Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
hayırlı olsun fazla takılmayın bence ben nazara inanan biri değilim sadece işlerim konusunu fazla dillendirmem onun haricinde özel hayatta iyi bişi oldumu tutamam kendimi hemen herkese diyesim gelir.çok mutlu olurdum büyükler çocuğumuz olacak diye sevinse

ay yok harfler eksik olmuş özelede gitmek istemiyorum dünya para demek istedim
a tamam o zaman
özeller gerçekten dünya para
bizde işten izin almak sorun oluyor diye özele gidiyoruz. sigortada karşılamıyor
mecburen hastanenin doğum paketini aldık. valla zormuş
ilkinde bu kadar masraflı olmamıştı, gün geçtikçe çocuk yapmak maliyetli oluyor

git gide devlet hastaneleri kalabalıklaşıyor insanlar ne yapsın herşey almış başını gitmiş .ilk iki sezeryan oldu aradan 11 yıl geçti iyi bir normal doğum doktoru bulmuş olsam özele giderim normal doğumun nedense kolay olduğunu düşünüyorum en azından soraki süreç

yıllarca çalışıyorsun, devlete prim ödüyorsun, hamile kalıyorsunuz ama 1 kere devlet hastanesine gidip tedavi olamıyorsun
yine özele gidiyorsun
ne biçim düzen oldu ya
sezeryandan 5 yıl sonra normal doğum yapılabiliyormuş dimi. benim 2,5 yıl oldu doğum yapalı. ilk hamileliğimde normal doğum çok istedim suyum çoktu mecburen sezeryan oldum. şmdi kendi isteğimle sezeryan istiyorum. korktum mu travma mı oldu bilmiyorum
normal doğum tabi ki sağlıklı

ryandan 5 yıl sonra normal doğum yapılabiliyormuş dimi. benim
öyle diyorlar ama her doktor sezeryan sorası normal yapmıyormuş, maalesef devlet hastaneleri suriyeli kaynıyor

yok devlet kuzum
Canim devlette 16.haftadan önce söylemiyorlar kesinlikle eğer memnun kalmadıysan doktordan baska doktora gec derim sonrasında sknti yaşarsın bi doktora alışmak lazım bende devlete gidiyorum 2 doğumum ozelde oldu ama 3. Mecbur devlette olacak tek maaşla 2 cocuk var zaten özele gidip bi de dogum parası veremeyiz ben araştırdım devleti de iyi bi doktor buldum gibi ama 3 hafta sonra daha da belli olur

Canım kesin olmadığı için söylemiyorlar net bir şey derler ondan sonra diğer kontrolde tam başka bir şey çıkar diye o yüzden canını sıkma. Bana kıza benziyor ama diğer geldiğinde netleşir kesin kız diyemem dedi sadece pipisini göremiyorum dedi. Tartışmamakla iyi yapmışsın iki hafta sonra tekrar gidip bakarsın

Evet biraz acıya dayanırsan doğumdan sonrası gerçekten mis gibi. İki kere vajinal doğum yaptım hem kilolarımı verdim hem çocuklarıma hep kendim baktım kimseye ihtiyacım olmadı. Ağrım hiçbir şeyim olmadı. İki doğum yapmış gibi değil vücudum. İnşallah yapabilen yapsın sağlığı el veren yani bazen mecburi durumlar oluyor onun için de sezeryan hayat kurtarıyor o da çok iyi bir sistem

bir tane iyi doktor buldum askere gitti ben gelmeden ikiliyi muhakkak yaptırın demişti inşallah gelmesi uzun sürmez aynen kuzum para az evvelde baktım randevu varmı devlette hiç yok

aynen canım yaş gereği sanıyorum çok yorucu geliyor 38 yaşında bir hamile

çok büyük şanslısınız sezeryanın izini geçtim göbekteki yağlar erimiyor ikiside epirudural belden uyuşma ile sezeryan oldum en ufak bir zorlamanın ertesi günü ince belim ağrır ,bebekle ilgilenmek yerine canımla boğustum hep umarm normal doğurabilirm

aynen canım yaş gereği sanıyorum çok yorucu geliyor 38 yaşında bir hamile
Anlıyorum insan bu durumda ters konuşan bir doktorla karşılaşınca sinirleri bozuluyor kaldıramıyor.. ben yurtdışındayım doktora soru sormaya bile çekiniyorum çünkü ekstra tavır alıyorlar ama idare ediyorum işte ama seninle bebeğinle ilgilenmediğini düşünürsen o zaman endişe edip doktor değiştirebilirsin yoksa böyle idare edeceğiz sağlıkla doğuralım inşallah vajinal ya da sezaryen hangisi ile gelirse

İnşallah sen de istediğn gibi nir doktor bulursun ve normal yolla gelir bu sefer bebeğin

Ben Zeynep kamil devlet hastanesinde doğum yapmıştım çok iyiydi doktorlar hemşireler ben çok memnun kalmıştım.

hangi ülke canım

kızlar ben hamile moduna girmeye başladım galiba. sabahtan beri puset bakıyorum. kabin boy bebek arabamız vardı zaten. ama ilk aldığımız travel seti satmıştık çok ağır ve hantaldı. puseti de tabi sattık. şimdi pusetsiz olmaz diye düşünmeye başladım. sonra elektrikli ana kucağı istiyorum. kızımda manuel almıştım sonra arkadaşımda elektrikli görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
bide şey şu gümüş kapaklar var ya onların bakımı nasıl oluyor ?
bide giyilebilir süt pompaları varmış. benim eskisi adaptörlüydü. bu sefer bundan alayım diyorum
niye şimdiden bunları düşünüyorum hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…