2. Ay aşışı icin saglik ocagi bana 1 ay süre verdi 10 kasim ile 10 Aralık arasında yaptırın dediKızlar aşı için beni de aradılar çarşamba günleri yapıyorlarmış, ben memleketteyim haftaya yapsak olur mu diye sordum ama tavsiye etmem geciktirmeyi dedi hemşire. Sizce bisey olur mu bir hafta sonrasında yapsam
Ay çok sevindim yanitiniz için. Çok teşekkür ederim2. Ay aşışı icin saglik ocagi bana 1 ay süre verdi 10 kasim ile 10 Aralık arasında yaptırın dedi
Rica ederim, biz de taşındık cocugun aile hekimliği eski yer gözüküyor yeni yere rica edeceğim bakalim umarim yaparlarAy çok sevindim yanitiniz için. Çok teşekkür ederim
Ellerini ağzına götürmesi mi gerekiyomuş benim kızım yapıyo da biz aç zannediyodukKızlar bebeğim 4 eylülde 38+4 de sezaryenle doğdu. Tam iki aylık oldu. Henüz ellerini ağzına götürme yok. Başını tutma, göz takibi gülümseme var ama ellerini ağzına götürme yok henüz. Sizin bebeklerinizde durum nedir, daha erken mi acaba ?
Unibaby sıvı olanı kullanıyorum canım pek bi etkisi yok gibi ama yıkıyoKızlar bebek için hangi deterjanı kullanıyorsunuz
Her değişimde değil ama günde 1-2 defa Bepanthol pişik önleyici krem sürüyorum hafif kızarıklık görürsem de hametan mavi renkKızlar bebeğinizin alt değişimini nasıl yapıyorsunuz? Her değişimde sudocrem vs sürüyor musunuz?
O zaman baska bezler de dene canım bezden kaynaklı olabilir sleepy bizde kızarıklık yaptı molfixe geçtik düzeldiBenimki hep pişik
Büyük oğlum mama çoğunluklu beslendi hiçbirzaman kilolu bir çocuk olmadı 6.5 yaşında hala çok zayıfKızlar çoğunluk mamayla besleyen var mı bebeğini ben mamayla besliyorum da ilerde böyle mama şişirir diyorlar öyle birşey oluyo mu
Yok aç değil gelişimin bir parçası, oral döneme girmiş oluyor. Benim kız daha başlamadı. Emziği çok seviyor emzik verdim hep acaba ondan mı gecikti diye düşündümEllerini ağzına götürmesi mi gerekiyomuş benim kızım yapıyo da biz aç zannediyoduk
Benim yeğenim de yalnizca mama ile beslendi suan 7 yaşında hic kilolu bir cocuk olmadi mama ile beslenmeden ziyade verilen miktar ile alakalı sanirimKızlar çoğunluk mamayla besleyen var mı bebeğini ben mamayla besliyorum da ilerde böyle mama şişirir diyorlar öyle birşey oluyo mu
Ben de bugün alayımUnibaby sıvı olanı kullanıyorum canım pek bi etkisi yok gibi ama yıkıyo
Ben de molfixi deneyeceğimO zaman baska bezler de dene canım bezden kaynaklı olabilir sleepy bizde kızarıklık yaptı molfixe geçtik düzeldi
Büyük oğlum mama çoğunluklu beslendi hiçbirzaman kilolu bir çocuk olmadı 6.5 yaşında hala çok zayıf
Pişikten göz açamaz oldumHer değişimde değil ama günde 1-2 defa Bepanthol pişik önleyici krem sürüyorum hafif kızarıklık görürsem de hametan mavi renk
Ben de molfix deneyeyimMolfix premium kullaniyorum ama gecen gun Bimin markasini almak zorunda kaldim ondan da memnun kaldim hic beklemiyordum ama.
Islak mendil kullanmayın hametanı bol bol sürün çok sık alt değiştirin hızlıca geçiyorPişikten göz açamaz oldum
Sanırım benim ama benim işler çok karıştı. Süt alerjisi diyeti ve mamasına rağmen gaz sorunu devam edince çocuk gastroya gittim. O doktoru sevdim dedi ki süt alerjisi diyemem çünkü kilo alımı iyi. Bana şunu önerdi ön sütü ayır (esas gaz yapan kısım oymuş) arka sütü ver. Hastane tipi sağma makinası kiraladım. 1 haftadır o şekilde yapıyorum rahatlama oldu. Diyeti de peynir ve yoğurt yönünden bozdum. Sadece direkt süt ve sütlü tatlı falan tüketmiyorumKızlar gruptan bir arkadaş da süt alerjisi diyeti yapıyordu. Bebeği nasıl oldu?
Pişikten ben de çok çektim. Çaresi çok sık bez değiştirmek ve ben her kakada poposunu yıkıyordum. Ara günde 1-2 kez de bezsiz yatırıyordum. Islak mendil asla. Dışarı çıkarken bile ıslak pamuk taşıdım. Eğer ciğer gibi olduysa doktora götürmeni tavsiye ederim. Bana ilaç merhem vermişti. Ama bunlar kortizonlu olduğu için 2-3 gün kullanılıyor. İsim veremem o yüzden. Doktor reçete etse iyi olurPişikten göz açamaz oldum
Burun temizliği yapıyor musunuz? Ben yıkayamıyorum ama hergün otribebenin ağızla çekilen temizleme ürününü yapıyorum baya bişey çıkıyorMerhaba 55 günlük bebeğimi hem anne sütü hemde mama ile besliyorum. Anne sütü emerken bir sıkıntı yok ama biberon verdiğimde hirilti sesleri geliyor 2 gündür baya arttı burun damlası kullanmaya başladık acaba sebebi ne olabilir yaşayan var mıdır
Henüz yapamadım sanırım biraz korktum deneyeceğim artıkBurun temizliği yapıyor musunuz? Ben yıkayamıyorum ama hergün otribebenin ağızla çekilen temizleme ürününü yapıyorum baya bişey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?