2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sanırım sakin olan çocuklarımız atak haftasında herkes huzursuzluktan durmamasından şikayetçi. Bizimki bence yabancıların witching hour dedikleri akşam huzursuzluğu yaşıyor. Gaz da cabası tabi. Nurse harveys ve sab simplex kullanıyoruz iyi geldi

İki çocuklu olarak yapamıyorum eşim geldikten sonra yapıyorum

Mama veriyorsan düzenli olarak gaz damlası da ver işe yaramazsa mama değiştirmeyi dene. Farkında olmadan çok sık besliyorda olabilirsin

Kızlar ya benim hamilelikte göbek deliğim dışarı doğru pırtlamıştı. Doğumdan sonra tekrar içe döndü ama şimdi göbek değilimin üst tarafına elimle bastırınca sertlik hissediyorum. Bu şekilde fıtık sorunu yaşayan var mı aranızda? Ağrı acı filan da yok sadece sertlik geliyor elime internete baktım fıtık diyor

Aynen canım benimde böyle oldu tamda anlattığın gibi yeni kırk çıktı oda yeni tam anlamıyla bitti

KV ile yeni bir kavgamız oldu sağolsun Bebek karnıma düştüğünden beri her şeyi yaptı. Bu son olayda anladım ki ne yaparsam yapayım bu kadın degismiyor ve her kelimeden olay cikariyor. Artık görüşmek istemiyorum dedim bunaldım çok çok yakın oturuyoruz ama artık nasıl olacak bilmiyorum

Hiç böyle bir ader görmedim ki, o yüzden tedirgin oldum, duşta bile ayağımın altı kan doldu. Randevu aldım öğleden sonra gideceğim hemen..

Ağlama krizlerimin arasında annem almış eski usul dizinde sallamış, geldim bir baktım bebiş huzur içinde uyuyor bir gündür artık bebek memede uykuya dalınca dizime alıp sallıyorum 2 saate kadar uyuyor

Benimki pişik değil mantar olmuş sudokrem mustela, diğer doktorun verdiği ilaçlı kremler hepsi ama hepsini kullandım halen aynı durumda

Bebekler farklı canım hiç unutmayız kardeşimin ilk kızı inanılmaz ağlardı yani mecbur artık dışarıya çıkartıyordu orda susar belki çıkartarkende bebek arabası asla durmamalıydı şimdi 12 yaşında kocaman kız olmuş ama işte çektirdi en çok annesine

Kızlar her kes mevlit yaptımı ben hala yapmadım ya

PhoebeBuffay00 bugün yemek yaparken yandı tekrar da yapamadım büyük bebeğim meyve falan yedi tüm gün canım çok sıkıldı bebeğim uyuyunca tekrar çorba yapacaktım çocuğa ama ikisi bir öyle ağlıyorlardı ki yapamadım hiç mi vaktim olmadı olmadı işte yavrum öyle uyudu bebeğimde şimdi uyudu ocağa çorba suyu koydum gece çocuk kalkarsa içireceğim çok vicdan yaptım uyansın gece istiyorum ilk defa eşim yok bugün gece gelecek yoksa o yapıp yediriyordu hiçbir şeyi beceremiyorum sanki kendimi iğrenç hissediyorum

Allah kolaylık versin hepimize canim bende beceremedigimi yetmediğimi düşünüyorum sağlık sorunlarim da var Annem baktı yorgunum iyi değilim memlekete gel biz çocuklarla ilgilenelim biraz dinlen dedi maddi yönden çok sıkıntı var inşallah gidebilirim

Kızlar emzirirken her iki memeyi de emziriyor musunuz. Gece tek meme verdiğimde daha rahat uyuyor. İki memeyi verince sanki daha gazlı oluyor internette öyle bir videoya denk gelmiştim.
Kitabi bilgi sağı ver isterse bitince solu ver. Sonra tekrar son memeden başla. Sağ sağ sol sol ama ben ikisini de az az veriyorum çünkü akış yavaşlayınca emmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…