2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Aynını yaşadım canım reflü yatağı cözüm

Ayn

Atak geçiriyor olabilir bizde aynını yasadık

Noldu kuzum neler hissediyorsun anlat rahatlarsın belki biraz
Benim doğumum zor geçti canım suyum azalmıştı tansıyon bir anda yükselmişti bebeğım kuru doğdu sonra 20 dk boyunca kadına dedım annemı cagur bbegı giydircwk tm dedı cagırmadı yavrum cam kenarı açık cıplak sekılde ağlayıp durdu sonea kı gün zaten yogun bakıma aldılar solunumdan bence o temkzlkcı kadın yuzujden oldu cagırmadı annemı sonra dedıler kı oglunda kalp damar açıklığı var dedıler sonra yogun bakımda oğlum bıberona alısmjs benj emmedı pompa gogus uçlarımı kanattı yara ettı hersey o gunker üst üste gelmişti elhamdülillah atlattık ama hala gözümün önünde sankı psikolojikman bunalıma girdim suni sancj ve kasılma verdıker bana aşırı kötüydü

Kitabi bilgi sağı ver isterse bitince solu ver. Sonra tekrar son memeden başla. Sağ sağ sol sol ama ben ikisini de az az veriyorum çünkü akış yavaşlayınca emmiyor.
Yavaş yavaş öğrenicez sanırım gerçekten çok zormuş bu emzirme dönemi. Gazlı mı peki bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…