bende yavaş yavaş baksak mı diorum eşime toplu alırız e bebekten diyo ama düşüne düşüne araştıra araştıra almak istiyorum, benim için asıl dert çocuğuma kim bakacak henüz bakıcı adayı kafamda kimse yok kayınvalidem amerikaya gidiyor kışlarıkızlar ben hamile moduna girmeye başladım galiba. sabahtan beri puset bakıyorum. kabin boy bebek arabamız vardı zaten. ama ilk aldığımız travel seti satmıştık çok ağır ve hantaldı. puseti de tabi sattık. şimdi pusetsiz olmaz diye düşünmeye başladım. sonra elektrikli ana kucağı istiyorum. kızımda manuel almıştım sonra arkadaşımda elektrikli görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
bide şey şu gümüş kapaklar var ya onların bakımı nasıl oluyor ?
bide giyilebilir süt pompaları varmış. benim eskisi adaptörlüydü. bu sefer bundan alayım diyorum
niye şimdiden bunları düşünüyorum hiç bir fikrim yok
toplu almayın bence bi sürü şey çıkıyor. ben sağma makinesini araştırmadan almıştım. erken doğum olmuştu eşim eczaneden alıp geçmiştibende yavaş yavaş baksak mı diorum eşime toplu alırız e bebekten diyo ama düşüne düşüne araştıra araştıra almak istiyorum, benim için asıl dert çocuğuma kim bakacak henüz bakıcı adayı kafamda kimse yok kayınvalidem amerikaya gidiyor kışları
aynen çalışıyorum işyerim rahat aslında odam ayrı yakınımda ofisler yok taşranın bir bölgesi bebeği getirsem götürsem diyorum bazen ama sonuçta kamu sektörü bir yerden sora lafa başlarlartoplu almayın bence bi sürü şey çıkıyor. ben sağma makinesini araştırmadan almıştım. erken doğum olmuştu eşim eczaneden alıp geçmişti
çalışıyor musunuz ? bakıcı içinde hiçç düşünmeyin o zaman gelince bi şekilde vesile oluyor. şuan kızıma bakan ablamız tanıdık ama hamileyken hiç aklımıza gelmemişti. araştırırken bi şekilde denk geliyor
eskiden süt pompası bu kadar yaygın değildi seçenek yoktu iki çocuğumda çok perişan oldu yirmi yaşlar cahildiktoplu almayın bence bi sürü şey çıkıyor. ben sağma makinesini araştırmadan almıştım. erken doğum olmuştu eşim eczaneden alıp geçmişti
çalışıyor musunuz ? bakıcı içinde hiçç düşünmeyin o zaman gelince bi şekilde vesile oluyor. şuan kızıma bakan ablamız tanıdık ama hamileyken hiç aklımıza gelmemişti. araştırırken bi şekilde denk geliyor
kamu ise izin olanakları daha iyi aslında.aynen çalışıyorum işyerim rahat aslında odam ayrı yakınımda ofisler yok taşranın bir bölgesi bebeği getirsem götürsem diyorum bazen ama sonuçta kamu sektörü bir yerden sora lafa başlarlar
biraz büyürse kanguruda falan yanımda getirmeyi düşünüyorum zaten ilk bir yıl yarım günkamu ise izin olanakları daha iyi aslında.
bilemedim şimdi götürseniz nasıl olur. bizim diş hekimi tanıdığımız var ofisinin bi odasını çocuk odası yapmıştı. yanında duruyordu. öyle imkanlarımız olsa keşke
Ben de bebek arabası araştırıyorum ya benim şu an bebek arabam var ancak oturmalı modu yok bebeğim sürekli yatmak zorunda kalıyor. Güxel bir şey bulursan buraya yaz ben de faydalanayımkızlar ben hamile moduna girmeye başladım galiba. sabahtan beri puset bakıyorum. kabin boy bebek arabamız vardı zaten. ama ilk aldığımız travel seti satmıştık çok ağır ve hantaldı. puseti de tabi sattık. şimdi pusetsiz olmaz diye düşünmeye başladım. sonra elektrikli ana kucağı istiyorum. kızımda manuel almıştım sonra arkadaşımda elektrikli görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
bide giyilebilir süt pompaları varmış. benim eskisi adaptörlüydü. bu sefer bundan alayım diyorum
Bende izmirdeyim canim sehir hastanesine gidiyorum ilk randevumdu memnun kaldım bakalim inşallah güzel bi süreç geçerBen Zeynep kamil devlet hastanesinde doğum yapmıştım çok iyiydi doktorlar hemşireler ben çok memnun kalmıştım.
Kızlar araştırmalarınızı aldıklarınızı bizede atın bizde bilgilenelim ben daha hiç başladım ve ilk yanı sıfırdan alacağım kafam allak bullakBen de bebek arabası araştırıyorum ya benim şu an bebek arabam var ancak oturmalı modu yok bebeğim sürekli yatmak zorunda kalıyor. Güxel bir şey bulursan buraya yaz ben de faydalanayım
Olur ekleyebilir misiniz :)kızlarrrr
eylül ün ilk cinsiyetleri
ama listede yoksunuz
bilgilerinizi yazın , ekleyelim mi isterseniz
Elektrikli ana kucağı çok hoşuma gidiyor benimde bide bu beşik sallama apartı var gördünüz mü yada ondan mı alsam diye düşünüyorum karar veremedim. Bide oyun halısı almayı düşünün kızlar benim oğlum çok güzel oynuyordu bence bütün bebekler sevebilir şimdi gene alcam oyun halısı çok oyalıyor bebeklerikızlar ben hamile moduna girmeye başladım galiba. sabahtan beri puset bakıyorum. kabin boy bebek arabamız vardı zaten. ama ilk aldığımız travel seti satmıştık çok ağır ve hantaldı. puseti de tabi sattık. şimdi pusetsiz olmaz diye düşünmeye başladım. sonra elektrikli ana kucağı istiyorum. kızımda manuel almıştım sonra arkadaşımda elektrikli görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
Ben dün sağlık ocağında verdim. demir dahil hepsine baktılar. Tavsiye edebilirim ebeler de ilgiliydi.Canlar kan testlerini özelde yaptiran oldu mu ne kadar ücret ödediniz
D vitaminine de bakiyor mu sağlik ocaği canim birde idrar tahlili istedimi senden ekstra.Ben dün sağlık ocağında verdim. demir dahil hepsine baktılar. Tavsiye edebilirim ebeler de ilgiliydi.
Bir tek d vitamini bakmadılar. Şimdi kontrol ettim degerlerimi yoktu d vitamini değeri. Sanırım onu doktora gittiğim hastanede yaptırırım.İn
D vitaminine de bakiyor mu sağlik ocaği canim birde idrar tahlili istedimi senden ekstra.
Anladim kuzum teşekkür ederimBir tek d vitamini bakmadılar. Şimdi kontrol ettim degerlerimi yoktu d vitamini değeri. Sanırım onu doktora gittiğim hastanede yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?