Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
geçmiş olsun google den baktığım kadarıyla vucutta enfeksşiyon göstergesi bu değerler ama sınır değeri nedir miktarı kaç olursa düşer iyi doktordan acılen randevu alın
Randevu bulamadım sağlık ocağına gitsem bakarlar mı acaba

kızlar benim boğazım çok yanıyor bir iki gündür. neden olur bileniniz yaşayanınız var mı? ne yesem geçer çok zormuş ya

kızlar benim boğazım çok yanıyor bir iki gündür. neden olur bileniniz yaşayanınız var mı? ne yesem geçer çok zormuş ya
geçmiş olsun bende de sabahları oluyor havalr soğudu ilaç alamıyoruz bunun için kekik bana iyi geliyor enfeksiyonu alıyor sanırım

geçmiş olsun bende de sabahları oluyor havalr soğudu ilaç alamıyoruz bunun için kekik bana iyi geliyor enfeksiyonu alıyor sanırım
doktora sormadan her otu içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.. ama öyle soğuk algınlığı yanması gibi değil mide yanması gibi bir şey

doktora sormadan her otu içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.. ama öyle soğuk algınlığı yanması gibi değil mide yanması gibi bir şey
kekik hepimizin bildiği bir ot aslında gebelikte bilinen otlardan sadece maydonoza dikkat edilmesi gerektiği heryerde yazıyor özellikle ilk üç ayda riskli süreci geçmediysen korkuların varsa sen bilirsin canım mesela benimde midem muaazam yanıyor öğle arası gidip nane içecem

Kızlar fetal dna yaptıracak olan var mı? 11.haftaya girdim önümüzdeki hafta yaptırmak istiyorum. Acaba iyi bir merkez var mı bildiginiz

Kizlar Günaydın. Aramızda daha önceden deneyimli olan anneler olduğu için sormak istedim , pişik kremi , şampuan , bebe yağı vs hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? İlk gebeligim ve çok fazla seçenek var karar veremiyorum. Bir de bu göğüs ucu yarası olayından aşırı korkuyorum çevremde çok şahit oldum ayva çekirdeği mı kesin çözüm yoksa krem mı almalıyım ?

Bebek bezi , ıslak havlu da buna dahil. Yani ilk genelik için genel olarak lazım olacak mutlaka bulundur dediğiniz neler var ?

Kızlar araştırmalarınızı aldıklarınızı bizede atın bizde bilgilenelim ben daha hiç başladım ve ilk yanı sıfırdan alacağım kafam allak bullak Tmd2020

bu katlanabiliyor mu canım
ben kızımda önce travel set almıştım. çok ağırdı ve sezeryanlı göbeğim ile sağlık ocağına, yürüyüşe gidip gelirken canım çıkıyordu. ter içinde kalıyordum. 2-3 aylıkken dayanamadım sattım yoyko katlanabilir bagaj tipi aldım.
he eviniz bahçelidir, koyacak yeriniz vardır. o zaman travel set al koy. bizim apartman olunca katla ,çıkart, arabaya koy çok zor olmuştu.
onu görmedim bi bakayım bende. sadece elektrkli olsun kendi kendini sallasın istiyorum. ben yemek yaparken filan üstünde kendi dursun en azından
evet oyun matı bencede çok işe yarıyor. bizimkini dolaptan almıştım, duruyor tertemiz satmadım.kullanıcam yine
Ayyy herkese merhabaa
Yaşım 26
2. Gebeliğim bir de 15 aylık oğlum var
Tahmini doğum tarihi 30.09
ekledim :)
ben hepsini mustela almıştım. herhangi bir sorun yaşamadığım içinde hiç başka marka denemedim. pişik kremi, şampuan, özellikle bebe yağı çok güzeldi.
gümüş kapak denedim memnun kaldım.
göğüs ucu yarası içinde arkadaşım yine mustela Bio kremini vermişti. çok işe yaramıştı.
mustela reklamı gibi oldu ama başka denemediğim için bilmiyorum :)
Bebek bezi , ıslak havlu da buna dahil. Yani ilk genelik için genel olarak lazım olacak mutlaka bulundur dediğiniz neler var ?
tek kullanımlık alt açma bezi mutlaka alınmalı bence. molfix izotonik sulu ıslak mendili bize hastaneden önermişlerdi. bebek bezi de herkese her marka yaramıyor. biz sleepy ile başlayıp molfixle bitirmiştik. sadece çok stok yapma çünkü numaraları çok çabuk değişiyor
zıbın da yedekli alınmalı çünkü yetişmiyor.
bide şey katlanır küvetler var. ama set olarak almayın bnce. özellikle kovası ev kazalarına çok müsait. sadece kovası ve sepeti bence alınmalı. yazın olsa leğende bile yıkarsın bebeği ama kışın bu katlanır küvetler çok işe yarıyor.

Pişik kremi ecowell almıştım ama faydasını görmedim genelde çok pişik olmaz ama bir defa çok kızarmıştı o zamanda eczaneden iki krem dedi al doktor hala bazen kızartı olunca onu sürüyorum geçiyor.Şampuan incia kullanıyoruz.Bebek yağı hiç kullanmadım doktorlar tavsiye etmiyorlar yeni doğan bebeklere.

Bebek bezi ilk ay sleepy aldım ilk başta sızdırmadı sonra beğenmedim Molfix şimdi kullanıyoruz.İslak mendil çok kullanmam evde poposunu hep yıkarım sadece dışarı için sleepy aldım..alt açma mutlaka al birini açıyorum kirlenmese kaç defa kullanıyorum hala dururuyor fazla stok yapmıştım..pamuk yüzünü gözünü silmek için ala bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…