Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Hamileliğini de doya doya yaşa derim 2.cocukta çocuğun oldugu icin hicbisi anlamiyorsun gibi 3. Olursa aa ben hamileydim demi diye kendine hatirlatabilirsin şekil a ben mesela hala unutuyorum eşim hatırlatıyor bazen
Tüm nazimi niyazimi bunda yapayım bari rahat rahat sonrakiler olursa eğer onlarda çok umursanmam gibi

Tüm nazimi niyazimi bunda yapayım bari rahat rahat sonrakiler olursa eğer onlarda çok umursanmam gibi
Valla yap kuzu kızımda annem 2.5 yaşına kadar baktı kızıma oğlumda 40 gun baktı 3 de 2 gun bakıp gidecek dusun yani ilkler nasil oluyor

ben minyonum çabuk karnım çıkar ve şimdiden çıktı hamilelik bakıyorum fikri olan varmı

Sudocrem pişik kremi olarak bence en iyisi ıslak mendil olarak ilk ay pamuk ve ılık su ile temizlene bilirse daha iyi olur bence çünkü çok hassas oluyor bebekler ve altı temizlendiği zaman bebeğin ıslak kalmamasına özen gösterilmeli kurulanmali öyle sürülmeli pişik kremi ıslak kaldığı zamanda pisik oluyor.Sampuan en çok önerilen mustela.emzik Philips aventte red pek olmuyor ve biberonda Philips avent anne göğüs akışı gibi olduğu için yani bebeğin göğüsteki gibi çekmesi lazım gazda yapmadığı söyleniyor. Bunları markalari Araştırmanı öneririm

Bende krem ise yaramamisti ama belli mi olur sendede belki ayva çekirdeği ise yaramaz genede istersen bulundur.

kızlarr ,listede olmayan, eklenmek isteyen , güncellenmek isteyen varsa yazsın

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim

Katlanıyor canım benim evin balkonuna bırakıyorum ben evim dükkan üstü

Kızlar özel hastanede bir doktora gidiyorum. İkili tarama için kan verdim. Sonucu nerede çıkıyor? Ben enabızdan görebilir miyim? Kaç günde çıkar?

Kızlar özel hastanede bir doktora gidiyorum. İkili tarama için kan verdim. Sonucu nerede çıkıyor? Ben enabızdan görebilir miyim? Kaç günde çıkar?
Bende verdim 1 hafta içinde çıkar dediler ararsınız bizi söylediler

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim Eki Görüntüle 3548048
Merhaba canim maşallah Bebişini sağlikli bir sekilde kucağina alirsin inşallah senin tabloda 29 aralik değil miydi son adet tarihi 7+5 günlük olmasi gerekiyor zaten doğru çikmiş benim sat tarihim de 30aralik 7+4 ordan biliyorum aramizda bir gun var bende yarin gidicem inşallah kalp atişinida duydunmu kuzum

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim Eki Görüntüle 3548048
Maşallah canım cam gibi çıkmış devlet olmasına rağmen ben acil değiştirmem lazım hastaneyi makineleri kötü sanırım bide özel nere bebek nere kese belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…