BU zamana geldiğimize Şükür en zoru doğurmakti atlattık gerisi gelir canım mama işi zor ama şöyle düsün düzenli ve vitaminli bir besin ben anne sütünün faydali olduğu konusunda pek emin değilimBen daha evden çıkamadım eminim çok iyi gelmiş MaşAllah bebişine yarın bizimde kontröl var İn şa Allah güzel almış kilosunu.Emzik büyük oğlumda vermedim emme refleksi iyi diğildi hem bu kadar gazlı diğildi gerek kalmadı istemiyordum da ama şimdi çok şükür emmesi iyi fazla verince kusuyordu anladımki bu tam emziklik bebekBende durum bebeği büyük oğlandan korumak kaşıkla oyuncakla üstüne geliyor geçen 2 defa üstünde oturmuş beni yoran gaz diğil bunlar açıkcası mutfakta anne kucağına koyuyorum orda bile izin vermiyor bebek rahat uyusun birde gece sık sık mama hazırlamak beni bitirdi keşki hep diyorum anne sütü vere bilseydim uykulu halimle sıcak soğuk su ayarlamak o kadar zor banaki birde arada 2-3 saatte olmuyor eşim diyor gece ne zaman baksam sen mama hazırlıyorsun eeee ne sandın diyorum kakasını yapınca yeniden istiyor kustuysa yeniden istiyor bazen yapıyorum kalıyor öylece masraf o da evde iki bebek maması bezi deyince artık daha ne deyim Şükür bu günümüze demek düşüyor umarım büyük çok bezde kalmaz
Çabuk geçiyor kuzum inşallah oda olur için ferah olsunAyy kızlar yazdıklarınızı okudukça ben de bebişime kavuşmak istiyorum bir an önce artık herkes bebişlerle ilgili yazıyorsağlıkla gel bebişim yaa bak teyzeler de burda bilmediğimiz şeyleri onlara sorucaz
Aslında hep kendimi 40 hafta dolunca muhakkak bebiş gelir veya doktor müdahale eder diye şartlamıştım son gittiğimde doktor 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi bakalım artıkÇabuk geçiyor kuzum inşallah oda olur için ferah olsun
Benim sütüm vardı ama dediğin gibi kendimden emin diğildim zar zor vakit buluyorum yemekte diğil atıştırmaya eşim geldikten sonra yemek yiyorum verseydim bile yanına mama vericektim kesinBU zamana geldiğimize Şükür en zoru doğurmakti atlattık gerisi gelir canım mama işi zor ama şöyle düsün düzenli ve vitaminli bir besin ben anne sütünün faydali olduğu konusunda pek emin değilimdört kardeşiz annemi emen tek kardesimin bağışıklığı düşük ufak tefek bişi
senin büyük oglan bezli ona da eğitim verecen kış gelmeden keske bezi bıraksa
Üst üste olunca nasıl büyüyorlar anlamamıştım sen yinede bol bol tadını çıkarmaya calis
Ya tecrübesiz anne olmak o kadar zormuş ki ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum ne sıkıntısı var bilmiyorum çok zor bi geceydi bizim için 3 saat boyunca uyutmaya çalıştım gazı var gazını alıyorum ama benim bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanıyor yani memede huzurlu orda tam uykuya dalıyor yatağına alınca geri ağlıyor emzik vermeye başladım bu seferde ağzından emziği atınca ağlamaya başlıyor yetersiz hissediyorum kendimi çocuğuma faydalı olamıyorum gşbş çok kötü bi psikoloji zaten beslenme olayımız başlı başına bi kaos ilk doğdu süt gelmedi sonra geldi bu sefer memeyi tutamadı silikon başlıka tıttu bu sefer sarılık değeri çok yüksekti süt yetmiyor mama ver dediler şuan sütüm var ama çocuğumun midesi genişlediği için o kadar da fazla onu tatmin etmiyor gerçekten çok yoruldum gecenin köründe silikon başlığı takıyorum ağzıyla onu çıkartıyor bul bulabilirsen ama mamaya gelince cok çok çekiyor yani şöyle kızlar sütüm bile çocuğa yetiyor olabilir bi ebe öyle demişti çünkü emiyor emiyor baya sonra fazlasını kusuyo sütün dedim e yetiyor o zaman demişti ama benim bebeğim beni çok yoruyor yada ben onun dilinden anlayamıyorum çok üzgünüm
