Anne sütü sürKızlar bebeğimin yüzünde minik sivilceler çıktı bunun için hangi krem alabilirim yaşadınız mı böyle bir şey
Yenidoğan döneminde normal olduğunu okudum internette. Bir gün sonra geçiyorlar. anne sütü sür belki iyi gelir.Kızlar bebeğimin yüzünde minik sivilceler çıktı bunun için hangi krem alabilirim yaşadınız mı böyle bir şey
Anne sütü sür
Tamam teşekkür ederimYenidoğan döneminde normal olduğunu okudum internette. Bir gün sonra geçiyorlar. anne sütü sür belki iyi gelir.
Geçmiş olsun
39 haftalık olduk bizdeKızlar doktordan geliyorum 39+4 bebişin gelmeye niyeti yok pek beklicez artık
Bende endişeliydim senin gibi hatta bir hastane her ihtimale karşı doğumunu biz yapamayız yeni doğan yoğun bakımı olan hastaneye git dedi ama çok şükür kızımı sağlıklı şekilde kucağıma aldım sadece çok küçük ama alıştım. Herşey iyi çok şükür seni çok iyi anlıyorum canım. Tahliller ve kontroller iyiyse hiç stres yapma bebeğe yansımasın canım. Bir bakmışsın çabucak büyüyorlarHerşey iyidir inşallahben doktora gittim özellikle baş çevresini sordum sen niye bu kadar üzerinde duruyorsun ki dedi, sadece tahlillerini istedi. Allah'a şükür kötü bir şey demedi
Benim kızım da öyle sanki ergenliğe girmiş gibiTamam teşekkür ederim
Ben normalde 40 a kadar beklenir diye biliyordum doktor 41 e kadar bekleyeceğiz dedi39 haftalık olduk bizdebizim miniğin de gelmeye niyeti yok
Bende 40 diye biliyordum, eğer bir sorun yoksa 41 e kadar bekliyorum dedi doktorum. Ama bizde bebişin kilosu biraz fazla olduğu için 41 e kadar bekleyemeyeceğiz muhtemelenBen normalde 40 a kadar beklenir diye biliyordum doktor 41 e kadar bekleyeceğiz dedi
Benim bebiş 3300 sizin ki kaçBende 40 diye biliyordum, eğer bir sorun yoksa 41 e kadar bekliyorum dedi doktorum. Ama bizde bebişin kilosu biraz fazla olduğu için 41 e kadar bekleyemeyeceğiz muhtemelen
Canım benim bebeğimin doğumdan itibaren var. Doktor ilk 1 ay normal bir şey yapmana gerek yok dedi.Kızlar bebeğimin yüzünde minik sivilceler çıktı bunun için hangi krem alabilirim yaşadınız mı böyle bir şey
Benim bebeğimde öyleydi. Beşiğine yatınca hemen uyanıyordu. Ben de kendi yatağımda yanımda yatırmaya başladım. Tabii eşim başka odaya gitmek zorunda kaldı.Bebeğim sırtı yatağa değdiği an ağlamaya başlıyor ya bu kadar küçükken oluyor muydu bunlar unutmuşum resmençok yoruldum kızlar yardım
Bebeği yanıma alırsam oğlum da görüp gelmek ister kesin. Gazı mı var onu da çözemiyorum gaz çıkarıyor da ama baya durmadan ağlayınca aklıma başka bir şey de gelmiyorBenim bebeğimde öyleydi. Beşiğine yatınca hemen uyanıyordu. Ben de kendi yatağımda yanımda yatırmaya başladım. Tabii eşim başka odaya gitmek zorunda kaldı.
