2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hastanede ilk gün verdim emzik hemşireler çıkartirdi özellikle ilk bir ay verme dediler onlar çıktı geri verdim tekrar geldiklerinde gene gördüler çıkart damak yapısı bozulur vs dediler kızımda ne güzel emiyordu eşim duydu damak yapısı bozulur dediklerini verme diye ısrar edince dedim şimdilik dursun eve geçince veririm şimdi de çocuk emziği tutmuyor resmen beni emzik olarak kullanıyor çok biliyorlar sanki böylesi daha iyi çocuk sürekli emmek istiyo emdikçe de gaz doluyor karnı tok biliyorum gazı var rahatlamak uykuya dalmak için meme istiyo keşke dinlemeseydim ya pişmanlar oldum ama yılmadım alıştıracam o attıkça ben geri veriyorum emziği

Ay ne bilim bir daha doğuramıcam duygusallığıydı herhalde arada gelip geçiyor göbüşlü fotolarıma bakınca ağlıyorum falan

Kızlar gazdan muzdaribim ne yapacağım bu gaz damlası falan yazdınız o ne öyle doktora gitmeden alınabilir bı şey mi

Kızlar gazdan muzdaribim ne yapacağım bu gaz damlası falan yazdınız o ne öyle doktora gitmeden alınabilir bı şey mi
Gaz damlası doktor yazdı bana reçetesiz de verilir mi bilmiyorum ama çok kusturuyor diye içirmeyi bıraktım içtiklerini direkt kusuyordu .. belki senin bebeğine iyi gelir her bebekte olmuyormuş benimkine dokunuyor.. sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor ıkınıyor yavrum ama doktor normal dedi yaa damlayı da kullanma dedi yan etki yaptı.. ben de hep kekik yesem çayını da içsem faydası olmuyor öyle ıkına ıkına geçiyor günler

Her gün omuzlarıma ağrı kesici krem çekiyorum bu ağrılar bir süre benimle olucak

Kekik değil de kimyon herhalde canım

Büyüdükçe gazimizda büyüdü sanki
Dün gece aman tanrım basbas bağırıyor sadece geceleri olan bir gaz sancısı neden olurki
Şimdi aklıma geldi sezeryan sorasi sürekli içtiğimiz kayısı hosaflarini yapmaz olduk tabi gazları olacakbugün yapamda içem
Ayrıca
Dün sağlık ocağına gittik kzuumun boyu 57 Cm olmuş kilosuda dört kg herşey yolunda şükürler olsun baş çevresi 37 cm
Ordan eşimde bir yemeğe çıktık bir market falan derken kızlar ben aslında evde sıkılmıyorum sanıyordum ama ruhum daralmış ne iyi geldi bugün de uykusuz uykusuz iş yaptım
Sizde ne var ne yok kızlar
emzik candır olmasa ne olurduk bilmiyorum
julettae oğlan memeyi bıraktı mı

Yap iç iyi gelir umarım akşam 9 da başlıyor gaz sancıları daha çok evet
Oğlum bıraktı hiç vermedim sabrettim şimdi rahatım yanına yatınca uyuyor çok rahatladık sağdığım sütü bardağa koyuyırum içiyor o yüzden ben psikolojik rahatladım onu da mahrum etmedim sütten

Nasılsa süt bol canım vücut iki kişilik üretti içsin kuzular sevindim senin adına artık yemesi de düzelir
bende artık sağmak istemiyorum bebeğe yetsin istiyorum bir aydır yeterince dolaba istif ettim

Nasılsa süt bol canım vücut iki kişilik üretti içsin kuzular sevindim senin adına artık yemesi de düzelir
bende artık sağmak istemiyorum bebeğe yetsin istiyorum bir aydır yeterince dolaba istif ettim
Sağmayı her gün biraz biraz azaltırsan birden birikip ağrı yapmıyor ben de artık çok çok rahatsız olunca sağıyorum ki kıza göre ayarlasın vücudum diye

Hicbir şey kullanmıyorum böyle sıfır uykuyla yola devam
Artık bir seylerin çayını içmekten yoruldum.
Hergun bı'kahve içiyorum sizce o yapar mı ya. İcmezsem asla ayilamiyorum

Ayy kızlar yazdıklarınızı okudukça ben de bebişime kavuşmak istiyorum bir an önce artık herkes bebişlerle ilgili yazıyor sağlıkla gel bebişim yaa bak teyzeler de burda bilmediğimiz şeyleri onlara sorucaz

Ben daha evden çıkamadım eminim çok iyi gelmiş MaşAllah bebişine yarın bizimde kontröl var İn şa Allah güzel almış kilosunu.Emzik büyük oğlumda vermedim emme refleksi iyi diğildi hem bu kadar gazlı diğildi gerek kalmadı istemiyordum da ama şimdi çok şükür emmesi iyi fazla verince kusuyordu anladımki bu tam emziklik bebekBende durum bebeği büyük oğlandan korumak kaşıkla oyuncakla üstüne geliyor geçen 2 defa üstünde oturmuş beni yoran gaz diğil bunlar açıkcası mutfakta anne kucağına koyuyorum orda bile izin vermiyor bebek rahat uyusun birde gece sık sık mama hazırlamak beni bitirdi keşki hep diyorum anne sütü vere bilseydim uykulu halimle sıcak soğuk su ayarlamak o kadar zor banaki birde arada 2-3 saatte olmuyor eşim diyor gece ne zaman baksam sen mama hazırlıyorsun eeee ne sandın diyorum kakasını yapınca yeniden istiyor kustuysa yeniden istiyor bazen yapıyorum kalıyor öylece masraf o da evde iki bebek maması bezi deyince artık daha ne deyimŞükür bu günümüze demek düşüyor umarım büyük çok bezde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…