2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Mekik işe yarar mı acaba daha doktora son kontrole de gidemedim soracağım en etkili ne diye yapamam yani bu gobekle

Ben bu sağma işinden anlamadım ya. Sağımdan verim alabilmek için sürekli mi sağmak lazım? Bebek bir ayda gayet iyi kilo aldı ama sağınca totalde 25 30 anca çıkıyor iki memeden üstelik. damla damla zor çıkıyor bebek emerken hızlı yutkunup boğazına kaçtığı da oluyor o nasıl oluyor peki? evdeyken sağmıyorum dışarı çıkacaksam anneme bırakırken sağıyorum ama yok yani çıkmıyor ne zor şu emzirme dönemi ya valla bunaldım

Doğum kilosuna ek olarak Kaç gr aldı bebeğiniz daha önce de sormuş muydum emin olamadım ama

Merhaba hanımlar doğum parası onaylanmış görünüyor nerden alıyoruz ? Bu arada devlet memuruyum her ay hesabıma mı yatacak acaba?
Bu çalışan anneler için sanırım. Bir de 2025 yılından sonra çocuk tevik parası vardı alan ya da başvuran var mı? İlk çocuk 5bin 2. Çocupu aylık 1500 3. Çocuğa aylık 5bin verilecekti

Bu çalışan anneler için sanırım. Bir de 2025 yılından sonra çocuk tevik parası vardı alan ya da başvuran var mı? İlk çocuk 5bin 2. Çocupu aylık 1500 3. Çocuğa aylık 5bin verilecekti
Bu soruya bende katılıyorum merak ettim alan varmı

Kızlar kafayı yemek üzereyim asla durmuyor uyumuyor biraz dışarı çıkayım dedim burnumdan geldi kaça kaça geldik eve hep ağlıyor sorunu ne bilmiyorum gaz olsa ara ara olur hep olmaz ki bu uyanık kaldığında hep ağlıyor hep sorunlu çok moralim bozuk hiç iyi değilim

Bence şu sıralar hepimiz aynıyız. Canınızı sıkmayın daha bugün bir arkadaşımla konuştuk 3. 4. Ayda rutinler oluşmaya başlayacak dedi. Bizde bir gün mükemmeliz mesela uykuları çok iyi beslenmesi gazı vs diğer gün çocuğu tanıyamıyorum.

İyi akşamlar kızlar SGK dan mesaj gelmiş hastaneden aldığıniz hizmetin belli bir kısmı karşılanmıştır diye bu ne oluyor nasıl alıyoruz bu parayı bu arada özel hastanede doğum yaptım

Cevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazım

Bu soruya bende katılıyorum merak ettim alan varmı
Ben başvurdum e devletten seni başka bir siteye yönlendiriyor. Onaylanmış benim ama bu ay onaylandıysa öbür ay sonuna halkbankasından alınıyormuş.

İnşallah canım düzelir

Hepimiz aynıyız ya yenidoğan dönemi zor çok zor dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar hamilelik romantikliğinden yırtınarak ağlayan bebeye geçiş yapmakta bize zor tabi :)

Hepimiz aynıyız ya yenidoğan dönemi zor çok zor dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar hamilelik romantikliğinden yırtınarak ağlayan bebeye geçiş yapmakta bize zor tabi :)
Ben de çok zorlanıyorum açıkçası hâlâ adapte olamadım hamilelik ne rahatmış
Bebişleri nasıl uyutuyosunuz kızlar ben yakında ayağımda sallıcam gibi çok zorlanıyo uykuya dalarken emziği de sadece açken kabul ediyo normalde tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…