Allahım inşallah en güzel şekilde acınızı unutturur.. başınız sağolsunBen elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba 12 mayısta benim detaylı içim prof dr Ali ekibe randevum var doktorumun tavsiyesiydi yorumunuzu okumak çok mutlu etti beniherkese mutlu haftasonları diliyorum. ben dün detaylı ultrasona girdim. istanbul avrupada oturanlar ve doktor arayanlar varsa muttttlaka Prof. Dr. ALİ EKİZ tavsiye ediyorum. o kadar ilgili ve bilgiliydi ki gerçekten aşırı memnun kaldımve bana burda detaylı ultrason yapmalı mıyım diye sorduğumda yaptır kesinlikle diyenlerden de allah razı olsun o ne kadar güzel bir şeymiş ya bizim doktorunki tüplü televizyon gibi bir şey kalıyor yanında
Başınız sağolsun çok üzüldümBen elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Başınız sağolsun , Allah acınızı hafifletsin.Ben elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Rabbim sabirliğinizi versin inşallahBen elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bende elelenin park yatağını almayı düşünüyorumKızlar park beşik almaya karar verdim otomatik sallanan beşik ile park beşik arasında kalmıştım ama tatile vs giderken yanımızda götüre biliriz diye birde daha uzun kullana bilme olanağı tanımasından dolayı park beşikten yana olacak tercihim önerdiğiniz model var mı ?
Benim doktorum mete sarıözkan. Ali hocanın muayenesi yarım saat falan sürüyor ama bizimki yüzünü göstermedi o yüzden beni yarıda bırakıp meyve suyu falan ikram ettiler. çaycı ablaya kadar herkes o kadar iyi davrandı ki kesinlikle memnun kalırsınızMerhaba 12 mayısta benim detaylı içim prof dr Ali ekibe randevum var doktorumun tavsiyesiydi yorumunuzu okumak çok mutlu etti beniNe kadar sürüyor ultrason ? Sizinde doktorunuz tavsiye etmiş sanırım acaba aynı doktoramı gidiyoruz benim doktorum prof dr Hüseyin Cengiz
merhaba ben aldım geçen gün yatağı :))) gayet güzel benceBende elelenin park yatağını almayı düşünüyorumElele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby
Başınız sağolsun çok üzüldümBen elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
başınız sağ olsun, allah sabır versinBen elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Günaydın:)) ben eldivenle alamam dayanamam o acıya:))Günaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim
Günaydın bizim kızımızın ismi İlayGünaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim
:)) ilk yapınca evet ama ben alıştım ondanGünaydın:)) ben eldivenle alamam dayanamam o acıya:))
günaydınnn çok güzel isim yaGünaydın bizim kızımızın ismi İlaygüncelleyebilir misin canım
Teşekkür ederiz teyzesi ben de çok seviyorum baya alıştık ismegünaydınnn çok güzel isim yaismiyle yaşasın minik kız
Siz de Başak koymuşsunuzgünaydınnn çok güzel isim yaismiyle yaşasın minik kız
eğer vazgeçmezsek evet başak düşünüyoruzSiz de Başak koymuşsunuzo da bizim seçeneklerimiz arasındaydı çok güzel isim kulağa hoş geliyor bir ömür boyu ismiyle mutlulukla yaşasın
Çok güzel ismiyle yaşasıneğer vazgeçmezsek evet başak düşünüyoruz
hem burcuna , hem mevsimine uyacak diye düşündük. hemde bereketli olur. arada başka isimler geliyor aklımıza ama en içimize sinen başak gibi
aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?