Hayır hiç öyle düşünme hepimiz bu yollardan geçtik sadece şunu söyleye bilirim ben çalışıyorum çok kucakta tutmayım mesela emzirdim yatağına koy büyük oğlumu öyle yaptım hiç kucak bilmez yatakta uyur memede uyusa tabi yatak istemez eşime hep bu sözü demekten yoruldum kucakta uyumasın koy yatağına sonda zorlanan ben ölüyorum büyük oğlumu beşikte sallayarak büyüttüm çok peşimanım şimdi sallamıyorum meselaYa tecrübesiz anne olmak o kadar zormuş ki ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum ne sıkıntısı var bilmiyorum çok zor bi geceydi bizim için 3 saat boyunca uyutmaya çalıştım gazı var gazını alıyorum ama benim bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanıyor yani memede huzurlu orda tam uykuya dalıyor yatağına alınca geri ağlıyor emzik vermeye başladım bu seferde ağzından emziği atınca ağlamaya başlıyor yetersiz hissediyorum kendimi çocuğuma faydalı olamıyorum gşbş çok kötü bi psikoloji zaten beslenme olayımız başlı başına bi kaos ilk doğdu süt gelmedi sonra geldi bu sefer memeyi tutamadı silikon başlıka tıttu bu sefer sarılık değeri çok yüksekti süt yetmiyor mama ver dediler şuan sütüm var ama çocuğumun midesi genişlediği için o kadar da fazla onu tatmin etmiyor gerçekten çok yoruldum gecenin köründe silikon başlığı takıyorum ağzıyla onu çıkartıyor bul bulabilirsen ama mamaya gelince cok çok çekiyor yani şöyle kızlar sütüm bile çocuğa yetiyor olabilir bi ebe öyle demişti çünkü emiyor emiyor baya sonra fazlasını kusuyo sütün dedim e yetiyor o zaman demişti ama benim bebeğim beni çok yoruyor yada ben onun dilinden anlayamıyorum çok üzgünüm
Gözün aydın canım sevindimKizlar bugun kafa ultrasonu çekildi sukur bingildakta sknti yokmuş
Normal olacaksa beklenir canım varsın öyle olsun sezeryan zor biraz normalde zormuş ama en azından doğum sorasinda çabuk iyileseceksinAslında hep kendimi 40 hafta dolunca muhakkak bebiş gelir veya doktor müdahale eder diye şartlamıştım son gittiğimde doktor 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi bakalım artık
Kendi sütünü sağıp versen canım ben öyle yapıyorum kaç ml içtiği görünüyo o şekilde, büyük ihtimalle doymuyodur o yüzden ağlıyodurYa tecrübesiz anne olmak o kadar zormuş ki ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum ne sıkıntısı var bilmiyorum çok zor bi geceydi bizim için 3 saat boyunca uyutmaya çalıştım gazı var gazını alıyorum ama benim bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanıyor yani memede huzurlu orda tam uykuya dalıyor yatağına alınca geri ağlıyor emzik vermeye başladım bu seferde ağzından emziği atınca ağlamaya başlıyor yetersiz hissediyorum kendimi çocuğuma faydalı olamıyorum gşbş çok kötü bi psikoloji zaten beslenme olayımız başlı başına bi kaos ilk doğdu süt gelmedi sonra geldi bu sefer memeyi tutamadı silikon başlıka tıttu bu sefer sarılık değeri çok yüksekti süt yetmiyor mama ver dediler şuan sütüm var ama çocuğumun midesi genişlediği için o kadar da fazla onu tatmin etmiyor gerçekten çok yoruldum gecenin köründe silikon başlığı takıyorum ağzıyla onu çıkartıyor bul bulabilirsen ama mamaya gelince cok çok çekiyor yani şöyle kızlar sütüm bile çocuğa yetiyor olabilir bi ebe öyle demişti çünkü emiyor emiyor baya sonra fazlasını kusuyo sütün dedim e yetiyor o zaman demişti ama benim bebeğim beni çok yoruyor yada ben onun dilinden anlayamıyorum çok üzgünüm
Çok sevindirici bir haber gözün aydınKizlar bugun kafa ultrasonu çekildi sukur bingildakta sknti yokmuş
Maşallah,Selam kızlar 38.haftada bebişin kilosu şekerden dolayı 3.600 çıktı usg de doktor haftaya kadar 4kilo olursa sezeryana alcakmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Ben normal doğum çok istiyordum.
