Ay bu arada tahmini gebelik tarihlerimiz çok yakınmış arada sadece 2 gün varBende genitale ağdaya gidiyordum ama acı eşiğim o kadar düşmüş ki bir daha asla gitmeye cesaret edemedim. Diğer tüm her yeri epilatörle alıyordum ama onu da yaparken ayakta durmaktan mıdır nedir tansiyonum düşüyordu. Bende annem usulü jilete döndüm her yerimi jiletliyorumOnu da tam beceremiyorum yarım yamalak yapabiliyorum. Lohusalıktan sonra eski rutine dönerim yapıcak bir şey yok
Jilet kullanıyorum ben bir tek koltuk altı bunu kullanıyorum hamile kadınlara tavsiye ediyorlarGünaydın herkese, arkadaşlar ben kendimi bildim bileli kendi ağdamı kendim yaparım ama malum göbek büyüyor ve hemen nefes nefese kalıyorum yani size sorum olacak gebelikte tüy dökücü kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Yoksa epilatör mü alsam ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Ben de hiç kıl yok neredeyse sadece koltuk altı özel bölge ve bıyık alıyorum onlarda az zaten, önemli olan özel bölge işte oraya kullanan var mıdır acabaJilet kullanıyorum ben bir tek koltuk altı bunu kullanıyorum hamile kadınlara tavsiye ediyorlar
Epify Tüy Dökücü Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EPİFY Epify Tüy Dökücü Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa süperSağol canım ama korktuğum gibi olmadı sadece 1 defa kalktı
Benimde kollarım lazer hiç tüy yok çıkmıyor bile bacaklarım özel bölge jiletle hep aldım yine aynı devam koltuk altına jilet vurmam bu kremi kullanıyorumBen de hiç kıl yok neredeyse sadece koltuk altı özel bölge ve bıyık alıyorum onlarda az zaten, önemli olan özel bölge işte oraya kullanan var mıdır acabaama jilete mahkum kaldık belli daha önce hiç yapmadım bakalım nasıl baş edeceğim
Ay Amin ama var ya benimki çok korkak dün eşim annem yalnış yapıyorum sanki ayrı odaya geçirmediğimi sandılar sabah eşim diyor sana helal olsun dedin ve yaptın annemde diyor böyle rahatlarsınYaa süperbir de yürüseler rahat edeceğiz
Nefes nefese kalma olayı bende de oluyor +başım dönüyor. Amaaan şurada bir şey kalmadı doğuma zaten takılmayalım bunlara hiç. Olduğu kadar artık. Eşinden çekinen falan da olursa ışıkları kapatsın derdi tasası kalmaz kwmdlwmdlwksGerçekten hem acı eşiği, hem göbekten görememek hem de nefes nefese kalmak benim de derdimepilatör de biraz acıtıyor ve insan şipşak olsun istiyor belli ki jiletten başka çare yok. Onu da Instagram'da çıkan videolar var güldürüyor yarım yamalak oluyor sanırım küçük ayna ve jilet işimi görür sanırım
Ay Amin ama var ya benimki çok korkak dün eşim annem yalnış yapıyorum sanki ayrı odaya geçirmediğimi sandılar sabah eşim diyor sana helal olsun dedin ve yaptın annemde diyor böyle rahatlarsın
Olsun ya sen baştan öyle yaptığın için geç kaldın ikinciyi asla öyle yapma bunlar daha küçük hiçbir şey anlamıyorlar büyüme hormonu için derin uyku şart ve vaktinde kendi yatakları en iyisi onlar içinherkes yapamıyor evet ben daha yatak ayıracağım
Evet daha dikkatli kararlı olmam lazımOlsun ya sen baştan öyle yaptığın için geç kaldın ikinciyi asla öyle yapma bunlar daha küçük hiçbir şey anlamıyorlar büyüme hormonu için derin uyku şart ve vaktinde kendi yatakları en iyisi onlar için
Umay veya parla düşünüyoruz tabi eşimi ikna edersemKızlar isme karar verdiniz mi bebişlerin bizimki kız karar verdik gibi
Umay veya parla düşünüyoruz tabi eşimi ikna edersemKızlar isme karar verdiniz mi bebişlerin bizimki kız karar verdik gibi
Ben de çok zorlandım ama içime sindi sonundaBiz bir türlü isime karar veremiyoruz kızlar ya. Hamile kalmadn önce kız bebek isimleri hep çok güzel tatlı gelirdi şuan hiçbirini beğenemiyorum neden öyle oldu kiberen inci ve ela seçenekler arasında ama tam manasıyla bu olmalı dediğim isime denk gelemedim bir el atın
Hicbisey almadık canim 24 haftayi yeni gectimKızlar alışverişe başladınız mı ? Neler aldınız
Evet sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi. 4 hafta sonra 2.doz yapılacak.Cevap için teşekkürler , karma aşıda mı 2 doz yapılacak?
Sizde bağırsak hareketleri de yavaşladı mı bende bu şikayetlerle birlikte o fa oldu normalde olmaz benim ilk oğlumda çok hareketliydi bu da aynıay tek değilmişimm. Tuvaletten çıkamıyorum. O doluluk hissi beni de rahatsız ediyor korktum o yüzden buraya yazdım, çünkü zınk zınk vuruyor hem şiş oralar hem sürekli tuvaletim geliyor geçerken panik oldum ama demekki birkaç haftaya çıkacak hatırladın gibiyse
Oğlumda böyle olmamıştı o yüzden bilemedim napcağımı bu bebek çok hareketli bu sefer
Sizde bağırsak hareketleri de yavaşladı mı bende bu şikayetlerle birlikte o fa oldu normalde olmaz benim ilk oğlumda çok hareketliydi bu da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?