Çok kolay gelsin sabırlar diliyorumYok orda uyuttum bir defa kalktı gittim suyunu verdim asla konuşmadım piş pişledim uyudu zor bana her defasında kalkıyorum normalde kalkınca yanımda sallıyorum kalkmadan ama olsun alışsın odasına..sağol canım
Dün çok stres yaptım ama bugün sırf üçlü tarama sonucuna kafamı takıp kendimi üzmemeye karar verdim. Başka hiçbir bulgu yok çünkü, ikili tarama <1:10000 gelmişti, dün detaylı ultrason bakıldı hiçbir anormallik yok.yaa üzüldüm belki de boş yere stres yaptırıyor sana. Ne yapacaksın şimdi
2li daha doğru sonuç veriyormuş zaten, bu testler anneyi çok geriyor sağlıkla gelsin inşallah bebisinizDün çok stres yaptım ama bugün sırf üçlü tarama sonucuna kafamı takıp kendimi üzmemeye karar verdim. Başka hiçbir bulgu yok çünkü, ikili tarama <1:10000 gelmişti, dün detaylı ultrason bakıldı hiçbir anormallik yok.
Teşekkür ederim canım
Zaten üçlü ve dörtlüyü tavsiye etmiyorlar ben yaptırmadım boşver o sonucu hiç düşünme bence her şey yolundadırDün çok stres yaptım ama bugün sırf üçlü tarama sonucuna kafamı takıp kendimi üzmemeye karar verdim. Başka hiçbir bulgu yok çünkü, ikili tarama <1:10000 gelmişti, dün detaylı ultrason bakıldı hiçbir anormallik yok.
Teşekkür ederim canım
2li daha doğru sonuç veriyormuş zaten, bu testler anneyi çok geriyor sağlıkla gelsin inşallah bebisiniz
Teşekkür ederim canlarım hepimiz sağlıkla doğuralım bebişleriZaten üçlü ve dörtlüyü tavsiye etmiyorlar ben yaptırmadım boşver o sonucu hiç düşünme bence her şey yolundadır
Günaydın sanırım 3lü tarama yaptırmışsın ve kötü gelmiş, mfk diye bir doktor var asla ama asla 3lü tarama tavsiye etmiyor hatta yaptıranlara kızıyor. Kafanı takma derimDün çok stres yaptım ama bugün sırf üçlü tarama sonucuna kafamı takıp kendimi üzmemeye karar verdim. Başka hiçbir bulgu yok çünkü, ikili tarama <1:10000 gelmişti, dün detaylı ultrason bakıldı hiçbir anormallik yok.
Teşekkür ederim canım
Benim doktorum tavsiye etmiyor ağda ve tüy dökücü kremi.. ben jilet kullanıyorum daha önce lazer yaptırdığım için fazla çıkmıyor ama çıkanları jiletliyorumGünaydın herkese, arkadaşlar ben kendimi bildim bileli kendi ağdamı kendim yaparım ama malum göbek büyüyor ve hemen nefes nefese kalıyorum yani size sorum olacak gebelikte tüy dökücü kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Yoksa epilatör mü alsam ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Ağdada mı yasak bilmiyordum şimdiye kadar sürekli ağda yaptım ama bende artık yapamıyorum. Araştırma yaparken bu yazıyı buldum ama ben de çok güvenemiyorum, en sonunda veetin jiletini alacağım galiba of bu güne kadar hiç jilet vurmadım çok sert çıkartır bence ama zaten Allah izin verirse doğumdan sonra lazere gidecem. Jiletlede alabilecek miyim bakalımBenim doktorum tavsiye etmiyor ağda ve tüy dökücü kremi.. ben jilet kullanıyorum daha önce lazer yaptırdığım için fazla çıkmıyor ama çıkanları jiletliyorum
Ağda tahriş edebilir enfeksiyon riski artar dedi bana tüy dökcüü zaten kimyasal.. mecbur kokluyorsun ve deriden giriyorAğdada mı yasak bilmiyordum şimdiye kadar sürekli ağda yaptım ama bende artık yapamıyorum. Araştırma yaparken bu yazıyı buldum ama ben de çok güvenemiyorum, en sonunda veetin jiletini alacağım galiba of bu güne kadar hiç jilet vurmadım çok sert çıkartır bence ama zaten Allah izin verirse doğumdan sonra lazere gidecem. Jiletlede alabilecek miyim bakalım
Kuaför olduğum için jiletin şehir efsanesi olmadığını düşünüyorum, ama mecburiyetten jilete başlayacam zaten çoğu yerde lazerden önce jilet vurduruyor burda, bir sıkıntı olmaz yapacak bir şey yok, ağda sikintiliysa epilatör de sıkıntılıdır. Başka çare kalmadı.Ağda tahriş edebilir enfeksiyon riski artar dedi bana tüy dökcüü zaten kimyasal.. mecbur kokluyorsun ve deriden giriyor
Bence en rahatı ve hijyeniği jilet bu dönemde. Önceki hamileliğimde doktora sordum kesinlikle jilet yap dedi. Sertleşmez merak etme o şehir efsanesi diyorlar ben de sertleşme yaşamadım zaten pamuk gibi değil kıl bu
Geçen doğumdan önce ebeye de sordum ağdaya gitsem kıl büyüme riski olmaz acil durumda dedim. Ancak sakın yapma dedi jilet kullan ani doğumdan korkuyorsan her gün jiletle dedi öyle yaptım doğum zamanı
Bunlar çok keskin oluyo canım 2 bıçaklı olanlar daha güvenilir bir de şimdi neyse de ilerleyen dönemlerde nasıl olacak ben de şimdiden dert ediyorum kuaföre gidemem çekinirim açıkçasıKuaför olduğum için jiletin şehir efsanesi olmadığını düşünüyorum, ama mecburiyetten jilete başlayacam zaten çoğu yerde lazerden önce jilet vurduruyor burda, bir sıkıntı olmaz yapacak bir şey yok, ağda sikintiliysa epilatör de sıkıntılıdır. Başka çare kalmadı.
