- 14 Şubat 2025
- 188
- 61
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıkim adettir bende 35 gün falan sonra adet oldumKizlar 40gün dolduğu halde kirmizi kanamasi olan oldumu benim kesilmişti 35.gün tanamdn 40.gundn sonra kirmizi kanama başladi adetmi acaba ama pedi doldurcak kadar gelmiyor.
ynı şekilde tok ve devamlı emince de gazı oluyor kucağımda bayılıp giden çocuk yatağa yatırdığım gibi sanki 3 saat uyumuş uykusunu almış gibi kalkıyorKızlar 5. Hafta atağımı nedir bu uyumuyor bebek gözler gidiyor kucağımda uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyordevamlı da kucağımda tutamıyorum ne yapmak lazım devamlı emmek istiyor
Kimyon rezene nane kekik içmediğim şey kalmadı gazlar bana mısın demiyor Malesef sizin zamanınız geliyordur inşallahKızlar kimyon çayı için lütfen. Benim asla tüketmediğim bi baharat olduğu için yanaşmamaıştım hiç. Öğüre öğüre içiyorumİşe mi yaradı bilmiyorum zamansal olarak problemlerimiz de azalıyor olabilir. Şom ağzımı açmayım ama yoluna giriyor gibiyiz.
Ne yaptınız geçirebildiniz mi kolik ataklarını? Biz şuan 52 günlüğüz ve sanırım zirve dönemi 6-7 saat ağlayabiliyor. Gece gündüz ayırmıyorBizm 6. Günden beri durumumuz böyle ve ben artk dayanamıyormm 50 gün oldu
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı beni de bugün aradılar tsh ve kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmış bi daha topuk kanı alınıp bakılacakBizim de kistik fibrozis bozuk çıkmış geçen hafta tekrarladık. Yanlışlık olmuştur inşallah sizde de bizde de![]()
Bizde de sarilik çıkmıştı mama takviye ettik ama bize doktor 2 saate bir once meme sonra mama dedi oyle bi15 gunde azaltarak bitirdik benim sütüm yeterli geliyor 40 ciktiktan sonrada geceleri uyandır miyirum artık kendi meme istiyor saat 3 de birde 5de emip tekrar uyuyorKızlar merhaba , bu konu daha ilk açıldığında beta bcgler için konuşuyorduk şimdi bebişimiz kucağımızda. Benim kızım 51 günlük oldu bugün . 3 kg doğdu sonrasında 2700 e düştü ve ilk ayını tamamladığında kilosu 3700 dü. Geçen hafta çarşamba günü 4 kg çıktı ve covid olduğunu öğrendik iştahı kesildi. Şu an beslenmesinde artış var. 3 saatte bir süt + mama olarak devam ediyoruz. Benden 30cc ya da 40 cc süt geliyor bazen daha fazla bazen daha az. Doktorumuz bu dönemde 120 cc mama vermemizi bebeğin alabildiğini almasını istiyor. Ancak bebeğim her zaman 120 cc alamıyor. Toplam süt +mama olarak 90-100 -110 arasında gidip geliyor. Bu şekil beslenenlerde normal mi? Ayrıca siz geceleri ve gündüzleri kaç saatte bir besliyorsunuz. Ben hasta olduğu ve az beslendiği için 3 saatte bir devam ediyorum geceleri de ancak normali nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.
Tekrar edilen güzel çıktı canım çok şükür. Kistik fibrozisti bizimki de. Eminim sizin de düzgün çıkacak. Kalbini ferah tutMerhaba sonucunuz nasıl çıktı beni de bugün aradılar tsh ve kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmış bi daha topuk kanı alınıp bakılacak
Benim o kadar birbirine girdi ki. 70 gün oldu bugün sanırım. 1 haftadır kanama yok. 50. Gün civarı regl gibiydiKızlar regl olan var mı ya erken oldum sanki ben :/
Ben oldum canım hatta ergenliğimde çıkmayan sivilceler şimdi çıktıKızlar regl olan var mı ya erken oldum sanki ben :/
Sideferden memnun kaldınızmı şurup içiyordum alerji oldum gibi biraz denicem hırakıpBenim 2side çok düşüktü b12 için dodex iğne oldum 12-13 tane falan bir miktar yükseldi şimdi dil altı b12 kullanıyorum dil altı ya da sprey daha etkili oluyor. Demir çok çeşit denedim hem demirim hem kanım sürekli düşüyor normalde damardan verirdim dedi gastroentoloji doktorum ama hamilelikte alerji riski yüksekmiş o yüzden çok çeşit denedim çoğu ishal karın ağrısı yaptı en son sidefer aldım 2 gün oldı başlayalı henüz ağrı ishal yok gibi
Bizimde şuan yine aynı kucağımda bayılmış gibi uyuyor yatağa yatırıyorum kalkıyorynı şekilde tok ve devamlı emince de gazı oluyor kucağımda bayılıp giden çocuk yatağa yatırdığım gibi sanki 3 saat uyumuş uykusunu almış gibi kalkıyor
İnşallah tek umudum testlerin yanlış çıkabiliyor olması bebeğim küvezde 14 gündür sarılıkta oldu yani öyle de yanlış çıkabiliyormuş internette okudum ama inşallah bizimde temiz çıkarTekrar edilen güzel çıktı canım çok şükür. Kistik fibrozisti bizimki de. Eminim sizin de düzgün çıkacak. Kalbini ferah tut![]()
Silemedim ya bir türlüBunu silin görürlerse ceza yersiniz yasak. Özelden halledinbana da mesaj atabilirsiniz
![]()
Valla ben de çok uzun zaman sonra girebildim herkese merhaba yenidenKızlar nerdesiniz