2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sakin ol. Sagim makinasi al benim dw ayniydi. Inatla sagdim. Bebek aventin ucunu cekemiyo ben igneyle delmistim. Asiri zorlama ama surekli dene. Illa.beslenecek. kendini bolca sağ.
Bugün ben de aventi deldim hala çok yavaş geliyor. Nasıl biberon anlamadım. Sağıma başladım.

Bugün ben de süt çayı damlası aldım. Ben de hipp veriyorum ama çok gaz yapıyor. Yavrum gazdan duramıyor.

Meme ucu yarası yapmadı mı? Nereden kiraladınız? İlginiz için teşekkür ederim

Biberonu ters çevirince akıyor mu ben avent kullanmak istedim ama yavrum çekemiyor mama da hipp kullanıyorum gaz yapıyor

Yavrum aventi çekemiyor. Hipp kullanıyorum ama gaz yapıyor. Başka mama arayışındayım.

Meme ucu yarası yapmadı mı? Nereden kiraladınız? İlginiz için teşekkür ederim
Rica ederim ben de aynı stresi yaşadım hala da artırmaya çalışıyorum. O yüzden sizi çok iyi anladım.
Yara yapmadı çok şükür. Düzenli krem kullandım.
Medicsa'dan Lactea diye bir pompa kiraladım. Bana da kontrole gittiğimde ebe "hemen hastane tipi göğüs pompası kirala" demişti.

Ben de araştırayım, kendimi sıkışmış hissediyordum.

Kızlar birkaç gündür girmedim. Yavrumun dil bağını kestirdim ama hala emmede bir fark göremedim. Mama meme gidiyorum ama bu sefer de mama gaz yaptı. Herkese bol sütlü geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…