Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Llimonlupastaa
bu arada bizim doktorumuz bebekler balık gibidir ne kadar verirseniz o kadar içerler doyduklarını anlamazlar diyor o yüzden sen verdikçe içmiştir o.
Benim kardeşim var ve kardeş gerçekten çok güzel bir şey çocuğumun bir kardeşi olmasını hep isterdim ama artık Benden Geçti kesinlikle istemiyorum. Zaten yaşım şu an 36, zamanım olduğunu da düşünmüyorum açıkçası
Kızım hastaneden taburcu olurken doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgi veriyorlarmis ama hemşire bana bilgi vermedi aralarinda 11 sene var gayet basarilisin bu konuda dedi
Bende istemiyordum cnm tek çocuk yeterli geliyordu,her türlü etraf baskısına rağmen.Ama eşimde tek olduğu ve bunun zorluklarını bildiği için o istedi.O yalnızlık çekiyor mesela benim de 2 kardeşim var ararlar konusuruz,destek oluruz.Oglumda yalnız kalmasın diye tamam dedim.Ama 2 sene olmadı benim,adetim düzensizdi dedim heralde menapoza giriyorum.Sonra test yaptım ben şok İyiki olmuş ama prenses kızım.
Ama şuan asla asla istemiyorum.Hicbir yönteme tam güvenmiyorum açıkçası ,ne olacak bilmiyorum.Yasim 40 bir tane daha kaldiramam
Ya keşke biraz araştırıp gitseydim de doktora bunları sorsaydım. O da bayağı iyi bir yöntemmiş 3 sene gayet iyi. nasıl takılıyor acaba acılı bir yöntem mi? Bir de bu dönemde takılıyor mu takılmıyor mu Onu bir sormak lazımdı aslında.
Takılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süre
Kızım hastaneden taburcu olurken doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgi veriyorlarmis ama hemşire bana bilgi vermedi aralarinda 11 sene var gayet basarilisin bu konuda dedi
Bende istemiyordum cnm tek çocuk yeterli geliyordu,her türlü etraf baskısına rağmen.Ama eşimde tek olduğu ve bunun zorluklarını bildiği için o istedi.O yalnızlık çekiyor mesela benim de 2 kardeşim var ararlar konusuruz,destek oluruz.Oglumda yalnız kalmasın diye tamam dedim.Ama 2 sene olmadı benim,adetim düzensizdi dedim heralde menapoza giriyorum.Sonra test yaptım ben şok İyiki olmuş ama prenses kızım.
Ama şuan asla asla istemiyorum.Hicbir yönteme tam güvenmiyorum açıkçası ,ne olacak bilmiyorum.Yasim 40 bir tane daha kaldiramam
Takılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süre
Ya mutlaka öyledir neticede mama kıvamlı ve şekerli bişey bence de daha lezzetlidir Ama yani sütle doyan da doyuyor yani sorun benim sütümde bence. Ay ne bileyim valla çok doluyum bu konuda….
Acaba emzirme sonrası sağım yapıp mama yerine takviye sağdığın sütleri mi versen .
Bebeklerde şu an doyma yetisi yok bence ya ne kadar versen devam ediyor . Ben sürekli emziriyorum ekstra ağladığında huzursuz olduğunda ikra yoğun bakımdayken sağdığım sütlerden veriyorum 75 cc kadar
ahahahah ayy cok guldum vallahi allah da seni guldursun
ben tek cocuk oldugum icin ikinci cocugu dusunuyordum aslinda, o nedenle de dogum kontrolu hic dusunmemistim, olursa olur diyordum, sonra arslan dogdu, 40 gunde ufak capli hayatim kaydigi icin su an yogurdu ufleyerek yemek ve aman aman demek istiyorum.
guzel yontem bulan buraya yazsin cidden hayir duasi alir bence
Bizde pamukçuk yok ama emzirirken ve sonrasında değil de alakasız zamanlarda acımasında bi tuhaflık var yani bence. Bence sen de git mantar için falan bi merhem verirler rahatlarız öyle bir şey varsa. Kendimize eziyet etmeyelim boş yere ya.