Onu da bi düzene otutturamadım ne zamanlar sağmalıyım kaç dk siz nasıl yapıyorsunuzKendi sütünü sağıp versen canım ben öyle yapıyorum kaç ml içtiği görünüyo o şekilde, büyük ihtimalle doymuyodur o yüzden ağlıyodur
Bende sırf kilo yüzünden sezeryan olmak istemiyorum başka sebeb yok çünkü sezeryan için belkide dediğinz gibi fazla ölçüyor usg cihazıÇok sevindirici bir haber gözün aydın
Maşallah,bazen ultrasyonlar yanılıyor bir arkadasindki öyle olmuştu muhendisannecik değilmi o yüzden başka bir doktora görünmekte yarar var ben mesela devlete gittim kilosu neyse öyle doğdu ama bir hafts öncesinde özele gitmiştim üç kilo olan bebege 2250 demişti
Siz devletemi gidiyorsunuz peki bn özele gidiyorum devlette kolay kolay sezeryan yapmıyorlar ondanmi bşy demediler acaba persembe günü kaç haftalık oluyo bebişCanım miniklerimizin kiloları yakın birbirine. Doktorum miniğin kilosunu en son 38+5 te 3617 gram ölçtü ve aksilik olmadığı sürece normal doğumu bekleyeceğiz perşembe günü kontrole gel dedi. Sezeryan vs demedi bana
Sonu güzel oldu önemli olan o annelik tabi hep diyorum delilikkızlar dünden beri çok zor şeyler yaşıyorum. Allah beterinden saklasın. Dün sağlık ocağı aradı bi daha topuj kanı alıcaz. biyotinidaz değeri düşük çıkmış. Ne olduğunu anlayana kadar ağla ağla içim çıktı. Bugün hastane hastane gezdik. Kan aldılar genetiğine bakacaklarmış. Biyotinizdaz dedikleri şey bi enzim. Bazı bebeklerde düşük çıkıyormuş eğerki bu kalıtsal bi şeyse d vitamini gibi vitamin kullanacak. Yok genetik değilse değer yükselene kadar.
Tabi bunu böyle anlatan doktora denk gelene kadar ben mahvoldum. Annelik gerçekten delilik
Evet beklemeye karar verdim artık bakalım bebeğim nasıl gelmeyi seçecekNormal olacaksa beklenir canım varsın öyle olsun sezeryan zor biraz normalde zormuş ama en azından doğum sorasinda çabuk iyileseceksin
Hayır özele gidiyorum perşembe günü 39+3 olacağız. Kilosu 4 ü geçerse ve minik kendisi gelmek istemezse suni sancı olacak muhtemelen. Size neden direkt sezeryan dediler acabaSiz devletemi gidiyorsunuz peki bn özele gidiyorum devlette kolay kolay sezeryan yapmıyorlar ondanmi bşy demediler acaba persembe günü kaç haftalık oluyo bebiş
Memnun kaldığın link var mı canım birsürü çeşit varBen sling aldım. İlk kızımda kanguru almıştım. Sling daha hoşuma gitti canım
Benim de kendime hayrım yokmuş canım saatlerdir ağlıyorum, bebeğim küçük doğduğu için bana sağ ver dediler sağdıkça süt daha çok artıyo ve sürekli sağmazsam ağrı yapıyo 3 saatte bir 20şer dakika sağıyorum ama ucu o kadar yara ki sütle birlikte kan da sağmışım görünce artık patlama noktam olduOnu da bi düzene otutturamadım ne zamanlar sağmalıyım kaç dk siz nasıl yapıyorsunuz
Sagol canim cok sukurÇok sevindirici bir haber gözün aydın
Maşallah,bazen ultrasyonlar yanılıyor bir arkadasindki öyle olmuştu muhendisannecik değilmi o yüzden başka bir doktora görünmekte yarar var ben mesela devlete gittim kilosu neyse öyle doğdu ama bir hafts öncesinde özele gitmiştim üç kilo olan bebege 2250 demişti
Benim doktorum 4 kilo olursa kanalda omzu takılabilir dediHayır özele gidiyorum perşembe günü 39+3 olacağız. Kilosu 4 ü geçerse ve minik kendisi gelmek istemezse suni sancı olacak muhtemelen. Size neden direkt sezeryan dediler acaba
Çok geçmiş olsun canımKızlar uzun süredir girmiyordum bebişim yoğun bakımdaydı 10. Gün sonra ben rahatsızlandım soğuk algınlığı sandım ama altında yatan başka şeyler varmış ciğerlerime pıhtı atmış böbreklerim iflas etmek üzeriymiş değerlerim yükselmiş apar topar yatış verdiler kaç gündür mahfolduk artık değerlerim düşmeye başladı
