Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Detaylı ultrasona giren anneler rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı ? Doktoru yorum yapan oldu mu benim 36 mm çıktı doktor normal dedi ama sizin nasıl acaba ?
Canım bana hiç içerik söylemedi her şey iyi sağlıklı vs dedi ayrıntılı şeyler ben de sormadım

Ahahah ben de istemiyorum çok büyümesini şu anlık. Çünkü son 2 ay zaten bayaaa büyük oluyor
Benim çatlaklarım var ilerde ameliyat olmayı düşünüyorum tabii daha fazla estetikten ölen kadın görürsem vazgeçebilirim

Sizin rahim ağzı uzunluğu kaç çıktı acaba ben yazdım Yukarda da
ay canım ben hiç bilmiyorum. ama ben detaylıya gitmedim kendi doktoruma normal randevuya gittim detaylım haftaya cuma.
bana sadece rahim ağzın kapalı erken doğum riskimiz yok dedi

Kızlar ben bugün 21+3 oldum ve karnım sabah uyandığımda bile çok belirgindi. Güzel hissettiriyor. Sizde göbekler ne alemde
benim de artık dıştan hamile olduğum belliiii hep bedeninde alt göbek çıkıntısı olan çekinen bir insan olarak hamile olmak beni aşırı mutlu ediyor hahshs

benim de artık dıştan hamile olduğum belliiii hep bedeninde alt göbek çıkıntısı olan çekinen bir insan olarak hamile olmak beni aşırı mutlu ediyor hahshs
artık fazla kiloların bir nedeni var
kıyafet alacağım yarın artık evdekiler de sıkmaya başladı

Bebek sahibi olmayı çok istedik. hep hayalini kurduk bu güzelliğin. O yüzden her sürecin tadını çıkarıyorum. O sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım önemli olan bu diyoruz çok mutluyuz çok şükür

Denk gelmiş gibi olmuş çok iyi bende zayıfım normalde hamile değilken alt tarafta göbeğim var gibiydi şimdi yürüyen gobegiz

ay canım ben hiç bilmiyorum. ama ben detaylıya gitmedim kendi doktoruma normal randevuya gittim detaylım haftaya cuma.
bana sadece rahim ağzın kapalı erken doğum riskimiz yok dedi
Evet bana da öyle dedi ama geneli acaba kaç merak ediyorum bu ikinci aşağıda çok baskı hissediyorum insan tedirgin oluyor doktor normal dedi ama

Canım bana hiç içerik söylemedi her şey iyi sağlıklı vs dedi ayrıntılı şeyler ben de sormadım
Bana doktorum emzirmeyi kesmemi söyledi çünkü ben emzirirken kasılma hissediyorum göğüslerimden rahmim çok uyarılıyor bariz hissediyorum eğer öyle oluyorsa direk kes dedi sizinde bilginiz olsun

Bana doktorum emzirmeyi kesmemi söyledi çünkü ben emzirirken kasılma hissediyorum göğüslerimden rahmim çok uyarılıyor bariz hissediyorum eğer öyle oluyorsa direk kes dedi sizinde bilginiz olsun
Aaa kesebildin mi peki nasıl yaptın? Benim olmuyor ama yinede geceleri kestim sadece

Benimde var kalçamda maalesef , daha da çoğalsın istemiyorum.Bence ameliyat değil de dövme daha mantıklı bir alternatif olabilir

Maşallah ne güzel böyle düşünebilmek. Allah bu anlayışı herkese nasip etsin mesela bana.

Benimde var kalçamda maalesef , daha da çoğalsın istemiyorum.Bence ameliyat değil de dövme daha mantıklı bir alternatif olabilir
Kalçaya dövme çok seksi olur mutlaka yaptır
Ama göbeğime olmaz çatlalardan çok kötü durur.. sen çatlamamak için boool su iç kremlen gerçekten karın çatlağı ameliyatsız çözümü yok en kötüsü o

Detaylı ultrasona giren anneler rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı ? Doktoru yorum yapan oldu mu benim 36 mm çıktı doktor normal dedi ama sizin nasıl acaba ?
Bana da 34 dedi güzel dedi galiba yanlış hatırlamıyosam 25 altı sıkıntılı oluyordu

Benimde göbüş birdenbire büyüdü ama benim hoşuma gidiyor ilkinde çok geç çıkmıştı. Yarın kontrolüm var öksürükten hapşırıktan çocuk çorba oldu içerde

Benimde göbüş birdenbire büyüdü ama benim hoşuma gidiyor ilkinde çok geç çıkmıştı. Yarın kontrolüm var öksürükten hapşırıktan çocuk çorba oldu içerde
Geçen gün hapşırıktan ben de çok zorlandım üç rulo tuvalet kağıdı bitirdim, dayanamadim artık doktora gittim ne yapayım diye bahar alerjisidir dedi bir şey yapamam dedi yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…