Onayladığını nerden gördünüzMerhaba hanımlar doğum parası onaylanmış görünüyor nerden alıyoruz ? Bu arada devlet memuruyum her ay hesabıma mı yatacak acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onayladığını nerden gördünüzMerhaba hanımlar doğum parası onaylanmış görünüyor nerden alıyoruz ? Bu arada devlet memuruyum her ay hesabıma mı yatacak acaba?
Halk bankasından alınıyor sadece kart cikartiriyorsunuz Halk bankasından Heray oraya düzenli bir şekilde yatıyormusOnayladığını nerden gördünüz
Mekik işe yarar mı acaba daha doktora son kontrole de gidemedim soracağım en etkili ne diyeKorse benim midemi bulandırıyor ya dhdjdj göbek çok komik kaldı benim de bıngıl bıngıldoğum öncesi kilomdan daha zayıfım şu an ama göbek sporsuz gitmeyecek sanırım. Sen pilates yapıyordun yine yaparsın bir şeyler toparlarsın hemen
Doğum kilosuna ek olarak Kaç gr aldı bebeğiniz daha önce de sormuş muydum emin olamadım amaBen bu sağma işinden anlamadım ya. Sağımdan verim alabilmek için sürekli mi sağmak lazım? Bebek bir ayda gayet iyi kilo aldı ama sağınca totalde 25 30 anca çıkıyor iki memeden üstelik. damla damla zor çıkıyor bebek emerken hızlı yutkunup boğazına kaçtığı da oluyor o nasıl oluyor peki?evdeyken sağmıyorum dışarı çıkacaksam anneme bırakırken sağıyorum ama yok yani çıkmıyor ne zor şu emzirme dönemi ya valla bunaldım
![]()
Bu çalışan anneler için sanırım. Bir de 2025 yılından sonra çocuk tevik parası vardı alan ya da başvuran var mı? İlk çocuk 5bin 2. Çocupu aylık 1500 3. Çocuğa aylık 5bin verilecektiMerhaba hanımlar doğum parası onaylanmış görünüyor nerden alıyoruz ? Bu arada devlet memuruyum her ay hesabıma mı yatacak acaba?
Bu soruya bende katılıyorum merak ettim alan varmıBu çalışan anneler için sanırım. Bir de 2025 yılından sonra çocuk tevik parası vardı alan ya da başvuran var mı? İlk çocuk 5bin 2. Çocupu aylık 1500 3. Çocuğa aylık 5bin verilecekti
850 gr aldı ama doğum kilosuna ek değil hastaneden -400 le taburcu olmuştuk bir ayda 850 gr aldık. Doktor güzel dediDoğum kilosuna ek olarak Kaç gr aldı bebeğiniz daha önce de sormuş muydum emin olamadım ama
Bence şu sıralar hepimiz aynıyız. Canınızı sıkmayın daha bugün bir arkadaşımla konuştuk 3. 4. Ayda rutinler oluşmaya başlayacak dedi. Bizde bir gün mükemmeliz mesela uykuları çok iyi beslenmesi gazı vs diğer gün çocuğu tanıyamıyorum.Kızlar kafayı yemek üzereyim asla durmuyor uyumuyor biraz dışarı çıkayım dedim burnumdan geldi kaça kaça geldik eve hep ağlıyor sorunu ne bilmiyorum gaz olsa ara ara olur hep olmaz ki bu uyanık kaldığında hep ağlıyor hep sorunlu çok moralim bozuk hiç iyi değilim![]()
Cevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazım
Bu çalışan anneler için sanırım. Bir de 2025 yılından sonra çocuk tevik parası vardı alan ya da başvuran var mı? İlk çocuk 5bin 2. Çocupu aylık 1500 3. Çocuğa aylık 5bin verilecekti
Ben başvurdum e devletten seni başka bir siteye yönlendiriyor. Onaylanmış benim ama bu ay onaylandıysa öbür ay sonuna halkbankasından alınıyormuş.Bu soruya bende katılıyorum merak ettim alan varmı
Link var mı ben baktım e devlette bulamadımBen başvurdum e devletten seni başka bir siteye yönlendiriyor. Onaylanmış benim ama bu ay onaylandıysa öbür ay sonuna halkbankasından alınıyormuş.
İnşallah canım düzelirBence şu sıralar hepimiz aynıyız. Canınızı sıkmayın daha bugün bir arkadaşımla konuştuk 3. 4. Ayda rutinler oluşmaya başlayacak dedi. Bizde bir gün mükemmeliz mesela uykuları çok iyi beslenmesi gazı vs diğer gün çocuğu tanıyamıyorum.
Hepimiz aynıyız ya yenidoğan dönemi zor çok zor dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar hamilelik romantikliğinden yırtınarak ağlayan bebeye geçiş yapmakta bize zor tabi :)Kızlar kafayı yemek üzereyim asla durmuyor uyumuyor biraz dışarı çıkayım dedim burnumdan geldi kaça kaça geldik eve hep ağlıyor sorunu ne bilmiyorum gaz olsa ara ara olur hep olmaz ki bu uyanık kaldığında hep ağlıyor hep sorunlu çok moralim bozuk hiç iyi değilim![]()
Ben de çok zorlanıyorum açıkçası hâlâ adapte olamadım hamilelik ne rahatmışHepimiz aynıyız ya yenidoğan dönemi zor çok zor dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar hamilelik romantikliğinden yırtınarak ağlayan bebeye geçiş yapmakta bize zor tabi :)
Yok yani msj mi gedi yada e devletten onaylandığını nerden gördünüz diye sormak istedimHalk bankasından alınıyor sadece kart cikartiriyorsunuz Halk bankasından Heray oraya düzenli bir şekilde yatıyormus
Ben de bu yöntemi kullanacağım. Teşekkür ederim.Set almadım sadece Bıçakcı Lar Beslenme Kateteri ( Sonda ) Emzirme Destek Sistemi 5 Adet 5 Numara - Fiyatı, Yorumları
Bu kataterlerden aldım herhabgi bir biberonun içine sallayıp çocuğun kendisinin kendi hızında içmesini bekledim. Yukarda da tutmadım ki biberonu hız yavaşlasın daha zor içsin memeye geçiş kolaylaşsın
Aklımda bulunsun teşekkür ederimEvet direk elimle serpiştiriyorum. Her bez degişiminde yaptım. Valla ertesi güne kizarikligi bile kalmadı. Bende bu kadR beklemiyordum.