di mi ya sezaryen bana çok daha zor geliyorVajinal doğum yaşamasam bile ama kardeşim vajinal doğum yapmış o an sancı çekersin sonra ama rahatlık bana göre sezeryan hiç kolaya kaçmak diğil
Ay ne demek sor anlatırımyaa ne güzel anlatmıssın cok sagol. peki bu sancıların ağrısı nasıl oluyor cok yorucu mu? ağrı eşiği çok yüksek bir insan değilim. sen uyuşturuldun mu? kesik attılar mı o kesiğin iyileştirme süreci nasıl mesela? çok kanama oldu mu? kan revan gibi mi hsjhs sonrasında hemen mi kanama başlıyor? ay çok sordum affet
ya ben özel hastanede olacağım ebeler nasıl hiiiç bilmiyorum. nedense vajinalde devlete güven daha çok hsjhds ama bebeğimle rahatça ilgilenebilmek adına vajinal daha güzel geliyor. apandisit ameliyatı olmuştum o bile hayat kalitemi çok etkilemişti.
Bencede sezaryen zoru seçmek oluyor ablam sezaryen oldu hala zıplayamıuor koşamıyor dikiş yerleri soğukta ağrıyor. Mecburi durumlarda hayat kurtarıyor tabii iyiki keşfedilmişVajinal doğum yaşamasam bile ama kardeşim vajinal doğum yapmış o an sancı çekersin sonra ama rahatlık bana göre sezeryan hiç kolaya kaçmak diğil
ay evet bir yerde görmüştüm sezaryen 1 lt kan kaybı vajinalde 500 ml miş şok olmuştum. ya beni epidural aşırı geriyo nedenseAy ne demek sor anlatırımYorucu değil sadece ağrı gelince gerçekten kıvrandırıyor bu bir gerçek ama katlanılabilir dayanılabilir bir ağrı. İlk doğumda kesi atılmış hiç hissetmedim epidural da kullanmadım ben o zamanlar yaygın değildi. Dikişi de doğumdan sonra yaptılar hemen orada hissetmedim dediğim gibi çok hormon salgılıyoruz o an çok mutluyum sadece bebeğim kucağımda seviyordum doktor bitti bile dedi onu hatırlıyorum Kanama olmadı doğumda kesi de de kan görmedim doğum yapınca hemen diğer sedyeye aldılar beni o yüzden görmemiş olabilirim ama kan revan içinde olsam görürdüm heralde dikiş bir hafta içinde kendi kendine atıldı ben sıkıntı yaşamadım sadece her tuvaletten sonra dezenfekte ettim. kanama sezaryen doğumda yapsan oluyor aynı süreç lohusa bezi takarsın rahatsız hissettikçe değiştirirsin o hiç sıkıntı olmaz.
Evet, ikinci doğumda kesi vs olmadı daha rahattı. Ama epidural istedim sancı arttığı zaman ebem sabret az kaldı gerek yok dedi vermedi. Yurtdışında bunlara ulaşmak zor gerçekten doktoru ebeyi ikna etmek imkansız. Doğal ilerlemesi için uğraşıyorlaray evet bir yerde görmüştüm sezaryen 1 lt kan kaybı vajinalde 500 ml miş şok olmuştum. ya beni epidural aşırı geriyo nedensebelim hep ağrıyacakmış gibi. epiduralsiz mi yaptın ikisini de?
sen yurt dısında mı yasıyosunnn? of insallah benim de vajinal rahat bir doğum olur. annem kesi çok can yakıyor sonradan vs diyor. ama sezaryen kadar zor olmuyordru herhaldeEvet, ikinci doğumda kesi vs olmadı daha rahattı. Ama epidural istedim sancı arttığı zaman ebem sabret az kaldı gerek yok dedi vermedi. Yurtdışında bunlara ulaşmak zor gerçekten doktoru ebeyi ikna etmek imkansız. Doğal ilerlemesi için uğraşıyorlar
Canım belki kesin olmaz :/ yani dikişlerin hassas olur dikkat edersin dikiş yani sonuçta bir yerimiz kesilince atılan dikiş kadar acıyor çok değil yani herkes bir yeri kesilince dikiş attırıyor öyle düşünsen yurt dısında mı yasıyosunnn? of insallah benim de vajinal rahat bir doğum olur. annem kesi çok can yakıyor sonradan vs diyor. ama sezaryen kadar zor olmuyordru herhalde
haklısın dikiş sonuçta yaCanım belki kesin olmaz :/ yani dikişlerin hassas olur dikkat edersin dikiş yani sonuçta bir yerimiz kesilince atılan dikiş kadar acıyor çok değil yani herkes bir yeri kesilince dikiş attırıyor öyle düşünhayırlısı olsun sağlıkla doğur inşallah
Ben isviçredeyim ikinci doğumu burada yaptım. Ama ilk doğumumu zeynep kamil devlet hastanesinde yapmıştım oradakiler de çok iyiydi o zamanlar
Siz beni çok rahatlattınız. Ne güzel yazmışsınız tekrar tekrar okuyorumAy ne demek sor anlatırımYorucu değil sadece ağrı gelince gerçekten kıvrandırıyor bu bir gerçek ama katlanılabilir dayanılabilir bir ağrı. İlk doğumda kesi atılmış hiç hissetmedim epidural da kullanmadım ben o zamanlar yaygın değildi. Dikişi de doğumdan sonra yaptılar hemen orada hissetmedim dediğim gibi çok hormon salgılıyoruz o an çok mutluyum sadece bebeğim kucağımda seviyordum doktor bitti bile dedi onu hatırlıyorum Kanama olmadı doğumda kesi de de kan görmedim doğum yapınca hemen diğer sedyeye aldılar beni o yüzden görmemiş olabilirim ama kan revan içinde olsam görürdüm heralde dikiş bir hafta içinde kendi kendine atıldı ben sıkıntı yaşamadım sadece her tuvaletten sonra dezenfekte ettim. kanama sezaryen doğumda yapsan oluyor aynı süreç lohusa bezi takarsın rahatsız hissettikçe değiştirirsin o hiç sıkıntı olmaz.
