Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gündüzleri istediği zaman geceleride uyandığında. Doktorumuz artık sarılık riski olmayacağı için bırak gece isterse 8 saat uyusun beslemek için uyandırma dedi
İyi gibiyiz galiba bilemiyorum gündüzleri uyuyamadığı zaman çok ağlıyor uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor uyusa da yarım saat 45 dk. İnşallah uyku düzeni iyi gider diye dua ediyorum hep
İyi gibiyiz galiba bilemiyorum gündüzleri uyuyamadığı zaman çok ağlıyor uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor uyusa da yarım saat 45 dk. İnşallah uyku düzeni iyi gider diye dua ediyorum hep
Ben devlette maidenur serte gidiyorum çocukları çok seven bir çocuk doktoru, nazik davranıyor ve çok bilgili. 2 tane pediatristin pamukçuk dediği çocuğuma her gün karbonatlı su içiriyordum resmen ağız silme bahanesiyle. Onun sayesinde pamukçjk olmadığını öğrendik