MaşallahBenim bebiş 3300 sizin ki kaç
gorunce yazmak istedim. gecen hafta ben sol bacak ve diz agrisindan acillik oldum maalesef. incitmekten ote, bazi vucut yapilarinda vucut kilo alimina aliskin olmadigindan agirlastikca kalcadan bacaklara yogun siyatik baski olabiliyormus, benim sol bacagima ve dizime vurdu. en son kilitlenip asla hareket edemedim ve acidan da duramadim o nedenle ambulansla acile goturuldum fakat damardan agri kesici vermek disinda bir sey yapamadilar hamilelik nedeniyle. kas gevsetici tarzi serum/ilac/krem de veremiyorlarmis. rontgen de cekemiyorlar, dedigim gibi sadece agri kesici. yani en azindan bana uygulanan prosedur bu oldu. bu arada sicak ya da soguk uygulama da duruma gore farklilik gosterebiliyormus, bana sicak asla iyi gelmedi, soguk buz kompresi, biraz dinlenme hafif yuruyus biraz dinlenme ile toparladim. fakat sicak su torbasi, ilik dus ve masajla toparlayanlar da olabiliyormus.İyi akşamlar anneler:) sizlere danışmak istediğim bir konu var. 4 gündür diz ağrısı çekiyorum çok zorluyor resmen bastığım anda topallıyorum uzun süre oturup yattıysam çok zor yürüyorumsanırım incittim. Sizce ortopediye gitmeli miyim hamileliğin son günleri röntgen falan çekerler mi ya da ilaç krem falan verirler mi
Canımm kolay gelsin19. Günden herkese selam kızlar
PhoebeBuffay00 ben de kayunvalideyi postaladım bugün ilk kez tek kaldım bebek te inanılmaz zorladı bugün bütün gün gaz sancısı çekti ağladı resmen kadını aradı gözüm djdjdjdj
Ben bir haftalıkken falan emzik verdim kızlar verdiğim gibi de tuttu bence çocuğa bağlı başta versen sonra versen farketmiyor bence. Emzik te bana çok kötü bişey gibi geliyordu ama meme reddi yapmadı çok şükür. Bir de uykuya geçişi ciddi manada kolaylaştırıyoruyuyunca ağzından atıyor kendisi
Bugün bebeği kucağımda taşımaktan sırtımda kambur olduNiqu sen nasıl dayanıyorsun allah yardım etsin hepimize
Bu arada bizim baş çevremiz 37 cmdi gerçekten koca kafaymış benim oğlan djdjdj
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dünden beri sıcak su ve masaj yaptım pek faydasını göremedim çarşamba hastaneye gideceğim doktoruma danışacağım. Aslında çok kiloda almadım toplamda 10 kilo aldım ama bu yaşıma kadar en yüksek kiloda oluyorum. Belki de dediğiniz gibi siyatik bi ağrı olabilir. Çok geçmiş olsun size degorunce yazmak istedim. gecen hafta ben sol bacak ve diz agrisindan acillik oldum maalesef. incitmekten ote, bazi vucut yapilarinda vucut kilo alimina aliskin olmadigindan agirlastikca kalcadan bacaklara yogun siyatik baski olabiliyormus, benim sol bacagima ve dizime vurdu. en son kilitlenip asla hareket edemedim ve acidan da duramadim o nedenle ambulansla acile goturuldum fakat damardan agri kesici vermek disinda bir sey yapamadilar hamilelik nedeniyle. kas gevsetici tarzi serum/ilac/krem de veremiyorlarmis. rontgen de cekemiyorlar, dedigim gibi sadece agri kesici. yani en azindan bana uygulanan prosedur bu oldu. bu arada sicak ya da soguk uygulama da duruma gore farklilik gosterebiliyormus, bana sicak asla iyi gelmedi, soguk buz kompresi, biraz dinlenme hafif yuruyus biraz dinlenme ile toparladim. fakat sicak su torbasi, ilik dus ve masajla toparlayanlar da olabiliyormus.
rica ederim, ne demek.Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dünden beri sıcak su ve masaj yaptım pek faydasını göremedim çarşamba hastaneye gideceğim doktoruma danışacağım. Aslında çok kiloda almadım toplamda 10 kilo aldım ama bu yaşıma kadar en yüksek kiloda oluyorum. Belki de dediğiniz gibi siyatik bi ağrı olabilir. Çok geçmiş olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?