• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu konuda yorumu olan var mı?

İsteyenler özelden bana numarasını yazsın wp grubu kuralım o zaman. Bence çok da az değil gibiyiz. Gelenler olursa onları da ekleriz ❤️

Emzirme danışmanı bana her emzirmede her iki memeyi de emzirmem gerektiğini söylemişti. Bunu neden öneriyorlar bilen var mı?
Zaten sık sık emzirdiğim için ben artık sol tarafı emzirdikten mesela Bir saat sonra sağ tarafı Emziriyorum zaten diye buna çok fazla uymuyorum. Bir de sağ tarafımdaki yara daha fazla. O yüzden sol taraftan emzirsem, sağ taraftan sadece sağım yapsam nasıl olur diye düşündüm. Bir iki gün bu şekilde Yapmamda Sizce sakınca olur mu?

Ayy bıktım hangi memeyi emziricem derdinden vallahi, bi diyolar tamamen boşaltın işte hangi memede kaldıysanız ondan devam edin, bi derler iki memeyi de emsin aman yok hep ön süt almasın arka sütü alsın.E o zaman hangi ara diğer memeye geçicez? Offf bazen diyorum şöyle ortada tek bi meme olsaydı daha mı rahat olurdu ahshaga Yara olunca da diyorum bi tane daha memem olsaydı şimdi onu verirdim ne güzel olurdu😂 Bunların hepsini geçtim erkeklerin o işlevsiz meme uçları çok canımı sıkıyor yaa😒😒

Ben de yazıcam numaramı bu arada kuzum, burda istediğim kadar aktif olamıyorum yetişemiyorum wp daha iyi olur benim gibiler için de💛

Ayy bıktım hangi memeyi emziricem derdinden vallahi, bi diyolar tamamen boşaltın işte hangi memede kaldıysanız ondan devam edin, bi derler iki memeyi de emsin aman yok hep ön süt almasın arka sütü alsın.E o zaman hangi ara diğer memeye geçicez? Offf bazen diyorum şöyle ortada tek bi meme olsaydı daha mı rahat olurdu ahshaga Yara olunca da diyorum bi tane daha memem olsaydı şimdi onu verirdim ne güzel olurdu😂 Bunların hepsini geçtim erkeklerin o işlevsiz meme uçları çok canımı sıkıyor yaa😒😒

Ben de yazıcam numaramı bu arada kuzum, burda istediğim kadar aktif olamıyorum yetişemiyorum wp daha iyi olur benim gibiler için de💛
Hahaha erkeklerin meme uçlarına sinir olmak aklıma gelmemişti bak şimdi sen diyince benim de canımı sıktılar 😂😂

Hahaha erkeklerin meme uçlarına sinir olmak aklıma gelmemişti bak şimdi sen diyince benim de canımı sıktılar 😂😂

ahahahahh sabahin korunde memeyle kavga seansinda gormem cok iyi oldu, bugun de takacak bir sey bulmus oldum sukur, sag olun kizlar 😂

Back
X