Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamıyorum okullar yüzünden yoğundum vizeler falan birde stajım var iki çocuk derken perişan olmuşum din rahatsızdım doktora gittim özel hastaneye suyun biraz fazla dedi ayrıntılı için randevu alıcam bebğin böbreklerine bakılması gerekiyormuş su için özellikle birde benim geçen haft nefes darlığı boğulma hissi falan oldu araştırınca suyun fazla olmasıyla alakalıymış onu anladım ozamana kadar yoktu daha kilo almadım sayılır 73 ile hamile kalmıştım 70 e düştüm anca tekrar 73 e çıkmışım midem hiç iyi değil düzgün birşey yiyemiyorum da Allah hepimize kolaylık versin inşallah sizlerin durumu nasıl inşallah hepinizde iyisinizdir bebişlerinizle beraber

İyiyiz biz de çok şükür umarım detaylida her şey güzel çıkar.

günaydın ben bugün dr ali ekiz'e gideceğim doktorum onu önerdi. memnun kalırsam yazarım :)

tecrübeli annelere bir sorum var. ateş ölçer olarak hangi tipi kullandınız? eski tiplerden bir tane alacağım mutlaka ama onun dışında bir tane de kulaktan ölçen alasım var. deneyimleriniz var mıdır tavsiyelerinizzz

Ben bunlardan kullanıyorum bebekler diğer çubukları koltuk altında vs bekletmiyor zor oluyor

Eklentiler

• IMG_7465.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
Koltuktan olanını aldım ben Braun yalnış ölçüyor hiçbir zaman ona güvenmedim en güzeli eskiler zor ölçülüyor ama en azından doğru

Kim burda soruyordu unuttum rahim uzunluğunu detaylı kağıdına baktım bir sürü tıbbi harfler var anlamadım

artık fazla kiloların bir nedeni var
kıyafet alacağım yarın artık evdekiler de sıkmaya başladı
al al rahat giyinmek mükemmel bir konfor yaa
Denk gelmiş gibi olmuş çok iyi bende zayıfım normalde hamile değilken alt tarafta göbeğim var gibiydi şimdi yürüyen gobegiz
en güzelii eşim çok şanslısın diyorr hahshsh
Evet bana da öyle dedi ama geneli acaba kaç merak ediyorum bu ikinci aşağıda çok baskı hissediyorum insan tedirgin oluyor doktor normal dedi ama
rahmin büyüyor diyedir normal bebisiimm

Kızlar depend logusa kilodu almayı unutmayın cok rahat oluyor ped ile uğraştırmıyor özellikle sezeryan olacaklara tavsiye ederim. Birde emzirme önlüğü çok işe yarıyor bu arada arabada falan emzirirken onu da alın. Trendyolda çok güzel puset örtüleri var set halinde onlara da bakın puset kılıfı ile örtüsü 350lira

Kızlar benim bebeğim çok hareketli
Lohusa kilodu gerçekten kurtarıcı çok rahat ettirtiyor.. mutlaka alın kullanın

Kızlar benim bebeğim çok hareketli ama hep en altta o hareket ettikçe düşecek diye korkuyorum saçma sapan bir şey biliyorum ama sizinde hala aşağıda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…