• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu durum zaten vardı kucaktayken uyuyor yatağa veya başka bir yere koyunca hemen uyanıyor. O yüzden hep kucağımda tutuyordum mesela 2 saat boyunca hiç kımıldamadan kucağımda tutarak bu işi halledebiliyordum. Ama artık uykusu da gelmiyor kendisi uyanık, Tok, altı temiz ama mızırlanıyor. ayağa kalkıp gezdirdiğin zaman susuyor. Oturduğun zaman tekrar mızırdanmaya başlıyor. etrafı izlemek istiyor sanırım 🤦🏻‍♀️
Birebir aynı. Sürekli aynı odada durunca da sıkılıyor gezsin istiyor bide beyefendi. Öyle oturayım o omzumda dursun ben tv bakayım yok, tın tın gezdireceksin 😂 Şuan 28.uyku denemesini yapıyorum bakalım ayağımdan indirdikten kaç saniye sonra uyanacak

Kesinlikle kucağa alıştırma diyene kafa atasım geliyor onun bana benim ona ihtiyacım var isterse 24 saat dursun zaten üç aydan sonra bu kadar dipdibe olamayız

Tek kötü yanı tuvalete gitsem bile mızır mızır ağlıyor 😀 duşa girmek için eşimi bekliyorum bayrağı devredeceğim 😀
Al benden de o kadar 😂

Kızlar anamdan emdiğim süt an itibariyle burnumdan bugün geldi. 1 saat uyuyor uyanıyor diye söylenirdim artık onu da uyumuyor. Sadece kucağımda olmak kucağımda uyumak istiyor. Uyuduğu zaman yatırırsam maksimum 30 dakika anca uyuyor. Tam uyuttum diye duşa girdim telsizi yanıma alıp, durulanırken katıla katıla ağladı nerdeyse mosmor kesildi nasıl duştan çıktığımı bilmiyorum. Durursa hazırlanıp sokağa atıcam kendimi bomboş oturmak istiyorum 2 saat boyunca o derece yoruldum. 7 haftalık oldu böyle olan var mı benim gibi?

Bir de iştahı çok açık resmen memeye biberona saldırıya geçiyor bu da var mı? Ay bana var diyin de rahat edeyim. 8. haftaya az kaldı onun atağımı bu ne ya? Doğduğu günden bu yana atakta mı bu bebe 🫣

Kızlar anamdan emdiğim süt an itibariyle burnumdan bugün geldi. 1 saat uyuyor uyanıyor diye söylenirdim artık onu da uyumuyor. Sadece kucağımda olmak kucağımda uyumak istiyor. Uyuduğu zaman yatırırsam maksimum 30 dakika anca uyuyor. Tam uyuttum diye duşa girdim telsizi yanıma alıp, durulanırken katıla katıla ağladı nerdeyse mosmor kesildi nasıl duştan çıktığımı bilmiyorum. Durursa hazırlanıp sokağa atıcam kendimi bomboş oturmak istiyorum 2 saat boyunca o derece yoruldum. 7 haftalık oldu böyle olan var mı benim gibi?

Bir de iştahı çok açık resmen memeye biberona saldırıya geçiyor bu da var mı? Ay bana var diyin de rahat edeyim. 8. haftaya az kaldı onun atağımı bu ne ya? Doğduğu günden bu yana atakta mı bu bebe 🫣
kuzum atak donemlerini planlanan dogum tarihine gore hesaplayin diyorlar ya, seninki erkendi, acaba 5. hafta atagina simdi giriyor olabilir mi? benimki 4-5 gun oyle kaldi, cok sukur dunden beri biraz normallesti. kucakta bile uyumuyordu, o kadar soyleyeyim, uc dakika uyuyup uyaniyordu surekli, mental olarak az daha surse tirlatmaya su kadarcicik kalmisti. gerci birinden ciksa digerine giriyorlar, ben de anlamadim. aile buyukleri bile sasiriyor, esimin annesi bizde ben genc yasimda uc cocuk buyuttum ama boyle degillerdi, yedirirdim icirirdim yatar uyurlardi, bu ne boyle diyor, halimi goren aciyor resmen 😅

dolayisiyla, var canim, o da var, memeye saldiriyor resmen, arada memede kavga ediyor, bir de beyefendi emerken ben biriyle konusursam sinirlenip homurdaniyor. surekli homur homur kendisi. yemesine, icmesine ve uyumasina saygi duyacagiz pasamin.

