- 27 Ağustos 2019
- 933
- 630
- 103
- 38
L
limonlupastaa
bu arada bizim doktorumuz bebekler balık gibidir ne kadar verirseniz o kadar içerler doyduklarını anlamazlar diyor o yüzden sen verdikçe içmiştir o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşim var ve kardeş gerçekten çok güzel bir şey çocuğumun bir kardeşi olmasını hep isterdim ama artık Benden Geçti kesinlikle istemiyorum. Zaten yaşım şu an 36, zamanım olduğunu da düşünmüyorum açıkçası![]()
Takılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süreYa keşke biraz araştırıp gitseydim de doktora bunları sorsaydım. O da bayağı iyi bir yöntemmiş 3 sene gayet iyi. nasıl takılıyor acaba acılı bir yöntem mi? Bir de bu dönemde takılıyor mu takılmıyor mu Onu bir sormak lazımdı aslında.
Of acaba boşansak mı ya sjjsjdjd. En etkili çözüm o gibi. erkekleri atmakKızım hastaneden taburcu olurken doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgi veriyorlarmis ama hemşire bana bilgi vermedi aralarinda 11 sene var gayet basarilisin bu konuda dedi
Bende istemiyordum cnm tek çocuk yeterli geliyordu,her türlü etraf baskısına rağmen.Ama eşimde tek olduğu ve bunun zorluklarını bildiği için o istedi.O yalnızlık çekiyor mesela benim de 2 kardeşim var ararlar konusuruz,destek oluruz.Oglumda yalnız kalmasın diye tamam dedim.Ama 2 sene olmadı benim,adetim düzensizdi dedim heralde menapoza giriyorum.Sonra test yaptım ben şokİyiki olmuş ama prenses kızım.
Ama şuan asla asla istemiyorum.Hicbir yönteme tam güvenmiyorum açıkçası ,ne olacak bilmiyorum.Yasim 40 bir tane daha kaldiramam![]()
Ben de sorayım bari yaTakılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süre
Acaba emzirme sonrası sağım yapıp mama yerine takviye sağdığın sütleri mi versen .Ya mutlaka öyledir neticede mama kıvamlı ve şekerli bişey bence de daha lezzetlidirAma yani sütle doyan da doyuyor yani sorun benim sütümde bence. Ay ne bileyim valla çok doluyum bu konuda….
ahahahah ayy cok guldum vallahi allah da seni guldursunOf acaba boşansak mı ya sjjsjdjd. En etkili çözüm o gibi. erkekleri atmak![]()
Sağ memem ilk ağrıyordu onda azaldı şimdi sol memem acıyor sağ tarafta azaldı gibi anlamadım ne oluyor ama cidden böyle devam. Ederse. GidecemBizde pamukçuk yok ama emzirirken ve sonrasında değil de alakasız zamanlarda acımasında bi tuhaflık var yani bence. Bence sen de git mantar için falan bi merhem verirler rahatlarız öyle bir şey varsa. Kendimize eziyet etmeyelim boş yere ya.
Galiba doyduklarını anlamıyorlarmış ben mamayı dayadıkça içti garibimYok tatlım ya herkesin sütü kendi bebeğine yarar bunun istisnası yok. Senin bebeğin için en iyi olan süt senin sütün. Baksana zaten çocuk doyuyormuş ki sütle. Sen mamayı fazladan veriyormuşsun anlaşılano neden o kadar içti onu anlamadım
şaka bir yana da Bence kendine hiç yüklenme baksana gayet iyi durumdasınız yeterince kilo alıyor olması harika bir şey.
Normal canim bazen 2 saat bazen yarim saatte bile istiyor emmekKızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ya ? Ben mamaya alıştığım için 3-4 saat gidiyordu onun tokluğu. Süt daha kısa süre tok tutuyorya bilmiyorum açıkçası. 1.5 saatte normal mi mesela acıkması ? (35 günlük)
Bence hiç boşuna gitme kuzum ben hem kadın doğumcuya sordum hem de genel cerrahiye gittim Hiçbir şey söylemiyorlar kuru tut hava alsın zamanla geçmesini bekle diyorlarSağ memem ilk ağrıyordu onda azaldı şimdi sol memem acıyor sağ tarafta azaldı gibi anlamadım ne oluyor ama cidden böyle devam. Ederse. Gidecem
Benimki 40 günlük Eğer uyanıksa saat başı acıkıyor ama gece 4 saate kadar uyumasına izin veriyorum. Yine de gece 2 saatte bir acıkıp uyandığı oluyor.Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ya ? Ben mamaya alıştığım için 3-4 saat gidiyordu onun tokluğu. Süt daha kısa süre tok tutuyorya bilmiyorum açıkçası. 1.5 saatte normal mi mesela acıkması ? (35 günlük)
Bugün yine tüm gün emdiği için boşalttı sağmadım hep emzirdim benim derdim gece başlıyor üç saat arayla emdiği için çok doluyor şişiyor eğer emdiğinde tam boşalırsa sagmayı düşünmüyorum ve bir meme tamamen boşalmadan diğerine geçmiyorum bu da işe yaradı benceCanım ama sağım yaparak süt iyice artar kısır bir döngüye girersin . Bebek kendisi emdiği kadar rutini olulturmalı memelerin aslında . Bende sütüm yokken arttırmak için çok sağdım 1 saate bir sonra ağrılar felan başladı geceleri göğsümde ,ebe artık sağımı azaltarak ilerledi… sıcak uygula göğsüne havluyu kaynar suyla ıslat iki tarafada koy . Hatta duş alıp duş başlığını hafif sıcak yapıp iyice gezdirede bilirsin inan süt aşşağıya sonra emzir iki gögsünüfr kalanıda pompa iyice boşat ağrı geçsin.. am birdaha öyle dolmaması için az birgögsünü sonra az diğerini vererek ilerlesen daha mantıklı değilmi
Hormon içerdiği için suan kullanmayı düşünmüyorum doğum kontrol hapı kullanıyordum öncedenDoğum kontrol iğnesi kullanan oldu mu hiç?
canim ben anne sutuyle ilerledim hep, 40 gunluk bugun, en baslarda kendi 3 saat falan uyumak istiyordu ama sarilik mevzuundan 2 saatte bir uyandirip emziriyordum, sonrasinda da ya alisti bu duzene ya da bir sekilde huyu suyu degisti artik kendi en gec iki saatte bir emmek istiyor. son bir haftadir biz ataklardayiz zaten, o nedenle saat basi, dedigin gibi bir bucuk saatte bir vs. emiyor surekli. bir de anne sutu mamaya gore, daha kolay sindirildigi icin daha cabuk acikiyorlar kesinlikle.Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ya ? Ben mamaya alıştığım için 3-4 saat gidiyordu onun tokluğu. Süt daha kısa süre tok tutuyorya bilmiyorum açıkçası. 1.5 saatte normal mi mesela acıkması ? (35 günlük)