Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
izmir de yaşıyorum. o aparata bi bakayım o zaman
triko rahat olur diye düşünmüştüm sadece düğmeleri sıkıyor zaten

şimdilik bende kilo almadım ama göbek sıkıyor dediğin gibi
Trikolar can valla, 2-3 haftadır triko takımlarımı giyiyorum dönüşümlü, siyah trikonun pantalonun üzerine kazakları giyiyorum.
Valla benim de göbüşüm çıktı kızlar. bu kadar hızlı tahmin etmemiştim. gaz filan illa ki tabi var ama önceki aya oranla şu an farklı bi büyüme de var.
İç karnımız dar heralde kimisinin geniş olurmuş geç çıkarmış, kiminin de erkendenmiş işte

Kizlar sezaryandan sonra normal doğum yapan oldumu aranızda ya da bilgisi olan ben bu sefer normal doğum istiyorum tabi sartlarda el verirse
Doğumunuzun üzerinden baya geçmiş benim arkadaşım sezaryandan sonra normal doğum yaptı. Bence güzel bir doktor ile bunu yaşayabilirsiniz çok güzel bir şey

Kesin belli olmadığı için bazen diyorum ya erkekse oğlum küsmesin bendenondan sabırla bekliyorum
Benim oğlum kusmediyse senin ki de küsmez canim ben 2. Kiz olur diye çok heveslenmistim doktor erkek diyince istemsiz ağlamıştım sonra öyle bi alıştım ki iyi ki erkekim olmuş diye seviyorum hala rabbim iyi ki oğlanı da tattirmis bana insan içine söz geçiremiyor bazen ama bu cinsiyetini istediğin olmadığı zaman suçluluk duygusu da olmasın içinde hayırlısı neyse o olsun tabi ki

Evet ilk başta alışamıyorsun ama sonra diyorsun iyiki öyle olmuş gerçekten

Evet ilk başta alışamıyorsun ama sonra diyorsun iyiki öyle olmuş gerçekten
Aynen öyle canım hep derim rabbim sağlıklı hayırlısını versin öncelikle ama gönlünden geçeni de versin derim hep 3.kiz hissediyorum mesela ama erkek olursa bu sefer üzülmem çünkü onu da tattım bana aşık resmen ahahah kızımda babaci ama kiz olursa cici cici giydiriyorsun daha cilveli oluyorlar ve büyüdüklerinde anneye arkadas erkek olursa da sana aşık gözünün içine bakan bir çift göz oluyor

Kizlar sezaryandan sonra normal doğum yapan oldumu aranızda ya da bilgisi olan ben bu sefer normal doğum istiyorum tabi sartlarda el verirse
Canım benim normal doğuma engel birşey yoktu suyum geldi hastaneye gittim oğlum büyük tuvaletini yapmıştı acil ameliyata aldılar sezeryan oldum.Doktor bu kez normal doğum gibi ilerleyelim dedi bir aksilik çıkarsa sezeryana döneriz dedi

Kız bebekten bende nasiplenir miyim acaba tabiki öncelikle sağlık sadece iki duyguyu da tatmak istiyorum. Oğlumda kız istiyordum hislerim erkek diyordu ama bu kez hissedemiyorum

Anladım canım o anki şartlarda bağlı biraz hakkınıza hayırlısı olsun anne bebek saglikli olsunda en önemlisi o

Erkek gercekten anneye aşık oluyorlar ya benimki nasıl aşkla bakıyor banababasına karşı asla öyle diğilTabi üzülme sen ikisinide tattın ne güzelBende diyorum erkek olursa ne güzel iki tane sevgi dolu gözler bana bakıcak..kızda olursa kendim gibi süsü püsü olucak ama benden çekeceği var annem çok ciddiydi bize karşı bende aynı olucam eminim

kızlar günaydın. belki hatırlarsınız ben dahalık kimseye söylememiştim. haftasonu ailelerimiz ile paylaştık. Dün kayınvalidemlerde otururken eşimin dedikoducu halası mesaj attı hayırlı olsun diye. ben de şok oldum tabi. Kayınpederim arayıp insanlara haber veriyormuş. Normal şartlarda her şeyi hemen söylemeye inanılmaz kızan birisi. Biz de eşimle tepkimizi gösterdik haliyle. Ben 3 kez düşük yaptım onlar da biliyorlar neler yaşadığımızı. Sadece birazcık daha zaman geçmesini bekliyordum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? dün bize epey küstüler çünkü.

Bir de eşimle aynı köylüyüz. Halası kalkıp benim dayılarıma falan söylese annem üzülmez mi bana söylettirmediniz diye. Gerçekten kalbimizi kırdılar...

kızlar günaydın 12 haftada cinsiyet öğrenen oldu mu hemşire bizden dün sadece ikili tarama testi aldı ense kalınlığı için aaşağı kata ultrasyona yolladı bir saniye bakıldı bebeğime cinsiyet söylemeyi bırakın azarlayan bir doktordu.yukarı çıktık hemşire hanıma geldik kan testi için evrak verdi doktorumuz bakmyacakmı cinsiyetini öğrenmek istiyorum dedim 12 haftada belli olmuyor dedi.ben biliyorumki öğrenen oluyor ama tartışmadım tam bir fiyaskoydu sağlıklı olsunda bebeğim ne diyim artık özele gitmek istemiyorum dünya para

Aaa bide özel mi böyle davrandı valaa bnm doktorum çok kibar kendi teklif ett 12 tahmin yaparız kemik yapısından ölçüsünden 16 da net öğreniriz diye

Bende 12 haftadayım dün tahmin etti doktorum kesin diğil dedi tabi..ama azarlayan doktora neden gidiyorsunki

günaydın
haklısınız , ama onlarda dayanamadılar mı acaba
dedeler anneanneler babaanneler biraz sabırsız oluyor. artık allah a emanet diyeceksiniz. heveslerini de kırmayın
benim annemde abime söylemiş. çok memnun olmadım ama ne diyeyim şimdi. bana demiyor ama komşularına filan de söylemiştir. kayınvalidem mesela nazardan çok korkar asla kimseye demez ama annem tutamaz içinde.
kalplerini kırmayın ama haklısınız o ayrı

ya evet hem özel hem azarlayan doktor. gitmeyin bencede o ne öyle

Kızlar selam :) ben fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar :) cinsiyetimiz de belli oldu. Kız bebiş geliyor :)

Bizim cinsiyet belli oldu erkek.. fetal dna testinde çıktı kız hissediyordum aslında
kızlarrrr
eylül ün ilk cinsiyetleri
ama listede yoksunuz
bilgilerinizi yazın , ekleyelim mi isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…