- 26 Aralık 2020
- 1.535
- 700
- 73
Aynn haklısınız bınalar saglam degıl denetım cok onemlı 50 bınden fazla ınsan öldü aslında ders cıkarılması lazım.bıle bıle deprem ulkesıyız yanıEvler sağlam diğil birde deprem ülkesinde nasıl sağlam olmaya bilir binalar hala anlamıyorum benim babam inşaatta çalışıyor geçen sene mahallemizde yeni binalar yapılıyordu site ve babam misafir olarak bize gelmişti ve onların mazemelerini görünce şaşırdı kocaman binaya çok ince demirler kullanıyordu onu babam diyor biz yere kullanıyoruz tabi dedi depreme durmaz bu evler
Etkilenme ama dediğin gibi iyi beslen. Herkes farklı benimde hiç yok kim der bana 5 aylık hamile diyeAnnem dahil herkes zorbalıyor görünce yemiyor musun yoksa diyet falan yapma böyle olmaz çocuk gelişmez diye benimle aynı hamile kalanlarda da baya büyük zayıf olmalarına rağmen bu yüzden ben de kötü hissediyorum ya çünkü kilo da verdim ilk 3 ay 1,5 kilo almıştım 300 400 yine verdim yiyorum ama doktor dikkat etmemi söyledi şekerim yüksek çıkıyor ya ilaç kullan ya d,yet yap dedi pilav vs haftada 1 2 yiyorum makarna bazen hiç ekmek max günde 4 dilim kuruyemişe abandım sadece. Ablam diyetisyen ben de araştırıyorum bebek için gerekli şeyleri yapıyorum yani. Kıyma kavurup yiyorum kinoa yulaf va yiyorum her gün 1 avokado. Vitaminler de öyle. Etkileniyorum milletin lafından çok
Ne tatlı baya belli oluyorAynı hafta sayılırız sizin göbek tam yukarı çıkmış Benmde çıktı ama hala aşagıda sizin erkekmiydi
Hayırlı olsun sağlıkla doğum gerçekleşir inşallahMerhaba bende bugün 5+3 teyim. Keseyi gördük bugün. Doktorum 10. Haftada fetal DNA testinden bahsetti. Yaşım 35 . Önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim. Şimdi bu test bebeğin rahatsızlığı varsa yada kromozom sayısına bakıyor sanırım süreçten bahseder misiniz lütfen ve kesin sonuç mudur ? Amniyosentez mi fetal dna mı sizce ?
İlk doktor erkek sonraki doktor kız dedi.Sen en son kız demiştin sanki yine mi değiştisağlıkla gelsin paşa
Aynen canım valla Allah korusun bizleri başka diyecek söz bulamıyorumAynn haklısınız bınalar saglam degıl denetım cok onemlı 50 bınden fazla ınsan öldü aslında ders cıkarılması lazım.bıle bıle deprem ulkesıyız yanı
aaa Bir tane daha bebişin mi varEtkilenme ama dediğin gibi iyi beslen. Herkes farklı benimde hiç yok kim der bana 5 aylık hamile diyeama bebeğim iyi durumda dün kontroldeydim.. bence normal zaten 2 ay sonra kimsenin böyle derdi olmayacak kocaman olur göbeğimiz
Evet bu ay 1 yaşına girecekA
aaa Bir tane daha bebişin mi var
Aaaaa araları azmış sen sezeryan mı olacaksın peki 1 sene araylaEvet bu ay 1 yaşına girecek
Ay ben bilerek peş peşe büyüteyim işe öyle döneyim istedimAaaaa araları azmış sen sezeryan mı olacaksın peki 1 sene arayla
Ben sezeryan düşünüyorum benim de abimle aramda 1 yaş var kardeşimle 10 yaş var. Gerçekten güzel bi bağ oluyor az yaş farkı anne için zor olsa daAy ben bilerek peş peşe büyüteyim işe öyle döneyim istedim
Vajinal doğum yaptım 2 kez büyük oğlum 10 yaşında. Umarım bir sıkıntı olmazsa yine vajinal doğururum.
Sen ne istiyorsun, ne düşünüyorsun?
Yaa ne tatlıBen sezeryan düşünüyorum benim de abimle aramda 1 yaş var kardeşimle 10 yaş var. Gerçekten güzel bi bağ oluyor az yaş farkı anne için zor olsa dakuzenimin de 1 yaş var bebeleri arasında ilk zamanlar küçüğü büyükten koruyorlardı şimdi de büyüğü küçükten koruyorlar.
Kendini üzme bir uzman bu son depremdi demiş belki doğrudurSanırım stresten mide bulantılarım geri döndü
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla doğum gerçekleşir inşallah
Evet bende gördüm umarım doğrudurKendini üzme bir uzman bu son depremdi demiş belki doğrudur
Ben fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski varMerhaba bende bugün 5+3 teyim. Keseyi gördük bugün. Doktorum 10. Haftada fetal DNA testinden bahsetti. Yaşım 35 . Önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim. Şimdi bu test bebeğin rahatsızlığı varsa yada kromozom sayısına bakıyor sanırım süreçten bahseder misiniz lütfen ve kesin sonuç mudur ? Amniyosentez mi fetal dna mı sizce ?
Peki ikili tarama testi yaptırdınız mı öncesinde ?Ben fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski var
Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindimBen fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?