2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Tamamdır teşekkür ederim

Metabolizması hızlı çalışıyordur belki bebeğin yiyorsa ekstra sıkıntısı da yoksa yesin kuzum

Memede uyuyor yatağına koymamla uyanıyor yatarak emzireyim diyorum ama o kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki uyur kalırım diye yapamıyorum korkuyorum

Bugün ben de süt çayı damlası aldım. Ben de hipp veriyorum ama çok gaz yapıyor. Yavrum gazdan duramıyor.
Galiba bize de mama gaz yapıyor mama vermediğim günler fazla ıkınmıyor mamadan sonra oluyor ne oluyorsa. Sma comfort aldım ilk çocuğıma onu kullanıyordum bu kadar gaz sorunumuz yoktu gaz damlasını da değiştirdik bakalım umarım rahatlarız çok yorgunum artık

Evet grup bi anda çöktü
Çarpılmışa döndük
Bebeğim iki gündür pişik oldu durmuyor öneriniz var mı hanımlar
Ben sudocrem kullanıyorum seneler önce oğluma da onu kullanırdım. Geçmeyen çok inatçı pişiklerde pudra kullanmıştım sürekli kullanımda önerilmiyor ama böyle durumlarda pudra hemen geçiriyor

Kuzuuu anca girebiliyorum foruma, 2 ekimde tam 41+0’da kavuştuk sancılarım 2 gün sürdü ve çok zor bir doğumdu ama şükür ikimiz de iyiyim, ben de iyileşiyorum

Sen ne durumdasın
Ah çok şükür iyisiniz
Yaa epidural alamadın mı nasıl oldu süreç doğum gerçektenn zor hele ilk doğum :/ sonrakiler en azından daha hızlı oluyor. Ahah bir erkek keşke doğursaydı anlasaydı bizi taraf edilemez bir ağrı aynı zamanda mutluluk tabiki çok şükür sağlıklısınız

Bı deneyeyim bakalım teşekkür ederim

Mamayı kullanma düzenin nedir canım kaç saate bir ve kaç mm olarak yapıyorsun ben bu türlü düzene koyamadım kendimi

Kızlar geceden beri hastanedeyim, sırtıma bir anda ağrı saplandı pıhtı mı attı diye şüphelendiler tomografi çektirdik atmamış kas spazmı olabilir dedi doktor ama ağrı geçmiyo nefesimi kesecek kadar
Umsunmak diye bişey varmış canın bişey istiyomuş farketmeden böyle bir hafta sürüyo diyolar ağrısı, hiç duydunuz mu

Spinal anestezi mi olmuştun doğumdan sonraki gün benim de sırtıma Ağrı girmişti boynumuz tutuluyor çevirince ağrıyor ya öyle bir ağrı anestezinn yan etkisi bol Nescafe iç demişlerdi acaba öyle birşey mi senin ağrın? Çok geçmiş olsun hiç duymadım umsunmak diye birşey ama umarım biran önce geçer.

Biberonu ters çevirince akıyor mu ben avent kullanmak istedim ama yavrum çekemiyor mama da hipp kullanıyorum gaz yapıyor
Akıyor canım damla damla geliyor mama Sma comfort öneririm bilmiyorum denedin mi ama benim kızımı bayağı rahatlattı sanki

Yok canım ben genel oldum bir de baya vakit geçti doğumdan sonra, çok teşekkür ederim sizin de aklınızda olsun canınız bişey isterse hemen yiyin ağrısı çok zor o yüzden olduysa

Ben de sma alsam mı o gaza iyi geliyor diyordum

Hangi sağma makinesini kullanıyorsun canım

Canım gaz sancısı olabilir mi? Sırta omuza vurur diye biliyorum.

Epidural aldım aslında ama serviksim çok kalınmış bebeğin başı aşağı inemedi, açıklığım çok yavaş ilerledi. Sürekli suni sancı aldım ama ona rağmen ilerlemeyince elle serviksi kenara itmeye çalışırken aynı zamanda kaburgama basıldı bir sürü dikiş ve kaburgamda çatlağım var. Gerçekten erkeklerin asla anlayamayacağı bir duygu çok şükür şimdi iyiyiz canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…