Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tutmuyorum migrenim var açlık tetikliyor ilaç almam da yasak. Bu sene tutmuyorum bu sebeple.Ben tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
ben tutuyorum gün içindeki mide ağrılarıma çok iyi geldi fakat halsizliğim X10 yemekten sonra da 1 saat iptalim oturmak bile rahatsız ediyor yatmam lazım, bebeğim mutludur diye düşünüyorum sürekli yattığım için bir de iştahım ve yemeklere alakam daha bir düzene girdi gibi hissediyorumBen tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Hiç bilmiyorum henüz cinsiyet söylemedi doktor kız gibi mi duruyor?Kiz olabilir mi
Merhaba bende nilüfer doruk hastanesi merve kahramana gidiyorum memnunumMerhaba Arkadaşlar. Bursa’dan olan var mı aramızda. Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Doruk Hastanesi Adnan Orhan’a gidiyorum ama onda da tamamlayıcı sağlık sigortası yok. Sağlık sigortası geçerli bir doktor arıyorum.
Yani böyle toplu duruyor .erkekler sanki böyle organları daha belli oluyor canım.sen ne hissediyorsunHiç bilmiyorum henüz cinsiyet söylemedi doktor kız gibi mi duruyor?
Antarctic krill oil kullanıyorum yurtdışından aldım amaOmega 3 hangi marka alıyorsunuz
Bende tutuyorum aile hekimi tavsiye etmedi .zaten iştahım yok.oruc olmasam bile yiyemiyorumBen tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Bir ara ben de almıştım, tekrar alacağım teşekkür ederimAntarctic krill oil kullanıyorum yurtdışından aldım ama
İlk başlarda erkek hissediyordum sonra rüyamda kız bebek gördüm kız gibi geliyor ama tam emin de değilimYani böyle toplu duruyor .erkekler sanki böyle organları daha belli oluyor canım.sen ne hissediyorsun
Ben ilk gün deneyim dedim ama uyanır uyanmaz midemdekini çıkarınca tutamadım öğretmenlik yaptığımdan konuşmaktan bağırmaktan dilim damağım kuruyo ve 1 saatte bir en az ağzıma bişey atmazsam çok halsiz kalıp bulantı çekiyorum. Oysa oruç tutmayı aşırı seven bir insandımBen tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Nasıl gidiyor sizinBen hiss ediyorum arada eminim bağırsak hareketleri diğil ilkte çok geç hiss etmiştim
Hoş geldin canım.mart annelerinden geldin ne güzel yine birlikteyizMerhabalar herkese sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizBende aranıza katılıyorum aslında tahmini doğum tarihim 14 ekim ama sezeryan olacağım için eylül olur diye düşünüyorum sağlıkla kolaylıkla inşallah
![]()
Gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza hangi firmaydı cinsiyet öğrendiniz miKızlar benden güzel haber var.Nipt testi vermiştim. Temiz çıktı. Çok şükürGeçen salı vermiştim , bugün ilettiler. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
Mart doğumlu mu ilk bebeği 3 kişi mi olduk 1 yaş bebeleri olanHoş geldin canım.mart annelerinden geldin ne güzel yine birlikteyiz![]()
Bulantılar bir tık azalmış ama tam geçse çok iyi olur.Dışardan bendede gözükmüyor geçen gün iğnemi vurunca dikkatla bakınca bir titreme varNasıl gidiyor sizinbende hissediyorum 2 gündür oğlumda hissettiğim yer aynı yerde içerde hissediyorum ama daha dışardan gözükecek gibi değilde içinde karıncalanma gibi hep aynı nokta demek ki hissediyoruz 2. Ciler daha erken hissediliyormuş zaten
Aslında benim oğlan şubat sezeryan olduğu için öyle olduMart doğumlu mu ilk bebeği 3 kişi mi olduk 1 yaş bebeleri olanbiri daha vardı o normal doğumdu biz Sezeryan sanırım
Maşallah kuzum İkili tarama testinden sonrada usg resmi veriyorlarmi böyleKızlar doktorun yanından ayrıldık her şey yolunda dedi. Ama cinsiyeti göstermedi 15 gün sonra ikili test sonucu çıkınca belli eder kendini dedi. Size görseli atsam yorum yapar mısınız![]()
Evet canım çok şükür sağlıkla kolaylıkla devam edelim inşallahHoş geldin canım.mart annelerinden geldin ne güzel yine birlikteyiz![]()