Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
bende yavaş yavaş baksak mı diorum eşime toplu alırız e bebekten diyo ama düşüne düşüne araştıra araştıra almak istiyorum, benim için asıl dert çocuğuma kim bakacak henüz bakıcı adayı kafamda kimse yok kayınvalidem amerikaya gidiyor kışları

toplu almayın bence bi sürü şey çıkıyor. ben sağma makinesini araştırmadan almıştım. erken doğum olmuştu eşim eczaneden alıp geçmişti
çalışıyor musunuz ? bakıcı içinde hiçç düşünmeyin o zaman gelince bi şekilde vesile oluyor. şuan kızıma bakan ablamız tanıdık ama hamileyken hiç aklımıza gelmemişti. araştırırken bi şekilde denk geliyor

aynen çalışıyorum işyerim rahat aslında odam ayrı yakınımda ofisler yok taşranın bir bölgesi bebeği getirsem götürsem diyorum bazen ama sonuçta kamu sektörü bir yerden sora lafa başlarlar

aynen çalışıyorum işyerim rahat aslında odam ayrı yakınımda ofisler yok taşranın bir bölgesi bebeği getirsem götürsem diyorum bazen ama sonuçta kamu sektörü bir yerden sora lafa başlarlar
kamu ise izin olanakları daha iyi aslında.
bilemedim şimdi götürseniz nasıl olur. bizim diş hekimi tanıdığımız var ofisinin bi odasını çocuk odası yapmıştı. yanında duruyordu. öyle imkanlarımız olsa keşke

biraz büyürse kanguruda falan yanımda getirmeyi düşünüyorum zaten ilk bir yıl yarım gün

Ben de bebek arabası araştırıyorum ya benim şu an bebek arabam var ancak oturmalı modu yok bebeğim sürekli yatmak zorunda kalıyor. Güxel bir şey bulursan buraya yaz ben de faydalanayım

Ben de bebek arabası araştırıyorum ya benim şu an bebek arabam var ancak oturmalı modu yok bebeğim sürekli yatmak zorunda kalıyor. Güxel bir şey bulursan buraya yaz ben de faydalanayım
Kızlar araştırmalarınızı aldıklarınızı bizede atın bizde bilgilenelim ben daha hiç başladım ve ilk yanı sıfırdan alacağım kafam allak bullak Tmd2020

kizlar ben bunu aldım daha doğrusu sipariş verdim geldi kilo ağırlığı 7kg tam yatabilir özelliği de var kullanmadığın zaman bazı parçalarını kendin çıkartıp takabiliyorsun ama ne kadar dayanıklı bilmiyorum kullanınca anlarım. Açıkçası ben pek dışarıya çıkmadığım için öyle çok marka olup olmamasına bakmadım

Elektrikli ana kucağı çok hoşuma gidiyor benimde bide bu beşik sallama apartı var gördünüz mü yada ondan mı alsam diye düşünüyorum karar veremedim. Bide oyun halısı almayı düşünün kızlar benim oğlum çok güzel oynuyordu bence bütün bebekler sevebilir şimdi gene alcam oyun halısı çok oyalıyor bebekleri

Bende elektrikli diğil anne kucağı ama hiç peşiman olmadım ayağımla salladım biraz büyüyünce ayaklarıyla kendini salladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…