• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Benım kide tutmuyor yogun bakımda kalmıştı biberona alışmışt

Canım onu nasıl yapıcam kac dk bekljcek zeytinyağı
Eğer memeye döndürmek istiyorsan dediğim gibi biraz uğraştırıyor ama en azından memeyi de ekliyor beslenmesine. Böyle emerken de sütümün de artacağını düşünüyorum.

Bizim ki de 2 gün yapmamıştı kakasını ama sonrasında kabız ya da ishal olmadan yaptı kaka da bir haftaya kadar normalmiş gecikme ama çocuk çok rahatsızsa arkadaşın dediği gibi zeytinyağı ya da pişik önleyici kremi hafif poposunun içine doğru sürebilirsin yumuşayınca etki ediyor.

Hayırlı sabahlar eylül anneleri bebeğim büyük hacetini yapamıyor günde 2 3 kez yapıyordu birı sordu dedim böyle şimdi dünden beri hiç uapmadı normal mi 🥺
Benimkide dün yapmadı doktora sormuştum 5 güne kadar yapmaması normal demişti bu gün yaptı sabah mesela

Kuzum hic iyi değilim cok zormuş hicbiseye yetişemiyorum oğluma hic ilgi gosteremiyorum ve cok zarar veriyor eylule kızıyorum istemeden kucuk bi seye sinirleniyorum iyi ki varlar Allah eksiklerini göstermesin ama ben bittim sanirim psikiyatri ye gidicem o dereceye geldim valla kuzu ihmal oluyor istemeden ihtiyacı var herbirinin bize ama yok vicdanım beni de benden alıyor 😔
:( ayy git canım konuşmak iyi gelir ferahlarsın benim o şansım da yok kocamın ağzına laf veremem her fırsatta sen hastasın doktora git falan der

Back
X