Benim kilodan ziyade baş çevresi çok büyük ölçüldü. 38. Haftada 42 haftalık gibi bir şey dediler bir de kilosu 4200 çıkmıştı. Biraz doktorun işine geliyor tabi korkutmak. Sezaryende geliyor yarım saatte hallediyor gidiyor. Ben normal doğurmayı çok istiyordum o yüzden her gün düşünüyorum acaba normal doğar mıydı diye.Bende sırf kilo yüzünden sezeryan olmak istemiyorum başka sebeb yok çünkü sezeryan için belkide dediğinz gibi fazla ölçüyor usg cihazımuhendisannecik canım sende böyle bi problem olmuş sanırım
Doğduğunda söyledikleri kilo ile aynı mıydı peki kilosu canımBenim kilodan ziyade baş çevresi çok büyük ölçüldü. 38. Haftada 42 haftalık gibi bir şey dediler bir de kilosu 4200 çıkmıştı. Biraz doktorun işine geliyor tabi korkutmak. Sezaryende geliyor yarım saatte hallediyor gidiyor. Ben normal doğurmayı çok istiyordum o yüzden her gün düşünüyorum acaba normal doğar mıydı diye.
bu kadar kafaya takacağımı bilseydim kesinlikle başka bir doktora daha giderdim farklı bir cihazla ölçüm yaptırmak için.
ama yine de çocuğum sağlıklı sezaryen de öcü değil ve çok kolay atlattım. Belki de doktorun dediği komplikasyonlar olacaktı çocuğun omzu takılıp yıllarca fizik tedavi ile uğraşacaktık vs. Çok şükür sağlığımız yerinde bu da benim tesellim oldu
Gümüş kapak kullan canımBenim de kendime hayrım yokmuş canım saatlerdir ağlıyorum, bebeğim küçük doğduğu için bana sağ ver dediler sağdıkça süt daha çok artıyo ve sürekli sağmazsam ağrı yapıyo 3 saatte bir 20şer dakika sağıyorum ama ucu o kadar yara ki sütle birlikte kan da sağmışım görünce artık patlama noktam oldu
Ne yaptıysak 2 haftadır geçmiyo yaralarım napıcam bilmiyorum
Bu gün tiktokda gezinirken bir ürün gördüm mama ısıtıcı sarjlı bir arastir istersen baş ucuna koyarsın en azından suyu ayarlayinca ötüyor baya güzel birseye benziyordu belki işine yaraya bilirBen daha evden çıkamadım eminim çok iyi gelmiş MaşAllah bebişine yarın bizimde kontröl var İn şa Allah güzel almış kilosunu.Emzik büyük oğlumda vermedim emme refleksi iyi diğildi hem bu kadar gazlı diğildi gerek kalmadı istemiyordum da ama şimdi çok şükür emmesi iyi fazla verince kusuyordu anladımki bu tam emziklik bebekBende durum bebeği büyük oğlandan korumak kaşıkla oyuncakla üstüne geliyor geçen 2 defa üstünde oturmuş beni yoran gaz diğil bunlar açıkcası mutfakta anne kucağına koyuyorum orda bile izin vermiyor bebek rahat uyusun birde gece sık sık mama hazırlamak beni bitirdi keşki hep diyorum anne sütü vere bilseydim uykulu halimle sıcak soğuk su ayarlamak o kadar zor banaki birde arada 2-3 saatte olmuyor eşim diyor gece ne zaman baksam sen mama hazırlıyorsun eeee ne sandın diyorum kakasını yapınca yeniden istiyor kustuysa yeniden istiyor bazen yapıyorum kalıyor öylece masraf o da evde iki bebek maması bezi deyince artık daha ne deyim Şükür bu günümüze demek düşüyor umarım büyük çok bezde kalmaz
Bana 3300 demişlerdi 2825dogdu canm ölçümler net olmuyor sanırımDoğduğunda söyledikleri kilo ile aynı mıydı peki kilosu canım
Kullanıyorum o daha kötü yapar dedi hemşire sürekli nemli kaldığı için aç havalandır dedi, içine süt de birikiyo şimdilik bıraktım bakalım garmastan pomat aldık inşallah işe yarar sabaha kadar, gerçekten çok üzgünüm emzirmeyi başaramıcam galibaGümüş kapak kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?