Evet, benim de ikinci daha kolay oldu. Arada 4,5 yıl vardı, hamilelik süreçlerim birbirinden farklıydı. İkinci hamileliğim ilkine göre daha zor geçti ama doğum çok şükür daha hızlı da oldu.Ben de üçüncü vajinal doğumu yapacağım inşallahikinci doğumun ilkinden daha kolay oldu mu seninde?
Vajinal doğum isteyenlere çok güzel anlatım olmuş teşekkür ederiizAy ne demek sor anlatırımYorucu değil sadece ağrı gelince gerçekten kıvrandırıyor bu bir gerçek ama katlanılabilir dayanılabilir bir ağrı. İlk doğumda kesi atılmış hiç hissetmedim epidural da kullanmadım ben o zamanlar yaygın değildi. Dikişi de doğumdan sonra yaptılar hemen orada hissetmedim dediğim gibi çok hormon salgılıyoruz o an çok mutluyum sadece bebeğim kucağımda seviyordum doktor bitti bile dedi onu hatırlıyorum Kanama olmadı doğumda kesi de de kan görmedim doğum yapınca hemen diğer sedyeye aldılar beni o yüzden görmemiş olabilirim ama kan revan içinde olsam görürdüm heralde dikiş bir hafta içinde kendi kendine atıldı ben sıkıntı yaşamadım sadece her tuvaletten sonra dezenfekte ettim. kanama sezaryen doğumda yapsan oluyor aynı süreç lohusa bezi takarsın rahatsız hissettikçe değiştirirsin o hiç sıkıntı olmaz
SevindimSiz beni çok rahatlattınız. Ne güzel yazmışsınız tekrar tekrar okuyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızVajinal doğum isteyenlere çok güzel anlatım olmuş teşekkür ederiizinşallah hepimiz bir çırpıda sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
Süper, inşallah bu da kolay geçerEvet, benim de ikinci daha kolay oldu. Arada 4,5 yıl vardı, hamilelik süreçlerim birbirinden farklıydı. İkinci hamileliğim ilkine göre daha zor geçti ama doğum çok şükür daha hızlı da oldu.
Tecrübeli değilim sadece bir videoda mı duydum yoksa bir tanıdığım mı söyledi hatırlamıyorum su almak için devamlı eğil kalk yapınca belim ağrıdı o yüzden ayaklı değil de yerdekiler daha kullanışlı demişlerdi.kızlaar çok alakasız özellikle tecrübeli anneler. bebek küveti nasıl bir şey alınmalı? ayaklılar var ya o mantıklı mı?
Benim yerim pek yok katlanır olanlar var ya onlardan alacağım set halinde küveti kovası masrapasi filesi 700 lira trenyolda kullanıcı yorumları da çok iyi en çok satan 1de filesini köpüklü olanlardan ayrı bitane daha alacağımTecrübeli değilim sadece bir videoda mı duydum yoksa bir tanıdığım mı söyledi hatırlamıyorum su almak için devamlı eğil kalk yapınca belim ağrıdı o yüzden ayaklı değil de yerdekiler daha kullanışlı demişlerdi.
Ben Parla koyacağım soyadımız yıldız Parla Yıldız olacak nasipseKızlar isme karar verdiniz mi bebişlerin bizimki kız karar verdik gibi
Çok güzelmişBen Parla koyacağım soyadımız yıldız Parla Yıldız olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?