Canım miniklerimizin kiloları yakın birbirine. Doktorum miniğin kilosunu en son 38+5 te 3617 gram ölçtü ve aksilik olmadığı sürece normal doğumu bekleyeceğiz perşembe günü kontrole gel dedi. Sezeryan vs demedi banaSelam kızlar 38.haftada bebişin kilosu şekerden dolayı 3.600 çıktı usg de doktor haftaya kadar 4kilo olursa sezeryana alcakmiş başına böyle bişey gelen oldu mu ? Ben normal doğum çok istiyordum.
Kızlar uzun süredir girmiyordum bebişim yoğun bakımdaydı 10. Gün sonra ben rahatsızlandım soğuk algınlığı sandım ama altında yatan başka şeyler varmış ciğerlerime pıhtı atmış böbreklerim iflas etmek üzeriymiş değerlerim yükselmiş apar topar yatış verdiler kaç gündür mahfolduk artık değerlerim düşmeye başladıBende ilk kızımda elim boş dönmüştüm evesağlıkla kucağınıza alacaksınız güçlü durmaya çalış. Hepsi geçiyor. Sen iyi olmaya çalış ki bebişin gelince toparlanmış olursun
Ben sling aldım. İlk kızımda kanguru almıştım. Sling daha hoşuma gitti canımKızlar kanguru mu daha kullanışlı sizce sling mi
Çok geçmiş olsun kavuştunuz mu bebişinleKızlar uzun süredir girmiyordum bebişim yoğun bakımdaydı 10. Gün sonra ben rahatsızlandım soğuk algınlığı sandım ama altında yatan başka şeyler varmış ciğerlerime pıhtı atmış böbreklerim iflas etmek üzeriymiş değerlerim yükselmiş apar topar yatış verdiler kaç gündür mahfolduk artık değerlerim düşmeye başladı
Malesef yarın bebişim çıkıyor ben hala hastanede yatışdayım değerler inmeden çıkaramayız dediler şuan böbrekleri düzeltiyorlar sonda ciğerlere geçeceklerÇok geçmiş olsun kavuştunuz mu bebişinle
Çok geçmiş olsun canım hellp sendromu mu? Rabbim korusun inşallahKızlar uzun süredir girmiyordum bebişim yoğun bakımdaydı 10. Gün sonra ben rahatsızlandım soğuk algınlığı sandım ama altında yatan başka şeyler varmış ciğerlerime pıhtı atmış böbreklerim iflas etmek üzeriymiş değerlerim yükselmiş apar topar yatış verdiler kaç gündür mahfolduk artık değerlerim düşmeye başladı
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuşursunMalesef yarın bebişim çıkıyor ben hala hastanede yatışdayım değerler inmeden çıkaramayız dediler şuan böbrekleri düzeltiyorlar sonda ciğerlere geçecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?