• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım ben 2 çocukla dayak yemiş gibiyim :)

Arkadaşlar merhaba .Bebeğinizi kaç saate bir besliyorsunuz .Veya gece uyuduğunda kaç saate kadar uyandırmıyorsunuz .
Gündüzleri istediği zaman geceleride uyandığında. Doktorumuz artık sarılık riski olmayacağı için bırak gece isterse 8 saat uyusun beslemek için uyandırma dedi

Nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım ben 2 çocukla dayak yemiş gibiyim :)
İyi gibiyiz galiba bilemiyorum 🤣gündüzleri uyuyamadığı zaman çok ağlıyor uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor uyusa da yarım saat 45 dk. İnşallah uyku düzeni iyi gider diye dua ediyorum hep 🤣

İyi gibiyiz galiba bilemiyorum 🤣gündüzleri uyuyamadığı zaman çok ağlıyor uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor uyusa da yarım saat 45 dk. İnşallah uyku düzeni iyi gider diye dua ediyorum hep 🤣
Şuan bizim de durum aynı gündüzleri asla uyumuyor bu sefer uykuyu alamadığı içinde keyifsiz oluyor

Ankara’da hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz var mı? Devlete giden var mı aranızda?
Ben devlette maidenur serte gidiyorum çocukları çok seven bir çocuk doktoru, nazik davranıyor ve çok bilgili. 2 tane pediatristin pamukçuk dediği çocuğuma her gün karbonatlı su içiriyordum resmen ağız silme bahanesiyle. Onun sayesinde pamukçjk olmadığını öğrendik

Back
X