Hastanede ilk gün verdim emzik hemşireler çıkartirdi özellikle ilk bir ay verme dediler onlar çıktı geri verdim tekrar geldiklerinde gene gördüler çıkart damak yapısı bozulur vs dediler kızımda ne güzel emiyordu eşim duydu damak yapısı bozulur dediklerini verme diye ısrar edince dedim şimdilik dursun eve geçince veririm şimdi de çocuk emziği tutmuyor resmen beni emzik olarak kullanıyorBenim ilk bebeğim emzik tutmadı çünkü ilk günler vermedim bir daha da almadı 2. Bebeğimde hastanede direk emzik vericem dedim öyle de yaptım hiçte emziğe bağımlı değil şuan emziksiz de duruyor emzik istediği kadar emiyor her bebeğin huyu farklı olabilir ama benim hissettiğim emzik emmeyen bebek emme rahatlama iç güdüsünü emzik olmayınca anne de arıyor sürekli kucak istiyor meme de kalmak istiyor uyuyamıyor vs huzursuz olunca her şey karışıyor ilk bebeğim böyleydi
Ay ne bilim bir daha doğuramıcam duygusallığıydı herhalde arada gelip geçiyoryok kız ben özlemiyorum. Hamilelik hiç kolay bi şey değil valla. İkide bir çişe git, rahatça iş yapamıyorsun, enerjin bitiyor, nefes nefese kalıyorsun, uyku yok, giydiklerin yakışmaz. Ben doğurdum rahatladım çok şükür allah sağlık versin yavrularımıza
Gaz damlası doktor yazdı bana reçetesiz de verilir mi bilmiyorumKızlar gazdan muzdaribim ne yapacağım bu gaz damlası falan yazdınız o ne öyle doktora gitmeden alınabilir bı şey mi
Her gün omuzlarıma ağrı kesici krem çekiyorum bu ağrılar bir süre benimle olucak19. Günden herkese selam kızlar
PhoebeBuffay00 ben de kayunvalideyi postaladım bugün ilk kez tek kaldım bebek te inanılmaz zorladı bugün bütün gün gaz sancısı çekti ağladı resmen kadını aradı gözüm djdjdjdj
Ben bir haftalıkken falan emzik verdim kızlar verdiğim gibi de tuttu bence çocuğa bağlı başta versen sonra versen farketmiyor bence. Emzik te bana çok kötü bişey gibi geliyordu ama meme reddi yapmadı çok şükür. Bir de uykuya geçişi ciddi manada kolaylaştırıyoruyuyunca ağzından atıyor kendisi
Bugün bebeği kucağımda taşımaktan sırtımda kambur olduNiqu sen nasıl dayanıyorsun allah yardım etsin hepimize
Bu arada bizim baş çevremiz 37 cmdi gerçekten koca kafaymış benim oğlan djdjdj
Hicbir şey kullanmıyorum böyle sıfır uykuyla yola devamKızlar gazdan muzdaribim ne yapacağım bu gaz damlası falan yazdınız o ne öyle doktora gitmeden alınabilir bı şey mi
Kekik değil de kimyon herhalde canımGaz damlası doktor yazdı bana reçetesiz de verilir mi bilmiyorumama çok kusturuyor diye içirmeyi bıraktım içtiklerini direkt kusuyordu .. belki senin bebeğine iyi gelir her bebekte olmuyormuş benimkine dokunuyor.. sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor ıkınıyor yavrum ama doktor normal dedi yaa damlayı da kullanma dedi yan etki yaptı.. ben de hep kekik yesem çayını da içsem faydası olmuyor öyle ıkına ıkına geçiyor günler
Ay karıştırmışım isimleri evet kimyonKekik değil de kimyon herhalde canım
Yap iç iyi gelir umarımBüyüdükçe gazimizda büyüdü sanki
Dün gece aman tanrım basbas bağırıyor sadece geceleri olan bir gaz sancısı neden olurki
Şimdi aklıma geldi sezeryan sorasi sürekli içtiğimiz kayısı hosaflarini yapmaz olduk tabi gazları olacakbugün yapamda içem
Ayrıca
Dün sağlık ocağına gittik kzuumun boyu 57 Cm olmuş kilosuda dört kg herşey yolunda şükürler olsun baş çevresi 37 cm
Ordan eşimde bir yemeğe çıktık bir market falan derken kızlar ben aslında evde sıkılmıyorum sanıyordum ama ruhum daralmış ne iyi geldi bugün de uykusuz uykusuz iş yaptım
Sizde ne var ne yok kızlar
emzik candır olmasa ne olurduk bilmiyorum
julettae oğlan memeyi bıraktı mı
Evet haklısınız bakalım bugün de buz kompleksi yaparım belki o iyi gelirrica ederim, ne demek.ben de 12 kilo aldim ama benim de bugune kadar ulastigim en yuksek kilo su an, bazi vucut yapilari kaldiramiyormus iste maalesef. sag olun, umarim siz de toparlarsiniz en kisa zamanda.
