyor bu bitmiyor sancısı acısı![]()
Bizimki de aynı uzatılmış sarılık. Ah canım vallahi seni çok iyi anlıyorum yapmam denilen her şeyi insan çaresiz anında yapıyor. Bana sadece memeden sonra mama önerisinde bulunuldu alabildiği kadar ver dediler öyle yapıyorum. Önce emdiği kadar meme sonra mama takviyesi. Biberon kullanma hatasında bulundum mecburen süt kaşığı artık çok zorluyor bu sefer de sanki memeden uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum reddediyor gibi. Ay allahım inşallah kafayı yemeden atlatırız çok zor…
Geçecek kızlar inş ,ama süreç yıpratıyor insanı bu çok normal.Hamilelik bitecek bizde tüm sorunlardan kurtulacagiz diye dusunuyoruz ama öyle olmuyor.Emiyor emmiyor,sütüm geldi gelmedi,gazı vs çok zorluyor.Dunyanin en güzel hissi ve en zor yani annelik.Benim oğlanin gazi mahvetmisti beni o agladi ben agladim.O kadar da uzun surmustu.Ama zor zamanlar kalıcı olmuyor Allah'ın izniule geçip gidiyor Baskasindan yardım almaya da çekinmeyin.Allah kalıcı şifa versin ins kuzulariniza.Bizimki 15 günü geçince su takviyesi ilave edildibiberon kullanıyorum maalesef mama verirken meme reddi şimdilik yaşamadık ama kuvezden alırken battaniyeye hızlı sardigim halde usttum sanırım antibiyotik ile nebulzatorden hava da başladık yani süreç beni aşırı yıprattı ben doğum yapar evime geçer düzenini kurarım diye düşürken tepetaklak olmuşum gibi hissediyorum ve dik durmaya çalıştıkça ağlama krizleri vuruyor beni geçecek biliyorum ama işte..benim meme ucum yoktu yoğun bakımda hemşireler çok tutmadığı için Kaşıklı biberon yerine normal biberon kullanmami istediler reddetmesin diye uc aldım silikon meme ucundan onla devam ettim bı sure
Doktorun kullan diyorsa muhakkak kullanmalisin.Enfeksiyon hamilelikte pek istenmez.İdrardan dolayı tek kullanimlik şase kullandım birkaç kez,en son doktor 500 mg 14 lu antibiyotik yazdı kullandım.Kızlar 36+4 haftalık hamileyim iki gündür yirmilik dişim çıkmaya başladı diş etlerim falan hep şişti bu durumu yaşayıp antibiyotik kullanan oldumu hiç gebelik aylarında ilaçta kullanmak istemiyorum ama çok kötü oldum iyce
Çok büyük şans annenin yakın olmasıUykusuz gecelerden selam olsun1.30ta emzirip yatırdığım bebem 2.30 civarı uyanıp emmek istedi….. inanılmaz bir gaz sancım var saatlerdir sağ olsun annem mercimek çorbası yapmış kesin o yüzden oldu
analık çok zorrrr ama çok da güzel. 10 gün oldu ve nasıl geçti anlamadım tutamıyorum zamanı ve her günüm aynı. Şuan annemdeyim ve ara ara dalıp gidiyorum ara ara da zırlıyorum tek başıma olsam galiba kafayı yemiştim. Neyse gidip uyuyayım benimki yine kalkmadan
doğuranları göremedim ama kesin olmuştur, gözünüz aydın
![]()
Ben omzunda sanki gaz sancısı var dediğimde eşim bana gülmüştü demek hakliymisimSezeryan (spinal) olan arkadaşlar. Omuzumda ameliyat esnasında bir ağrı oldu bıçak sağlanması gibi. Hala geçmedi çok ciddi ağrıyor. Sanırım gaz ile alakalıymış var mı yaşayan?
Bir de ilk gün gaz çıkardım ama ikinci gün çıkaramadığım için mahvoldum. Gerçekten bebekle beraber korkunç bir hale geliyor. Tavsiyesi olan varsa söyleyebilir mi?
Ha bir de belimden katır kutur kütleme sesleri geliyor her hareketimde. Düzelmeyecek diye çok korkuyorum
Bel ağrısı, ameliyat yeri ağrısı, kanama, gaz sancısı her şey var. Bir de bebeği 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Ama ya 2 saat uyandırmak uğraşıyorum ya da emzirdikten Sonra 2 saat uyutmakla uğraşıyorum. Diğer emzirme vakti geliyor zaten. 2 gecedir 2 saat uyku uyudum sadecebu çocuk yatağında yatmıyor sürekli Anne kokusu istiyor npcaz
![]()
Allah şifa versin insÇok geçmiş olsun canım sarılık değeri kaç çıkmıştı ? Bizde şuan yatış yaptık 17.4 çıktı . Sabaha çıkarız inşallah![]()
Amin canım amin rabbim daha kötüsünden korusun. Geçecek böyle kalacak değil de işteL luckykus B Bluehappiness geçecek kızlar Rabbim dermansız dert vermesin. Az yıpratıcı yorucu elbet ama geçecek Allah ın izniyle. Suyun etkili olduğunu duymuştum ben de bu arada.
