geçmiş olsun google den baktığım kadarıyla vucutta enfeksşiyon göstergesi bu değerler ama sınır değeri nedir miktarı kaç olursa düşer iyi doktordan acılen randevu alınEki Görüntüle 3547699 Eki Görüntüle 3547700 canlar benim bu tahliller pozitif diyor kötümü acaba korktum
Randevu bulamadım sağlık ocağına gitsem bakarlar mı acabageçmiş olsun google den baktığım kadarıyla vucutta enfeksşiyon göstergesi bu değerler ama sınır değeri nedir miktarı kaç olursa düşer iyi doktordan acılen randevu alın
en azından aile hekimi fikir verir bilgisi dahilindeRandevu bulamadım sağlık ocağına gitsem bakarlar mı acaba
Teşekkür ederim canımen azından aile hekimi fikir verir bilgisi dahilinde
Açık sıcak çay iyi gelir mi acaba çok geçmiş olsunkızlar benim boğazım çok yanıyor bir iki gündür. neden olur bileniniz yaşayanınız var mı? ne yesem geçer çok zormuş ya
içtim sabah ama etkilemedi hiç.. saçlı olurmuş bebek öyle diyor annemAçık sıcak çay iyi gelir mi acaba çok geçmiş olsun
geçmiş olsun bende de sabahları oluyor havalr soğudu ilaç alamıyoruz bunun için kekik bana iyi geliyor enfeksiyonu alıyor sanırımkızlar benim boğazım çok yanıyor bir iki gündür. neden olur bileniniz yaşayanınız var mı? ne yesem geçer çok zormuş ya
doktora sormadan her otu içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.. ama öyle soğuk algınlığı yanması gibi değil mide yanması gibi bir şeygeçmiş olsun bende de sabahları oluyor havalr soğudu ilaç alamıyoruz bunun için kekik bana iyi geliyor enfeksiyonu alıyor sanırım
kekik hamilelikte hiç önerilmiyor. düşüğe neden olabiliyormuş Allah korusungeçmiş olsun bende de sabahları oluyor havalr soğudu ilaç alamıyoruz bunun için kekik bana iyi geliyor enfeksiyonu alıyor sanırım
kekik hepimizin bildiği bir ot aslındadoktora sormadan her otu içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.. ama öyle soğuk algınlığı yanması gibi değil mide yanması gibi bir şey
öylemiikekik hamilelikte hiç önerilmiyor. düşüğe neden olabiliyormuş Allah korusun
bana doktorum sadece nanelimon ve ıhlamur içebilirsin diğer bitki çayları yasak demişti. kekiği ayrıca duydum zaten içilmemeli diye.öylemiikekik içmişliğim var aman tanrımm
Kızlar araştırmalarınızı aldıklarınızı bizede atın bizde bilgilenelim ben daha hiç başladım ve ilk yanı sıfırdan alacağım kafam allak bullakTmd2020
bu katlanabiliyor mu canımkizlar ben bunu aldım daha doğrusu sipariş verdim geldi kilo ağırlığı 7kg tam yatabilir özelliği de var kullanmadığın zaman bazı parçalarını kendin çıkartıp takabiliyorsun ama ne kadar dayanıklı bilmiyorum kullanınca anlarım. Açıkçası ben pek dışarıya çıkmadığım için öyle çok marka olup olmamasına bakmadım
onu görmedim bi bakayım bende. sadece elektrkli olsun kendi kendini sallasın istiyorum. ben yemek yaparken filan üstünde kendi dursun en azındanElektrikli ana kucağı çok hoşuma gidiyor benimde bide bu beşik sallama apartı var gördünüz mü yada ondan mı alsam diye düşünüyorum karar veremedim. Bide oyun halısı almayı düşünün kızlar benim oğlum çok güzel oynuyordu bence bütün bebekler sevebilir şimdi gene alcam oyun halısı çok oyalıyor bebekleri
ekledim :)Ayyy herkese merhabaa
Yaşım 26
2. Gebeliğim bir de 15 aylık oğlum var
Tahmini doğum tarihi 30.09
ben hepsini mustela almıştım. herhangi bir sorun yaşamadığım içinde hiç başka marka denemedim. pişik kremi, şampuan, özellikle bebe yağı çok güzeldi.Kizlar Günaydın. Aramızda daha önceden deneyimli olan anneler olduğu için sormak istedim , pişik kremi , şampuan , bebe yağı vs hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? İlk gebeligim ve çok fazla seçenek var karar veremiyorum. Bir de bu göğüs ucu yarası olayından aşırı korkuyorum çevremde çok şahit oldum ayva çekirdeği mı kesin çözüm yoksa krem mı almalıyım ?
tek kullanımlık alt açma bezi mutlaka alınmalı bence. molfix izotonik sulu ıslak mendili bize hastaneden önermişlerdi. bebek bezi de herkese her marka yaramıyor. biz sleepy ile başlayıp molfixle bitirmiştik. sadece çok stok yapma çünkü numaraları çok çabuk değişiyorBebek bezi , ıslak havlu da buna dahil. Yani ilk genelik için genel olarak lazım olacak mutlaka bulundur dediğiniz neler var ?
sat ve beklenen doğum tarihi ne canımOlur ekleyebilir misiniz :)
İlk bebeğim
Kese 5+0
Kalp atışı 6+0 :)
Pişik kremi ecowell almıştım ama faydasını görmedim genelde çok pişik olmaz ama bir defa çok kızarmıştı o zamanda eczaneden iki krem dedi al doktor hala bazen kızartı olunca onu sürüyorum geçiyor.Şampuan incia kullanıyoruz.Bebek yağı hiç kullanmadım doktorlar tavsiye etmiyorlar yeni doğan bebeklere.Kizlar Günaydın. Aramızda daha önceden deneyimli olan anneler olduğu için sormak istedim , pişik kremi , şampuan , bebe yağı vs hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? İlk gebeligim ve çok fazla seçenek var karar veremiyorum. Bir de bu göğüs ucu yarası olayından aşırı korkuyorum çevremde çok şahit oldum ayva çekirdeği mı kesin çözüm yoksa krem mı almalıyım ?
Bebek bezi ilk ay sleepy aldım ilk başta sızdırmadı sonra beğenmedim Molfix şimdi kullanıyoruz.İslak mendil çok kullanmam evde poposunu hep yıkarım sadece dışarı için sleepy aldım..alt açma mutlaka al birini açıyorum kirlenmese kaç defa kullanıyorum hala dururuyor fazla stok yapmıştım..pamuk yüzünü gözünü silmek için ala bilirsinBebek bezi , ıslak havlu da buna dahil. Yani ilk genelik için genel olarak lazım olacak mutlaka bulundur dediğiniz neler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?