3lüyü genelde önermiyorlar zaten yanlış sonuç veriyo diyeKızlar selam. Bugün üçlü tarama sonuçlarımı göstermeye gittim trizomi 1:391 çıktı şok oldum.
Yaşım 27, ailemde kromozomal bozukluk yok. 12. haftamda esne kalınlığı iyiydi, burun kemiği görünmüştü, ikili tarama sonucum da <1.10000 çıkmıştı. detaylı ultrasona yönlendirildim her şey yolunda gözüktü. kafam çok karıştı neden böyle oldu, bu risk anlamlı mı bilemiyorum.
Bu arada üçlü test yaptırdığımda 17+1 haftadaydım ancak raporda 18+1 yazmışlar. neye göre yazılıyor biliyor musunuz?
Eşim kesin bir kulp bulur bu isme de.Çağan da olabilir çağdaşa benziyo
Ben 1:1000 olursa yüksek risk diye biliyorum. Doktorun ne diyorKızlar selam. Bugün üçlü tarama sonuçlarımı göstermeye gittim trizomi 1:391 çıktı şok oldum.
Yaşım 27, ailemde kromozomal bozukluk yok. 12. haftamda esne kalınlığı iyiydi, burun kemiği görünmüştü, ikili tarama sonucum da <1.10000 çıkmıştı. detaylı ultrasona yönlendirildim her şey yolunda gözüktü. kafam çok karıştı neden böyle oldu, bu risk anlamlı mı bilemiyorum.
Bu arada üçlü test yaptırdığımda 17+1 haftadaydım ancak raporda 18+1 yazmışlar. neye göre yazılıyor biliyor musunuz?
21. Haftayım hala aşağıda canım benim de hep orada oynuyorKızlar benim bebeğim çok hareketli ama hep en altta o hareket ettikçe düşecek diye korkuyorum saçma sapan bir şey biliyorum ama sizinde hala aşağıda mı?
Doktora sordunuz mu oluyor mu bende 10 yıl önce korktum sezaryen yaptım şimdi geldi bi cesaret ama doktor zor olmaz dedi. Niye olmasın ki 10 yıl geçmişBenim ilk doğumum sezeryan oldu oğlum kordon dolamisti 3kere boğazına sezeryan ile aldılar 9sene oldu. çok cesaretliydim şimdi yapamam gibi geliyor ağrı eşiğim de yüksektir aslında ama korkuyorum bu kadar kolay geçiyor mu gerçekten sezeryan sonrasi 2 hafta çok sıkıntılı bı aklım dene normal doğumu diyor ama bilemiyorum
Kestim 2 gündürAaa kesebildin mi peki nasıl yaptın? Benim olmuyor ama yinede geceleri kestim sadece
Tahmin edebiliyorum gerçekten üzücüKestim 2 gündür
geceleri kesmiştim zaten o sebeple kolay oldu ağladı sadece bazı anlar daha çok krizli ağladı ama yatıştırdım bol bol sarıldım ve kolay atlattı bence yeni oyunlar yeni şeyler yaparak dikkatini dağıtım gündüzleri bebeğe kolay inanın anneye daha zorben çok çok daha fazla üzüldüm
Ay aynı aynıııı aşağıda zınk zınk vuruyor sanki çıkacak bir doluluk hissi acayip rahatsızım ama ilk oğlumda bu haftaşardw sanki böyleydi hatta hep böyle mi devam edecek diye düşünmüştüm ama 1/2 hafta sonra geçmişti habire tuvaletteyim şuaaaanKızlar benim bebeğim çok hareketli ama hep en altta o hareket ettikçe düşecek diye korkuyorum saçma sapan bir şey biliyorum ama sizinde hala aşağıda mı?
Ay aynı aynıııı aşağıda zınk zınk vuruyor sanki çıkacak bir doluluk hissi acayip rahatsızım ama ilk oğlumda bu haftaşardw sanki böyleydi hatta hep böyle mi devam edecek diye düşünmüştüm ama 1/2 hafta sonra geçmişti habire tuvaletteyim şuaaaan
Orada mı uyuttun yoksa uyuyunca mı götürdün? Bol şansBu gün ilk defa kendi odasında uyuyor bakalım sabaha kadar beni ne bekliyor
Canm sen komple memeden kesmeyi mi düşünüyorsun?Eğer kesmeyi düşünüyorsan Ben oğlum 2 yaşına geldiğinde göğsüme sirke sürdümTahmin edebiliyorum gerçekten üzücü
Ben 3yıl sonra yapılıyor diye biliyorum oo yüzden hiç sormadım aradan bayağı zaman geçmiş yapılır niye öyle dedi kiDoktora sordunuz mu oluyor mu bende 10 yıl önce korktum sezaryen yaptım şimdi geldi bi cesaret ama doktor zor olmaz dedi. Niye olmasın ki 10 yıl geçmiş
Yok orda uyuttum bir defa kalktı gittim suyunu verdim asla konuşmadım piş pişledim uyudu zor bana her defasında kalkıyorum normalde kalkınca yanımda sallıyorum kalkmadan ama olsun alışsın odasına..sağol canımOrada mı uyuttun yoksa uyuyunca mı götürdün? Bol şans
Daha önce hiç normal doğum yapmayan birinde açılma zor oluyor zaten dedi bide senin ilk sezaryen olduğu için açılma zor olacağından sezaryana zarar verir dedi valla bilmiyorum doktorlarında işine geliyor sezaryen sankiBen 3yıl sonra yapılıyor diye biliyorum oo yüzden hiç sormadım aradan bayağı zaman geçmiş yapılır niye öyle dedi ki
<1:250 pozitif yani cut off değeri. Doktorum adeta bilgi vermeyi kesti, sorumluluk almaktan korkuyor. Tek kesin bilgi amniyosentez, bunlar sadece tarama diyor sadeceBen 1:1000 olursa yüksek risk diye biliyorum. Doktorun ne diyor
Canm sen komple memeden kesmeyi mi düşünüyorsun?Eğer kesmeyi düşünüyorsan Ben oğlum 2 yaşına geldiğinde göğsüme sirke sürdümmeme hastalanmış çok pis kokuyor dedim bı kere yeltendi baktı ki gerçekten kokuyor bidaha emmedi ama bi kaç gün yokladı yara bandı yapıştırıp gösterdim bak hala hasta diye öylelikle unutturdum
<1:250 pozitif yani cut off değeri. Doktorum adeta bilgi vermeyi kesti, sorumluluk almaktan korkuyor. Tek kesin bilgi amniyosentez, bunlar sadece tarama diyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?