Yüce asil ve üstün kisileri ifade eder diye yazıyor anlamında adıyla yaşasinÇok güzelmişbiz de ilay düşünüyoruz❤çok bilindik bir isim değil tam istediğim gibi
Bana göre öyle sonuç sezeryan sonrası hala ağrılar devam ediyor ayaklarım davul gibiydidi mi ya sezaryen bana çok daha zor geliyor
Yok çok şükür ağrılarım yok ama yani vajinal doğum yapma şansı varsa o daha iyi gercekten hala unutamıyorum o dikişlerin ağrısınıBencede sezaryen zoru seçmek oluyor ablam sezaryen oldu hala zıplayamıuor koşamıyor dikiş yerleri soğukta ağrıyor. Mecburi durumlarda hayat kurtarıyor tabii iyiki keşfedilmiş
Katlanan olanından aldım ben çok kullanışlı hala kullanıyorumkızlaar çok alakasız özellikle tecrübeli anneler. bebek küveti nasıl bir şey alınmalı? ayaklılar var ya o mantıklı mı?
Miraç karar verdikKızlar isme karar verdiniz mi bebişlerin bizimki kız karar verdik gibi
Şimdiki aklım oksa almazdım, büyük bir leğen de aynı işi görüyor. Bebeğin sırtını kafasını dolduruyordum üstünden çıkanlarla hızlıca yıkayıp kovada duruluyırdumkızlaar çok alakasız özellikle tecrübeli anneler. bebek küveti nasıl bir şey alınmalı? ayaklılar var ya o mantıklı mı?
Teşekkür ederiz inşallahYüce asil ve üstün kisileri ifade eder diye yazıyor anlamında adıyla yaşasinBen inci ve Eylül isimlerini de çok beğeniyorum ama parla biraz daha ağır bastı onda karar kıldım oğlum olsaydı onun adını da karan koyacaktım
Biz karar vermiştik güya Çağdaş olacaktı ikimizde geri vazgeçtik. Ben bir şeyler buluyorum ara ara ama eşim çok seçici sağolsunKızlar isme karar verdiniz mi bebişlerin bizimki kız karar verdik gibi
yaaa bizde ilay düşündük biliyor musun :)Çok güzelmişbiz de ilay düşünüyoruz❤çok bilindik bir isim değil tam istediğim gibi
O yanlışlıkla katlanıyormuş her yer su oluyormuş falan diyorlar. Ondan dolayı çekiniyorum. Yoksa en mantıklısı katlanan küvet gibi duruyor aslında.Katlanan olanından aldım ben çok kullanışlı hala kullanıyorum
o dediğin kovasında oluyor canım. bende kovasında az daha suyu döküyordumO yanlışlıkla katlanıyormuş her yer su oluyormuş falan diyorlar. Ondan dolayı çekiniyorum. Yoksa en mantıklısı katlanan küvet gibi duruyor aslında.
Kovasini masrapasni neden tavsiye etmezsin canm ? Nasıl katlanacak mi üstüne bastırman gerekir diğer türlü nasıl katlanacak benim evimde kiler yok o yüzden sıcak bakmıştım bu ürüne almayim mıo dediğin kovasında oluyor canım. bende kovasında az daha suyu döküyordum
ama küvetinin dayanma ayakları oluyor
yani üstüne bastırsanda ayaklarını kırmadıkça çökmüypr
kovasını, maşrafasını tavsiye etmem ama küveti kullanışlı
özellikle yalnız anneler için.
Eki Görüntüle 3585903
Hiç bende katlanmadı yanlışlıkla birde ben hiç katlamadım hep banyoda duruyor bende aç kapat o bile zaman alıyor bendeO yanlışlıkla katlanıyormuş her yer su oluyormuş falan diyorlar. Ondan dolayı çekiniyorum. Yoksa en mantıklısı katlanan küvet gibi duruyor aslında.
ben kovasına su koydum, ayağa kalkarken kovasının üstüne elimi koyup destek alayım dedim. katlanıverdi. o şekilde döküyordum az daha. yani eğer dikkatli olursan kullanırsınKovasini masrapasni neden tavsiye etmezsin canm ? Nasıl katlanacak mi üstüne bastırman gerekir diğer türlü nasıl katlanacak benim evimde kiler yok o yüzden sıcak bakmıştım bu ürüne almayim mı
Yaa cidden miyaaa bizde ilay düşündük biliyor musun :)
ama söylerken herkes ikinciye soruyor. nilay mı ilayda mı diye
o yüzden biraz soğuduk ama çok güzel bi isim
Çağan da olabilir çağdaşa benziyoBiz karar vermiştik güya Çağdaş olacaktı ikimizde geri vazgeçtik. Ben bir şeyler buluyorum ara ara ama eşim çok seçici sağolsun
evet ilay, başak favorilerimiz şimdilik :)Yaa cidden miBize de çevreden biraz tepki geldi canım ama biz beğendiğimiz için değiştirmicem insanlara başta garip geliyo ama alışırlar zamanla
Kendi konuşana kadar biraz sıkıntı olur belki ama sonra söyler ismini genelde baya tepki veriyolar yanlış söyleninceevet ilay, başak favorilerimiz şimdilik :)
çok çok güzel bi isim ama iki kişi öyle sorunca acaba dedik ömrü boyunca çocuk böyle mi diyecek
ama şeyde var şuan yeni bilinen bir isim
belki 2-3 sene sonra herkes aşina olacak, bilemiyorum
Senden ötürü yaniben kovasına su koydum, ayağa kalkarken kovasının üstüne elimi koyup destek alayım dedim. katlanıverdi. o şekilde döküyordum az daha. yani eğer dikkatli olursan kullanırsın
benimki kullanıcı hatasıydı yani :)
mesela çamaşır sepetini ben şuan kullanıyorum halen. evim küçük çok işime yarıyor
bi daha sadece küveti alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?