kuzum atak donemlerini planlanan dogum tarihine gore hesaplayin diyorlar ya, seninki erkendi, acaba 5. hafta atagina simdi giriyor olabilir mi? benimki 4-5 gun oyle kaldi, cok sukur dunden beri biraz normallesti. kucakta bile uyumuyordu, o kadar soyleyeyim, uc dakika uyuyup uyaniyordu surekli, mental olarak az daha surse tirlatmaya su kadarcicik kalmisti. gerci birinden ciksa digerine giriyorlar, ben de anlamadim. aile buyukleri bile sasiriyor, esimin annesi bizde ben genc yasimda uc cocuk buyuttum ama boyle degillerdi, yedirirdim icirirdim yatar uyurlardi, bu ne boyle diyor, halimi goren aciyor resmen 😅

dolayisiyla, var canim, o da var, memeye saldiriyor resmen, arada memede kavga ediyor, bir de beyefendi emerken ben biriyle konusursam sinirlenip homurdaniyor. surekli homur homur kendisi. yemesine, icmesine ve uyumasina saygi duyacagiz pasamin.
Aşkım düzeltilmiş yaşa göre barlas 3 haftalık şu an öyle hesaplanıyor. Ama biz 5. 8. atak haftalarına bakıyorum bildiğin hepsini yaşıyorum. 5. haftadan sonra da hafiflemişti bu kadar değildi şimdi birkaç gündür böyle yani bunu anlamlandıramıyorum. Gerçekten aşırı yoruldum kıyamıyorum ağlamasına üzülüyorum da 🥺

Ayyyy öyle diyorlar haklılar da annem de aynısını söylüyor biz folik asiti mi fazla kaçırdık nedir 😆😆 hahhaha aynısı memeye sinirleniyor resmen ucunu büküyor ediyor amaaan neler neler

Pişik kremi mustela kullanıyorum poposu az kızarık gibi sudocrem e mi geçsem musteladan devam mı? kakası ishal gibi ve asitli bu aralar. iki güne bir banyo yapıyor her gün mü yaptırmalıyım ?hergün yapsa hasta mı olur? kafamda deli sorular🤯
Ben çok batıksa poposunu yıkayıveriyorum lavaboda.

Bence atak yalan dolan bebişler artık bizsiz durmuyor ben duş almak için eşimi bekliyorum bugün tuvalete gittim diye çığlık cıglıga ağladı ya kucağımda olmak istiyor ya da heykel gibi karşısında dikilmemi😀 bi ara şarkı açıp karşısında oynadım hoşuna gitti ay delirmelik😀😀😀😀

Gece de yatmadı uykusuzluktan çatlicam yakında. evi temizledim bi de üstüne 🤯

Yemek yapamadım yapamicam artık onu da bu kadar kendimi paralamak istemiyorum

Yemeği bitmez temizliği bitmez aglaması gazı bitmez uykusuzluk cabası😭

Benimki de mememle kavga ediyor sıkıyorum ucunu süt de geliyor acaba sütüm mü bitti düşüncesi sarıyor doymadıkça

Geçen hafta süt fazlalığından mastit oluyordum nerdeyse şimdi de yetmiyor gibi geliyor ay valla düşünmicem artık çok afrikadaki bebekler büyüyorsa benimki de büyüyecek artık akışına bırakcam yoruldum

Kızlar kanamanız ne durumda? benim suan 43. Gün bitti galiba(sezaryen )son on gün adet olmuş gibiydi belki de oldum aşırı kanamam vardı şimdi sarıya yakın oldu rengi ve çok az

Doktor geçmezse haftaya gel dedi şimdi gitmeme gerek var mı acaba siz kanamanız bitince kadın doğumcuya gittiniz mi ?kanama bitince sütüm azaldı gibi hissediyorum acaba ilgisi var mı?

Benim de aynı kucağa alıştırmıssın diyorlar ilk üç ay 4. Trimester diye geçiyor hala anne karnında hissediyorlar benim kucağımda güvendeyse tabii kucagıma alıstırcam napim
Oğlanda da kucağa alıştırma dediler alistirdim aslında alıştırmak kelimesi bana saçma geliyor bu bir ihtiyaç .Çocuğumun ihtiyacini gidermeyecek miyim yani.Boş konuşuyorlar. Kızımda da hastane sürecinden sonra zaten ilk gün kucagimdan birakmadim.Orada hep kuvezdeydi kuzum zaten.Genelde kucağımda şimdi de.
Pişik kremi mustela kullanıyorum poposu az kızarık gibi sudocrem e mi geçsem musteladan devam mı? kakası ishal gibi ve asitli bu aralar. iki güne bir banyo yapıyor her gün mü yaptırmalıyım ?hergün yapsa hasta mı olur? kafamda deli sorular🤯
Bence 3 güne bir yeterli olur ,yaz olsa sık yapsinlarda.