Hmm kuaförsen sen daha iyi bilirsin o zaman doğrudurKuaför olduğum için jiletin şehir efsanesi olmadığını düşünüyorum, ama mecburiyetten jilete başlayacam zaten çoğu yerde lazerden önce jilet vurduruyor burda, bir sıkıntı olmaz yapacak bir şey yok, ağda sikintiliysa epilatör de sıkıntılıdır. Başka çare kalmadı.
Aynı dert, Allah başka dert vermesinBunlar çok keskin oluyo canım 2 bıçaklı olanlar daha güvenilir bir de şimdi neyse de ilerleyen dönemlerde nasıl olacak ben de şimdiden dert ediyorum kuaföre gidemem çekinirim açıkçası
Allah başka dert vermesin diyelimHmm kuaförsen sen daha iyi bilirsin o zaman doğrudur
Bende genitale ağdaya gidiyordum ama acı eşiğim o kadar düşmüş ki bir daha asla gitmeye cesaret edemedim. Diğer tüm her yeri epilatörle alıyordum ama onu da yaparken ayakta durmaktan mıdır nedir tansiyonum düşüyordu. Bende annem usulü jilete döndüm her yerimi jiletliyorumGünaydın herkese, arkadaşlar ben kendimi bildim bileli kendi ağdamı kendim yaparım ama malum göbek büyüyor ve hemen nefes nefese kalıyorum yani size sorum olacak gebelikte tüy dökücü kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Yoksa epilatör mü alsam ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Sağol canım ama korktuğum gibi olmadı sadece 1 defa kalktıÇok kolay gelsin sabırlar diliyorum
Gerçekten hem acı eşiği, hem göbekten görememek hem de nefes nefese kalmak benim de derdimBende genitale ağdaya gidiyordum ama acı eşiğim o kadar düşmüş ki bir daha asla gitmeye cesaret edemedim. Diğer tüm her yeri epilatörle alıyordum ama onu da yaparken ayakta durmaktan mıdır nedir tansiyonum düşüyordu. Bende annem usulü jilete döndüm her yerimi jiletliyorumOnu da tam beceremiyorum yarım yamalak yapabiliyorum. Lohusalıktan sonra eski rutine dönerim yapıcak bir şey yok
3 lü yaptıran yokki ikili cevabın iyiyse gerek yok üçe doktorlar bile tavsiye etmiyor ultrasonda ölçümler iyi hiç düşünme her şey yolunda Allah'ın izniyleDün çok stres yaptım ama bugün sırf üçlü tarama sonucuna kafamı takıp kendimi üzmemeye karar verdim. Başka hiçbir bulgu yok çünkü, ikili tarama <1:10000 gelmişti, dün detaylı ultrason bakıldı hiçbir anormallik yok.
Teşekkür ederim canım
Gerçekten hem acı eşiği, hem göbekten görememek hem de nefes nefese kalmak benim de derdimBende genitale ağdaya gidiyordum ama acı eşiğim o kadar düşmüş ki bir daha asla gitmeye cesaret edemedim. Diğer tüm her yeri epilatörle alıyordum ama onu da yaparken ayakta durmaktan mıdır nedir tansiyonum düşüyordu. Bende annem usulü jilete döndüm her yerimi jiletliyorumOnu da tam beceremiyorum yarım yamalak yapabiliyorum. Lohusalıktan sonra eski rutine dönerim yapıcak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?