2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İnanamadım bende tartıklarında gözüme minicik geliyor boyu sadece 2 cm uzamış

Canım siz tarafta öylemi çocuk doğduğunda gelmek daha minik sende uyğun diğilsin ondan şaşırıyorum ben birde sen mevlitte yaptın geleydiler o gün bilmiyorum bizde memlekette ayıp bilirler daha yeni doğduğunda görmek için mevlit yapılıyor o zaman giden gidiyor gitmeyende bekliyor bebek 5-6aylık olsun artık evin düzeni olduktan sonra görmeye gidiyorlar o bile kural diğilki mutlaka gidilmeli sana yazık diğilmi daha 40 günün olmadan geliyordular valla ben diyorum ya kendime zar zor yemek çay koyuyorum hele başkasını düşünemiyorum bile + kusmuklu dolanıyorum evde sinir stres her şey var uykusuzum birde kendi annem bile olsa onunla bile görüntülü çok az konuşuyorum bu kadar vaktim nerde bende o da anlayışlı tabi..demek sen bendende sabırlısın ben kendimi sabırlı sanıyordumsana bu mesajı yarım saate yazdımben bu kışı sanırım yeni bir şey almıcam mevlit için elbise alırım sonrada beklicem zayıflayım öyle

Kızlar herkese selam
Ben özelde doğum yapmıştım ama çocuğu devlet hastanesinde kontrollere götürmeyi düşünüyorum.
İstanbulda yaşayanlar için bu bir tavsiye mesajıdır
kalça ultrasonu için çam ve sakura hastanesinden randevu aldım çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünden. Hemen ertesi güne randevu vardı. Dedim ki muayeneye gideyim ultrason için gün verirler artık kaç ay sonra verirse. Sabah muayeneden sonra hemen ultrasonu çektiler. Çok şaşırdım ama oranın işleyişi o şekildeymiş. Diğer hastanelerde nasıl bilmiyorum ama size de bilgi vereyim istedim. Canı gönülden tavsiye ederim.

Bu arada biz bugün 34 günlüğüz kilomuz 4595 olmuşş keşke yenidoğan halindeyken daha çok sevseydim yaaa her geçen gün büyüyor ve bana yetmiyor sanki oğluşumu sevmekkk

Korse taktım takmadım yaptım kilo çok güzel verdim ama göbek cok kötü kaldı ya çok mutsuzum bu konuda dün 38 beden etek giydim sıktı belden bol oversize takım al olmadı şık modeller oluyor

Bugün ben de aynı şeyi yaşıyorum asla uyumuyor hep kucak istiyor bıraktığım zaman ağlıyor. bizim 5. Haftamız atak haftasındayız, sanırım o yüzden böyleyiz diye düşünüyorum

Korse taktım takmadım yaptım kilo çok güzel verdim ama göbek cok kötü kaldı ya çok mutsuzum bu konuda dün 38 beden etek giydim sıktı belden bol oversize takım al olmadı şık modeller oluyor
Korse benim midemi bulandırıyor ya dhdjdj göbek çok komik kaldı benim de bıngıl bıngıl doğum öncesi kilomdan daha zayıfım şu an ama göbek sporsuz gitmeyecek sanırım. Sen pilates yapıyordun yine yaparsın bir şeyler toparlarsın hemen

Kızlar bu arada ben aşağıdaki göğüs pompasından aldım. Tam olarak pompa sayılmaz vakum aleti gibi bir şey. Bebeği emzirirken dolu olan diğer göğsüme koyuyorum ve çok güzel süt topluyorum. Eğer emzirirken diğer göğsünüzden süt akıyorsa onu toplamak için birebir kesinlikle alın. Vakumlayıp göğüse tutturuyorsunuz o kadar elle sıkma falan yapmıyorsunuz.

Ben geçen hafta az daha mastit olıyordum. Göğüslerimde aşırı süt birikti ve süt tıkanıklığı yaşadım. Bununla ağlaya ağlaya sütleri sağdım kurtarıcım oldu bir de lahana haşlayıp koydum eğer yaşayan olursa o da ağrıyı baya hafifletiyor.

Eklentiler

• IMG_1736.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…