2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar mama artı emzirme gidenler düzeniniz nasıl? Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Her istediğinde meme veriyorum 3 saatte 1 hipp mama veriyorum genellikle 40 cc içiyor mamayı bugün kontrolden geldik 17 günlüğüz artık gece uyandırmayın kendi uyanırsa beslersin dedi

Ya kızlar ben de süt konusunu kafama takmadan duramıyorum iki göğsümü toplam 1 saat sağıyorum 30 35 cc anca çıkıyor takviye kullanıyorum ama göğüslerim boş sapık gibi oldum bugün hastanede emzirme odasında 2 anne vardı memeleri dolu dolu imreniyorum

Sabrim taşıyor bazen ama yapacak bişi yok malesef bizim buralarda böyle yatak odasının camlarını sildim perdelerini yıkadım inanılmaz yoruldum yarına da kalan işleri yapıp Perşembe günü de akşamdan ikramlık hazirlayacam

Anladım canım Allah güç versin ben daha mevlit yapmadım

Doktor 1 yaşına kadar birşey yapamayız beklicez bazıları kendiliğinden geçiyor muş benimki ne gündüz ne gece uyumuyor sadece akşam azıcık uyuyor sürekli ıkınıyor

Kızlar mama artı emzirme gidenler düzeniniz nasıl? Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Bunu bende çok merak ediyorum 2gundur bir öğlen birde gece kalktığında veriyorum mamanin ustunde 4ölcek 120ml yazıyor o şekilde veriyorum ama doğrumu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum 120ml bitiriyor bebeğim ama sanki çok mu nasıl bilmiyorum ama 2gundur adam akıllı uyku uyuya biliyorum gaz sancısı da hafifli benim sütüm mü çok gaz yapıyor anlamadım çocuk mamayı içtiği gibi derin uykuya dalıyor biberon da Dr browns anti colic biberon kullanıyorum gaz olusumunu engellediğini vadediyor

Bebeğiniz kaç günlük acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…