Nasılsa süt bol canım vücut iki kişilik üretti içsin kuzular sevindim senin adına artık yemesi de düzelirYap iç iyi gelir umarımakşam 9 da başlıyor gaz sancıları daha çok evet
Oğlum bıraktı hiç vermedim sabrettim şimdi rahatım yanına yatınca uyuyor çok rahatladıksağdığım sütü bardağa koyuyırum içiyor o yüzden ben psikolojik rahatladım onu da mahrum etmedim sütten
Sağmayı her gün biraz biraz azaltırsan birden birikip ağrı yapmıyor ben de artık çok çok rahatsız olunca sağıyorum ki kıza göre ayarlasın vücudum diyeNasılsa süt bol canım vücut iki kişilik üretti içsin kuzular sevindim senin adına artık yemesi de düzelir
bende artık sağmak istemiyorum bebeğe yetsin istiyorum bir aydır yeterince dolaba istif ettim
Gaz damlası doktor yazdı bana reçetesiz de verilir mi bilmiyorumama çok kusturuyor diye içirmeyi bıraktım içtiklerini direkt kusuyordu .. belki senin bebeğine iyi gelir her bebekte olmuyormuş benimkine dokunuyor.. sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor ıkınıyor yavrum ama doktor normal dedi yaa damlayı da kullanma dedi yan etki yaptı.. ben de hep kekik yesem çayını da içsem faydası olmuyor öyle ıkına ıkına geçiyor günler
Artık bir seylerin çayını içmekten yoruldum.Hicbir şey kullanmıyorum böyle sıfır uykuyla yola devam
Ben de kahve içiyorum ama iki gün içmeyip denedim hiçbir etkisi yokmuş benim gözlemlediğimArtık bir seylerin çayını içmekten yoruldum.
Hergun bı'kahve içiyorum sizce o yapar mı ya. İcmezsem asla ayilamiyorum
UmarımSağmayı her gün biraz biraz azaltırsan birden birikip ağrı yapmıyor ben de artık çok çok rahatsız olunca sağıyorum ki kıza göre ayarlasın vücudum diye
Ben daha evden çıkamadım eminim çok iyi gelmiş MaşAllah bebişine yarın bizimde kontröl var İn şa Allah güzel almış kilosunu.Emzik büyük oğlumda vermedim emme refleksi iyi diğildi hem bu kadar gazlı diğildi gerek kalmadı istemiyordum da ama şimdi çok şükür emmesi iyi fazla verince kusuyordu anladımki bu tam emziklik bebekBüyüdükçe gazimizda büyüdü sanki
Dün gece aman tanrım basbas bağırıyor sadece geceleri olan bir gaz sancısı neden olurki
Şimdi aklıma geldi sezeryan sorasi sürekli içtiğimiz kayısı hosaflarini yapmaz olduk tabi gazları olacakbugün yapamda içem
Ayrıca
Dün sağlık ocağına gittik kzuumun boyu 57 Cm olmuş kilosuda dört kg herşey yolunda şükürler olsun baş çevresi 37 cm
Ordan eşimde bir yemeğe çıktık bir market falan derken kızlar ben aslında evde sıkılmıyorum sanıyordum ama ruhum daralmış ne iyi geldi bugün de uykusuz uykusuz iş yaptım
Sizde ne var ne yok kızlar
emzik candır olmasa ne olurduk bilmiyorum
julettae oğlan memeyi bıraktı mı
Canım hiçbir fikrim yok o konudaArtık bir seylerin çayını içmekten yoruldum.
Hergun bı'kahve içiyorum sizce o yapar mı ya. İcmezsem asla ayilamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?