2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar bebekleriniz ne kadar mama içiyor? Biz 2 aylığız 50-60 sağılmış süt 60da mama veriyorum bi öğünde az mı acaba

Bizim aşı pazartesi İn şa Allah canım
Bencede normal diğil pazartesi sağlık ocağına söylicem bağırma yok bizde

İlk zamanlar evet aşırı her gün kaç defa yapıyordu normaldi o şimdide bilmiyorum normal dedi bana ben yine pazartesi sorucam ama benimki yapınca çok sıvı oluyor yani ishal diyorum ben bezden bile taşmış oluyor.Kusma büyük oğlumda vardı o zaman unuttum ismini damla kullanmıştım ama 1 gün içinde iyileşmişti devam ederse sen de doktoruna

Bizimkide sürekli kusuyor çoğunluğu katı şekilde doktor şimdilik sorun yok altı aydan sora da devam ederse ilaç veririz dedi

Bizimkide sürekli kusuyor çoğunluğu katı şekilde doktor şimdilik sorun yok altı aydan sora da devam ederse ilaç veririz dedi
Bu kusma işinde ben bir ustayım büyük oğlum 20 aylık daha 2 gün önce kustu neden sorsan istediği kitabı vermedim diye yırtıyor diye vermedim bana inat ağladı ve gün içinde bütün yediklerini durmadan kustu en sonda artık midesi boşaldı çıkartmak istiyor ama yokki bir şey çok çektim ben

Mide hassas olunca demekki kuzucuk strese gelemiyor hemen kusuyor
Bugün doktor dedi mide kapakları tam gelismiyor açık dedi .kusarken yavrumun yüzü eksiyo çünkü esasen asitli bir sıvı var kisunca oda geliyormuş

Bugün doktor dedi mide kapakları tam gelismiyor açık dedi .kusarken yavrumun yüzü eksiyo çünkü esasen asitli bir sıvı var kisunca oda geliyormuş
Bu nedi ya bebeklerin çektiği anneme diyorum kusma var siz hiç kusmadınız diyor bebekken kardeşim 12 sene önce doğum yaptı diyor çocuklarım hiç kusmadı sanki bu yeni olan bebeklerde var bu durum yoksa banamı öyle geliyor

Valla biz şimdi d vitamini kullanmadık diye dert ediyoruz ama annelerimiz bizim için ne kullandı hiç bişi küçük kardeşime ben dördüncü sınıfa giderken baktım düşün üç dört aylık Bebek annem köyde iş yapardı tüm gün iceri girmezdi kardesimi biberonla beslerdim bezlerini yıkar kış günü dışarı asardim şimdi dördüncü sınıfa giden birini düşün ya bunları yapabilirmi yapsa bile kim güvenir bazen çocukluğumu yaşamadım diyorum kendi kendime hakikaten de düşününce öyle devir değişti değiştik başkalastik
Bizler elimizden geleni yapalım da gerisini önemli değil

Son düzenleme:
Bebeğin yoğun bakımda yattı mı canım bizim muayene çok kısa ve basit bir cihazla yapıldı
Yok yok, normal presedür olarak ta doğumdan taburcu olurken verdiler elimize kağıtları, hangi gün ne yaptıracağımızı anlattılar. Yenidoğan tüm bebeklere bu şekilde bakıyorlar Şehir Hastanesi'nde. Hatta randevuyu taa 1 ay önceden aldık diyebilirim. Herkese sabah 8de gelmesi söyleniyor sırf o damlalar yüzünden. Biz 9 gibi anca gidebilmiştik, ana baba günüydü biz gittiğimizde..

Kızlar online emzirme danışmanlığı alıp memnun kalan var mı aramızda ? Ya da çevrenizden memnun kalıp öneren var mı ? Güvenilir bir danışmandan hizmet almak istiyorum
Şehir Hastaneleri'nde Emzirme Poliklinikleri var Canım, her türlü desteği veriyorlar, mutlaka görüşmelisin, inan gerek kalmıyor başkalarına.

Tabi eskiden bir sürü çocuk yapıyordular büyük çocuklar kardeşlerine bakıyordu benim babam 12 çocuk en sonuncu babama halalarım bakmış biz dediğin gibi vitamin d bir gün vermeyince dert ediyoruz ama şu varki eskiden yediklerimizde sağlıklıydı oğluma doğal alıyorum mesela tahini ondan bile şübhe ediyorum gercektenmi doğal diye

Doğal ne kaldı ki bir biz dogaliz.

Şehir Hastaneleri'nde Emzirme Poliklinikleri var Canım, her türlü desteği veriyorlar, mutlaka görüşmelisin, inan gerek kalmıyor başkalarına.
Ben gidemem ki ama yakınımda şehir hastanesi yok hiç. Eve gelsin istiyordum daha rahat olurduk. Birini buldum sanırım yarın gelecek bakalım inşallah çözeriz

Trubiotic diye bi damla verdi bugun faydasını görmedim ama bakalim yarin nasil olacak
Evet bana da aynı şeyi söyledi evet benim 2 cocukta kusuyordu ama böyle değildi resmen emdiğinin yarisindan cogunu diğer emmeye kadar kusuyor bi kere ile kalsa iyi 3 4 kere dolu dolu eger devam ederse 2 hafta kalmadan doktora goturcem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…