Bizim 3 günlükten bu yana sarılığımız var hiç düşmüyor. Sarılık doğduğu gün, doğum haftası, saat, kilosu olarak hesaplanıyor ya ilk 13.6 ile yatış yapmıştık ertesi sabaha 10 a düşmüştü. 1 gün sonra 14.5 1 gün sonra 17.9 ile tekrar yatış yapmıştık 3 günde düşüş yaptı. Şimdi tekrar yükselişe geçti dün 15 ti bakalım bugün kaç çıkacak. Çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versinÇok geçmiş olsun canım sarılık değeri kaç çıkmıştı ? Bizde şuan yatış yaptık 17.4 çıktı . Sabaha çıkarız inşallah![]()
Valla bitmez sorun sıkıntı kafaya takacaklarımız kesinlikle öyle. Çok emse niye böyle diyorum az emse bir şey olacak bak yine sarılığı yükselecek diyorum bi ortası yok. Alışmak lazım zorluklara bir şekildeKızlar normal doğum da kolay bişey değil ki ,sancı çek hemen doğur olmuyor.Onda da bazı komplikasyonlar oluyor.Sizin daha taze olduğu için sıcağı sıcağına böyle düşünüyorsunuz.Dogum zaten başlı başına zor.
Geçecek kızlar inş ,ama süreç yıpratıyor insanı bu çok normal.Hamilelik bitecek bizde tüm sorunlardan kurtulacagiz diye dusunuyoruz ama öyle olmuyor.Emiyor emmiyor,sütüm geldi gelmedi,gazı vs çok zorluyor.Dunyanin en güzel hissi ve en zor yani annelik.Benim oğlanin gazi mahvetmisti beni o agladi ben agladim.O kadar da uzun surmustu.Ama zor zamanlar kalıcı olmuyor Allah'ın izniule geçip gidiyor Baskasindan yardım almaya da çekinmeyin.Allah kalıcı şifa versin ins kuzulariniza.
Doktorun kullan diyorsa muhakkak kullanmalisin.Enfeksiyon hamilelikte pek istenmez.İdrardan dolayı tek kullanimlik şase kullandım birkaç kez,en son doktor 500 mg 14 lu antibiyotik yazdı kullandım.
Çok büyük şans annenin yakın olmasıDikkat et yediklerine mercimek,pırasa,lahana,fasulye nohut acayip gaz yapar.Annenlerde bol bol dinlen
Ben omzunda sanki gaz sancısı var dediğimde eşim bana gülmüştü demek hakliymisimAma benim sezeryandan baya sonra olmuştu,çok cok nadir agriyor.Gaz için kimyon çayı iyi geliyor.
Allah şifa versin ins![]()
Kimyon kokusunun yerini evlat kokusu aldı diyosun hıUykusuz gecelerden selam olsun1.30ta emzirip yatırdığım bebem 2.30 civarı uyanıp emmek istedi….. inanılmaz bir gaz sancım var saatlerdir sağ olsun annem mercimek çorbası yapmış kesin o yüzden oldu
analık çok zorrrr ama çok da güzel. 10 gün oldu ve nasıl geçti anlamadım tutamıyorum zamanı ve her günüm aynı. Şuan annemdeyim ve ara ara dalıp gidiyorum ara ara da zırlıyorum tek başıma olsam galiba kafayı yemiştim. Neyse gidip uyuyayım benimki yine kalkmadan
doğuranları göremedim ama kesin olmuştur, gözünüz aydın
![]()
Canım adet ağrısı oluyor ara ara ama düzensizPofi16 sancıların ne durumda canımm?
Spinal sonrası 2 gece ölüceğimi düşündüğüm bir sancı yaşadım . Gaz resmen karnımdan tuttu dolaşmaya sırtıma omuzlarıma çıktı . Bunu resmen gezdiği yerlere kadar hissettim ..bilmiyorum ne ile alakalı ama genel olarak galiba sezeryanın 2 ci gecesi en zor gecesi en ağrılı gecesi ..Sezeryan (spinal) olan arkadaşlar. Omuzumda ameliyat esnasında bir ağrı oldu bıçak sağlanması gibi. Hala geçmedi çok ciddi ağrıyor. Sanırım gaz ile alakalıymış var mı yaşayan?
Bir de ilk gün gaz çıkardım ama ikinci gün çıkaramadığım için mahvoldum. Gerçekten bebekle beraber korkunç bir hale geliyor. Tavsiyesi olan varsa söyleyebilir mi?
Ha bir de belimden katır kutur kütleme sesleri geliyor her hareketimde. Düzelmeyecek diye çok korkuyorum
Bel ağrısı, ameliyat yeri ağrısı, kanama, gaz sancısı her şey var. Bir de bebeği 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Ama ya 2 saat uyandırmak uğraşıyorum ya da emzirdikten Sonra 2 saat uyutmakla uğraşıyorum. Diğer emzirme vakti geliyor zaten. 2 gecedir 2 saat uyku uyudum sadecebu çocuk yatağında yatmıyor sürekli Anne kokusu istiyor npcaz
![]()