Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ay ne demek sor anlatırım Yorucu değil sadece ağrı gelince gerçekten kıvrandırıyor bu bir gerçek ama katlanılabilir dayanılabilir bir ağrı. İlk doğumda kesi atılmış hiç hissetmedim epidural da kullanmadım ben o zamanlar yaygın değildi. Dikişi de doğumdan sonra yaptılar hemen orada hissetmedim dediğim gibi çok hormon salgılıyoruz o an çok mutluyum sadece bebeğim kucağımda seviyordum doktor bitti bile dedi onu hatırlıyorum Kanama olmadı doğumda kesi de de kan görmedim doğum yapınca hemen diğer sedyeye aldılar beni o yüzden görmemiş olabilirim ama kan revan içinde olsam görürdüm heralde dikiş bir hafta içinde kendi kendine atıldı ben sıkıntı yaşamadım sadece her tuvaletten sonra dezenfekte ettim. kanama sezaryen doğumda yapsan oluyor aynı süreç lohusa bezi takarsın rahatsız hissettikçe değiştirirsin o hiç sıkıntı olmaz.

Vajinal doğum yaşamasam bile ama kardeşim vajinal doğum yapmış o an sancı çekersin sonra ama rahatlık bana göre sezeryan hiç kolaya kaçmak diğil
Bencede sezaryen zoru seçmek oluyor ablam sezaryen oldu hala zıplayamıuor koşamıyor dikiş yerleri soğukta ağrıyor. Mecburi durumlarda hayat kurtarıyor tabii iyiki keşfedilmiş

ay evet bir yerde görmüştüm sezaryen 1 lt kan kaybı vajinalde 500 ml miş şok olmuştum. ya beni epidural aşırı geriyo nedense belim hep ağrıyacakmış gibi. epiduralsiz mi yaptın ikisini de?

ay evet bir yerde görmüştüm sezaryen 1 lt kan kaybı vajinalde 500 ml miş şok olmuştum. ya beni epidural aşırı geriyo nedense belim hep ağrıyacakmış gibi. epiduralsiz mi yaptın ikisini de?
Evet, ikinci doğumda kesi vs olmadı daha rahattı. Ama epidural istedim sancı arttığı zaman ebem sabret az kaldı gerek yok dedi vermedi. Yurtdışında bunlara ulaşmak zor gerçekten doktoru ebeyi ikna etmek imkansız. Doğal ilerlemesi için uğraşıyorlar

sen yurt dısında mı yasıyosunnn? of insallah benim de vajinal rahat bir doğum olur. annem kesi çok can yakıyor sonradan vs diyor. ama sezaryen kadar zor olmuyordru herhalde

sen yurt dısında mı yasıyosunnn? of insallah benim de vajinal rahat bir doğum olur. annem kesi çok can yakıyor sonradan vs diyor. ama sezaryen kadar zor olmuyordru herhalde
Canım belki kesin olmaz :/ yani dikişlerin hassas olur dikkat edersin dikiş yani sonuçta bir yerimiz kesilince atılan dikiş kadar acıyor çok değil yani herkes bir yeri kesilince dikiş attırıyor öyle düşün hayırlısı olsun sağlıkla doğur inşallah
Ben isviçredeyim ikinci doğumu burada yaptım. Ama ilk doğumumu zeynep kamil devlet hastanesinde yapmıştım oradakiler de çok iyiydi o zamanlar

haklısın dikiş sonuçta ya inşallah canım sen de çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Siz beni çok rahatlattınız. Ne güzel yazmışsınız tekrar tekrar okuyorum

Ben de üçüncü vajinal doğumu yapacağım inşallah ikinci doğumun ilkinden daha kolay oldu mu seninde?
Evet, benim de ikinci daha kolay oldu. Arada 4,5 yıl vardı, hamilelik süreçlerim birbirinden farklıydı. İkinci hamileliğim ilkine göre daha zor geçti ama doğum çok şükür daha hızlı da oldu.

Vajinal doğum isteyenlere çok güzel anlatım olmuş teşekkür ederiiz inşallah hepimiz bir çırpıda sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

kızlaar çok alakasız özellikle tecrübeli anneler. bebek küveti nasıl bir şey alınmalı? ayaklılar var ya o mantıklı mı?

kızlaar çok alakasız özellikle tecrübeli anneler. bebek küveti nasıl bir şey alınmalı? ayaklılar var ya o mantıklı mı?
Tecrübeli değilim sadece bir videoda mı duydum yoksa bir tanıdığım mı söyledi hatırlamıyorum su almak için devamlı eğil kalk yapınca belim ağrıdı o yüzden ayaklı değil de yerdekiler daha kullanışlı demişlerdi.

Benim yerim pek yok katlanır olanlar var ya onlardan alacağım set halinde küveti kovası masrapasi filesi 700 lira trenyolda kullanıcı yorumları da çok iyi en çok satan 1de filesini köpüklü olanlardan ayrı bitane daha alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…