Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar detaylı ultrason ile renkli ultrason farklı mı benim bulunduğum şehirde renkli ultrason yok detaylı için randevu aldım yüzünü falan net görebilirmiyiz acaba ?

Bizim kızımız da Talya olacak, yazabilir miyiz

Ben elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Daha güzel daha hayırlısıyla hafifletsin rabbim acini sare1111.

canım bizim kızın adı da Aylin
havalardan mıdır bilmem bende sürekli bir iç sıkıntısı oluyor alınganlık yalnız hissetme bunu yaşayan varmı ,eşime de sarıyorum ara ara ilgi göstermiyorsun diye halbuki elinden geleni yapmaya çalışıyor konuşuyoruz adam anlatıyor evet çok haklı nolacak böyle benim korkum bebek doğunca da sürekli bu iç sıkıntısını yaşarsam

Bende de var biraz maalesef daha erken ama doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye

Merhaba kızlaaaarrr. Nasılsınız iyimisiniz? Yoğunluktan dolayı bayadır uğrayamadım buraya. Kaçırdığım şeyler varmı??

Merhaba kızlaaaarrr. Nasılsınız iyimisiniz? Yoğunluktan dolayı bayadır uğrayamadım buraya. Kaçırdığım şeyler varmı??
Merhaba canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonun fazla dedi antibiyotik ve fitil verdi bunları bitir gel böyle devam ederse yatış verebilirim dedi çünkü gelebiliğimin başından beri var geçmiyor

Merhaba canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonun fazla dedi antibiyotik ve fitil verdi bunları bitir gel böyle devam ederse yatış verebilirim dedi çünkü gelebiliğimin başından beri var geçmiyor
Ben de bu dertle uğraşıyorum ve 2. Sefer idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum 2 kez de monurol kullandım. Lokosit kaç çıkıyor sizde?

Geçmiş olsun kuzum aman dikkat et

Aa çok şaşırdım erkekten dönmesine bide usg resmi vermişmiydi bacak arasını bizim grupta çok değişen oldu snaırım benim 14 de kız dediler net olmamakla beraber yine parti filan yaptık ama eşya almadım detaulıyı bekliyroum 20 de gittim bacakları kapalı dedi nide devlet pek söylemek istemiyor sanırım 20. Haftada kocaman bebeğin cinsiyeti gözüksün bi zahmet

Bugün rutin kontrole gittim prof. Oldugu icin benim doktor maşallah hep kongrelerde ama asistanı bakiyor hep dedim kadına cinsiyetini öğrenirim herhalde diye kiz buyuk ihtimal ama tam göremiyorum dedi resmen özele fln gitmeseydim hala bilemicektim şaka gibi detaylı ultrasonda 21 mayısta ondan sonra yine görüşelim dedi bulabilirsem buluscaz inşallah adam bana giderken canımsın dedi bende döndüm siz de benim canımsınız dedim yaa rezillik resmen ahajahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…