O sütler hepimizin burnundan geldi canım..Uyku düzenlerinin olmaması bizi çok yıpratıyor ama düzelir ins.Benim kızım da memeye çok düşkün ve ucu çok hassaslasti,zeytin yağı sürüyorum arada.21 gunluguz biz daha atak matak istemiyorum.

Bence atak yalan dolan bebişler artık bizsiz durmuyor ben duş almak için eşimi bekliyorum bugün tuvalete gittim diye çığlık cıglıga ağladı ya kucağımda olmak istiyor ya da heykel gibi karşısında dikilmemi😀 bi ara şarkı açıp karşısında oynadım hoşuna gitti ay delirmelik😀😀😀😀

Temizliği nasıl yaptın? 😱 Ben bugün giyinip çocuğu aşağı gezmeye indireyim dedim giyinene kadar sabretmedi diye indiremedim. Hatta şöyle söyliyim odaya poşet getirdim çöpleri atayım diye. Onları bile atamadım saatlerdir öylece duruyoruz. Poşet bir tarafta yediğim bisküvilerin paketleri bir tarafta. Her yerim uyuştu. Yemek falan zaten hiç düşünmedim bile, tahmin edersin 😂😂 Off 😅

Kızlar kanamanız ne durumda? benim suan 43. Gün bitti galiba(sezaryen )son on gün adet olmuş gibiydi belki de oldum aşırı kanamam vardı şimdi sarıya yakın oldu rengi ve çok az

Doktor geçmezse haftaya gel dedi şimdi gitmeme gerek var mı acaba siz kanamanız bitince kadın doğumcuya gittiniz mi ?kanama bitince sütüm azaldı gibi hissediyorum acaba ilgisi var mı?
Bence git kuzum beni kanamam haftalar önce bitti sarı akıntı falan da olmadı hiç

21 gün oldu doğum yapalı.Benim şu anlık düzensiz gidiyor sanki.10 gün önce sarı akıntı vardı şimdi az derece de kanama oluyor .Sonraları ne olur bilmiyorum.

21 gün oldu doğum yapalı.Benim şu anlık düzensiz gidiyor sanki.10 gün önce sarı akıntı vardı şimdi az derece de kanama oluyor .Sonraları ne olur bilmiyorum.
Benim de ilk 30 gün az az geliyordu tam biter gibi olup tekrar geliyordu sonra adet oldum sanırım 10 gün de o sürdü şimdi bitti galiba ama emin değilim ilk çocuğum olduğu için sonrasını merak ediyorum

Hahahaha anne kadın bundan sonra hep dans istiyorum der 😆😆😆 ben de artık böyle düşünmeye başladım bu bebeler kendilerini deliye vurdular ille de sütçü kadınlar diyorlar 🤩

Of yemek falan yapmadım hiç bu hafta ben de çamaşır, banyo, temizlik, köpeğim derken yemeğe vakit bulamıyorum.

selam ekim anneleri🌸 ben 10 gün önce suni ile normal doğum yaptım Epizyo dikişim mevcut bugün kontrolüm vardı ve dikişim de açılma olmuş kaynamamış bu durumu yaşayan var mı??😞Görüntüsü hiç hoş değil tekrar dikiş gerekiyor iyileşmesini bekliyeceğiz dedi doktorum

İyi akşamlar hanımlar. Benim sütüm hiç yok o yüzden mamayla besliyorum kuzumu. Normalde 90 ml içerken gündüzleri 2 saate 1, 60ml içip kalanını içmiyor bugünde ağzında tutmuş mamayı yutmamış sonra püskürdü ateşi vs yok bir rahatsızlığı olsa ağlar durmaz diye düşünüyorum normal mi acaba 🤔

Atak felan aşkım bence hikaye bizimkilerin folik asitlrri vitaminleri fazla geldi 🤭 ilay ve benim içineşim göbek bağınız hala kopmadı bence bukadar yapışık olamaz yoksa diyor .. resmen sanki aynı bedende gibiyiz emmese bile kafasını gögsümekoyuo uyuyacak .. yapacak birşey yok ilk 3/5 ay idare edeceğiz

Back
X