Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun. Sıcak daha da arttırıyor. Mümkünse bebeği emzirdikten ya da sağım yaptıktan sonra Soğuk uygulama yapmalısın. Beyaz Lahanayı yıka buzdobında beklet göğsüne sar yarım saat beklet. Şifa olur inşaallah. Bununla alakalı videolar var youtubeda. Göğüs ucu içinde eğer şansın varsa göğsünü emzirdikten sonra lansinoh mesela sür sonra açıkta beklet. En iyi o şekilde iyileşiyor.
Buldum doktora gittim genel cerrahi mastit olmamışsın ama olmak üzeresin dedi
Çözüm bol bol emzirmek gerekirse 15 dkda bir meme boşalana kadar her emzirmenn üstüne sağmak ben bunu yapamadım ama emzirmeyi arttırınca çözüldü
Bir de kesinlikle elinle sağ videolar var elle nasıl sağılır diye
Onun dışında sütyen atlet bi şey giyme sadece tişört hiçbir şey sürme ucuna
Her emzirme öncesi ve sonrası yıka
Bunları yaparak çözdüm sayılır üç saati geçince memem yine doluveriyor ağrıyor hemen elle sağıp biraz boşaltıyorum
Süt arttırıcı çaylar içiyorsan bi süre kes sütün fazlalığından da oluyor
Kızlar herkese günaydın biraz bakamadım buraya, ara tatilde mini bı tatil yaptık kayınvalidemlere gittim yazlığa evden uzaklaşmak çok iyi geldi ailecek.. iki aylık olduk ve benim evde burnumdan getiren oğlum orada müthişti Deniz'in havasından mıdır bilmiyorum sahile indik sürekli hava çok güzeldi Bir hafta boyunca hiç eziyeti yoktu deşarj oldum resmen kayınvalidemi de aldık sabahları kayınvalidem alıyordu ve sürekli, dinlendim bayağı o sarılık sürecinden dolayı misafir kabul edemeyip bir yerlere çıkmamaya çalıştım kalabalık olarak artık doktorum kendi eve kapatma deyince okulda tatil olunca direkt evden attık kendimizi eve dönünce eskiye döndük orası ayrı