2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bebeğim 2 aylık oldu dün. Şimdi sağlık ocağından ebe aradı aşısını belli bir gün belirleyip o zaman yapıyolarmış. Yani birkaç tane bebek aynı gün oluyormuş. Ne saçma bir şey ya böyle mi oluyor normalde yoksa biz doğudayız küçük bir ilçedeyiz o yüzden mi? Bir de aşıları hastanede olamıyor muyuz illa ki ebe mi takip etmeli?

Ben istanbuldayim buradaki saglik ocagindanda aynisini soylediler asilar saglik ocaginda beklemiyormus cocuk sayisina gore getiriliyormus o yuzden once den konusup gun belirleniyormus

2 aylık verem aşısı o aşıya özel bir durum bu. Hastanelerde genelde yok o aşı

Kızlar bebeğinizin alt değişimini nasıl yapıyorsunuz? Her değişimde sudocrem vs sürüyor musunuz?
Hayır her seferinde önleyici veya sudocrem sürmüyorum iki aylık olduk çok nadir kullandım. Önce yenidoğan ıslak mendille silip sonra ebebekten aldığım pamukla kuruluyorum kapatıyorum. Kaka yaptıysa direk yıkıyorum. Bez markamız molfix pure soft. Deterjan ve leke çıkarıcı olarakta baby me kullanıyorum

Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz
Ben sleepy bionatural kullanıyorum, çoğu kişi sızdırmasından şikayet etmiş ama bizim 1 2 kere başımıza geldi. Molfixe göre tenini çok daha az rahatsız ettiğini hissediyorum dokusu falan yumuşacık

Bu arada arkadaşlardan birisi nbl probiyotik önermişti bulamadım nickini, Allah razı olsun ondan 3. Haftadan beri gaz ve kakadan ağlamıyoruz. Kendi çıkarıyor pırtlarını

Bu arada arkadaşlardan birisi nbl probiyotik önermişti bulamadım nickini, Allah razı olsun ondan 3. Haftadan beri gaz ve kakadan ağlamıyoruz. Kendi çıkarıyor pırtlarını
Fotoğrafını atabilir misin acaba

Ben önermiştim kuzum iyi gelmesine sevindim bizde baya faydasını gördük

Ben de sleppy kullanıyorum sızdırıyor
Ben sleepy bionatural kullanıyorum, çoğu kişi sızdırmasından şikayet etmiş ama bizim 1 2 kere başımıza geldi. Molfixe göre tenini çok daha az rahatsız ettiğini hissediyorum dokusu falan yumuşacık

Benimki hep pişik

Kızlar gruptan bir arkadaş da süt alerjisi diyeti yapıyordu. Bebeği nasıl oldu?

Kızlar çoğunluk mamayla besleyen var mı bebeğini ben mamayla besliyorum da ilerde böyle mama şişirir diyorlar öyle birşey oluyo mu

Ben istanbuldayim buradaki saglik ocagindanda aynisini soylediler asilar saglik ocaginda beklemiyormus cocuk sayisina gore getiriliyormus o yuzden once den konusup gun belirleniyormus
Teşekkür ederim. Küçük bir yerde yaşadığımız için hep endişeliyim acaba yeteri kadar ilgilenmiyorlar mı diye.

Ben de bio naturel kullanıyorum 3-4 kez sızdırma başıma geldi o da heralde yanlış bağlamamdan kaynaklı. Geçen a101de sleepy naturel indirimdeydi. Bio naturel yokmuş. Naturelden de memnun kaldım sızdırma pişik yapmadı sadece sırt kısmı daha kısa.

Kızlar aşı için beni de aradılar çarşamba günleri yapıyorlarmış, ben memleketteyim haftaya yapsak olur mu diye sordum ama tavsiye etmem geciktirmeyi dedi hemşire. Sizce bisey olur mu bir hafta sonrasında yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…