Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay bu arada tahmini gebelik tarihlerimiz çok yakınmış arada sadece 2 gün var

Jilet kullanıyorum ben bir tek koltuk altı bunu kullanıyorum hamile kadınlara tavsiye ediyorlar

Ben de hiç kıl yok neredeyse sadece koltuk altı özel bölge ve bıyık alıyorum onlarda az zaten, önemli olan özel bölge işte oraya kullanan var mıdır acaba ama jilete mahkum kaldık belli daha önce hiç yapmadım bakalım nasıl baş edeceğim

Benimde kollarım lazer hiç tüy yok çıkmıyor bile bacaklarım özel bölge jiletle hep aldım yine aynı devam koltuk altına jilet vurmam bu kremi kullanıyorum

Yaa süper bir de yürüseler rahat edeceğiz
Ay Amin ama var ya benimki çok korkak dün eşim annem yalnış yapıyorum sanki ayrı odaya geçirmediğimi sandılar sabah eşim diyor sana helal olsun dedin ve yaptın annemde diyor böyle rahatlarsın

Nefes nefese kalma olayı bende de oluyor +başım dönüyor. Amaaan şurada bir şey kalmadı doğuma zaten takılmayalım bunlara hiç. Olduğu kadar artık. Eşinden çekinen falan da olursa ışıkları kapatsın derdi tasası kalmaz kwmdlwmdlwks

Ay Amin ama var ya benimki çok korkak dün eşim annem yalnış yapıyorum sanki ayrı odaya geçirmediğimi sandılar sabah eşim diyor sana helal olsun dedin ve yaptın annemde diyor böyle rahatlarsın
herkes yapamıyor evet ben daha yatak ayıracağım

burda mı Ekim annelerinde mi hatırlamıyorum bir arkadaşın tavsiyesi ile Philips erkekler için ıslak kuru tüm vücut makinesini almıştım. Hem kilom var gebelik olunca iyice sorun oldu, hem de gözlüksüz bir şey yapamıyor banyonun buharında gözlük de bir işe yaramıyor. Allah razı olsun o arkadaştan popo kısmına yetişemiyorum sadece o da benim kilodan. Şarjlı ya da pillisi var kızlar fiyatı da 3 4 venüse denk. Muhakkak bakın.

herkes yapamıyor evet ben daha yatak ayıracağım
Olsun ya sen baştan öyle yaptığın için geç kaldın ikinciyi asla öyle yapma bunlar daha küçük hiçbir şey anlamıyorlar büyüme hormonu için derin uyku şart ve vaktinde kendi yatakları en iyisi onlar için

Evet daha dikkatli kararlı olmam lazım

Biz bir türlü isime karar veremiyoruz kızlar ya. Hamile kalmadn önce kız bebek isimleri hep çok güzel tatlı gelirdi şuan hiçbirini beğenemiyorum neden öyle oldu ki beren inci ve ela seçenekler arasında ama tam manasıyla bu olmalı dediğim isime denk gelemedim bir el atın

Ben de çok zorlandım ama içime sindi sonunda

Sizde bağırsak hareketleri de yavaşladı mı bende bu şikayetlerle birlikte o fa oldu normalde olmaz benim ilk oğlumda çok hareketliydi bu da aynı

Sizde bağırsak hareketleri de yavaşladı mı bende bu şikayetlerle birlikte o fa oldu normalde olmaz benim ilk oğlumda çok hareketliydi bu da aynı
evet yulaf vs yiyorum ama şu anlık fayda etmiyor sıkışıyor demekki bağırsaklarımız falan bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…