Y yusra26 Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 198 263 23 Dün 23:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Tmd2020 #22.261 sedsed13 .!.: Merhaba benim bebeğim de prematüre Genişletmek için tıkla... Merhaba kac haftalik dogdu bebeginiz
sedsed13 .!.: Merhaba benim bebeğim de prematüre Genişletmek için tıkla... Merhaba kac haftalik dogdu bebeginiz
T toledo Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 56 41 3 31 Bugün 01:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Tmd2020 #22.262 Kardelenay .!.: Hangi doktora yaptırdın? Lokal anesteziyle mi yapıldı? Şimdi baktım doktor ali çay varmış. Doktora mhrsden mi randevu aldın? Aynı gün yapıyor mu gün mü veriyor canım? Bana yakın ben de yaptırabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet mhrsden randevu alıp gitmiştik gun verdiler. Lokal anestezi yapiliyor
Kardelenay .!.: Hangi doktora yaptırdın? Lokal anesteziyle mi yapıldı? Şimdi baktım doktor ali çay varmış. Doktora mhrsden mi randevu aldın? Aynı gün yapıyor mu gün mü veriyor canım? Bana yakın ben de yaptırabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet mhrsden randevu alıp gitmiştik gun verdiler. Lokal anestezi yapiliyor